Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Seuraava uusi Promo EA:lta. Prime Iconeiden Prime-kortit. Voi terve. Lisää infoa tulossa perjantaina.

Kuten sanoin, Belgian jälkeen tää pakkarahastus vaan pahenee.
 
Viimeksi muokattu:
Alkoikin kyllästyttää, kun kokoajan paukkuu pakoista noita vanhoja prime ikoneita. Kiva saada jotain uutta.

Cech oli pakko tehdä, kun herra on yksi omista suosikeista Chelsean paidasta. Mikäli ei saa edes silmiään kiinni, niin ainakin helpottaa jonkun ikonin tekemistä aavistuksen.
 
Tuli eilen tehtyä rijkaardin sbc ja ihan jees ukko keskikentän pohjalle. Carlosin nakkasin siihen ku en huomannu mitään eroa sandron ja sen välillä.

Tämmösille jengillä mennään
1532
 
Nauran jos maksaa jotain tyyliin Prime Icon + 2 miljoonaa coinsia. Esim Bestin Primellä ja Prime Momentilla on ilmeisesti joku 17 ig statsin verran eroa
 

Liitetiedostot

  • 4E4D540A-34CB-4DF7-8B69-DFEAEFCC70EA.png
    4E4D540A-34CB-4DF7-8B69-DFEAEFCC70EA.png
    155,5 KB · Lukukerrat: 17
Nyt on kyllä jo sellaista shittiä että ei tähän nyt osaa edes mitään sanoa. Tosiaan ikonin pakkaaminen on lähes mahdotonta joten täysin yhdentekevä promo.
 
Nyt on kyllä jo sellaista shittiä että ei tähän nyt osaa edes mitään sanoa. Tosiaan ikonin pakkaaminen on lähes mahdotonta joten täysin yhdentekevä promo.
Vilkaiseppas somea piruuttasi. Porukka hypessä ja pakkatuotot tulee varmasti olemaan vähintäänkin kohtuulliset, vielä kun nää jokut Runtothefutmarketit ja Castrot hehkuttaa promoa lisää. Mutta hyvä huomata myös, miten monta on tätä promoa vastaan ja sanoo että olo tuntuu petetyltä, kun teki Prime Icon SBC:n. Hulluahan tuo on miten porukka hypettyy asiasta, joka on käytännössä mahdoton pakata. Ellei EA siis tee jotain todennäköisyyksille.
 
Optimus Prime upgrade tai sitten Icons winter upgrade. Niillä on ikämiespelit mennyt niin hyvin niin EA päätti antaa upgraden.

Tuskinpa noissa pystyy kentällä näkemään mitään hirveää muutosta, jos on +1 statseja nostettu siellä täällä. Hyvin ymmärtää kyllä, että varsinkin niitä ketä on tehnyt noi Prime Icon SBC:t niin ärsyttää, että parempi versio kortista tulee peliin kesken kautta, vaikka syksyllä on kyllä mainostettu että prime versiot on ne parhaat.

Tämän vuoden puolella on niin paljon tullut promoa promon perään, että varmasti monen erikoiskortin hinta tulee laskemaan. Todennäköisesti vaan huippuikonit ja TOTY:t pitää arvonsa.
 
Viimeksi muokattu:
Tottakai sain punasen Sterlingin ku löytyy jo potm klubista. No upin jälkeen 89 rating ni menee sbc täytteenä. Toinen pick oli Pizzi.
 
Pickeistä selke ja mata :D en kyllä mitään muuta oottanukkaa. Tästä lähtien lopetan aina silver1 tai gold3 ku sieltä ne parhaat näyttävästi nousevat.
 
Ylös Bottom