Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 20 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Ihan mielenkiinnosta, onko sulla EFL:n Phillips kärkenä? Just sain valmiiksi EFL-SBC:n ja arvon, kumman valitsen. Jos toi on Phillips, miten on toiminut?

Ei nyt sentään, tuo alotus formaatio saattaa olla kemioiden takia vaan ihan miten sattuu. Cdm paikalla peluutan Phillipsiä ja on todella hyvä. Suosittelen ottamaan ton Phillipsin.
 
Pelaako tätä enään kukaan?

Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.
 
Pelaako tätä enään kukaan?

Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.
Ite aloittanut taas pelaamiseen pari viikkoa sitten. Mukavaa hommaa jos ei ota vaa niin tosissaan pelejä :D näillä jengeillä mennään nyt
 

Liitetiedostot

  • EE7766F4-9BDB-4C53-8F6B-530936E84B35.png
    EE7766F4-9BDB-4C53-8F6B-530936E84B35.png
    1 008,5 KB · Lukukerrat: 28
  • 1AAF1A52-8BA4-4493-B8AC-F689160BC7EE.png
    1AAF1A52-8BA4-4493-B8AC-F689160BC7EE.png
    991,3 KB · Lukukerrat: 27
Pelaako tätä enään kukaan?

Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.

Kidutan itseäni Futin parissa viikoittain edelleenkin.

Viime Fifan kanssa pelasin rivalssia kutosessa ja seiskassa, kunnes tuli kevättalvella joku päivitys jonka jälkeen sillä puolen ei onnistunut enää mikään. Ihan sama millä kokoonpanolla yritti pelit oli sitä, että osun tolppiin 10 kertaa pelin aikaan ja vastustaja saa sen yhden laukauksen ja se menee tietenkin maaliin. Paras kokoonpano oli jotain noin 90 rating ja tipuin ysidivariin. Oli Van Bastenia ja Rivaldoo. Pelasin kumminkin joka toinen viikonloppu Weekend leagueta lokakuulta-huhtikuulle, jossa välillä peli kulki ihan kohtuullisesti.

No tämä Futti. Pelaan kymppi divarissa ja skill rating pyörii jossain nollan ja 50 välissä. Vastaan tulee jotain ikoni-jengejä joissa on joku TOTY-pelaaja. Siis kymppidivarissa. Weekend Leagusta voin vain uneksia.
Mitä järkeä on nähdä vaivaa hyvien pelaajien eteen jos niillä ei tee yhtään mitään?
Viimeisimmän promon aikaan olen avannut 48 pakkaa, joista parhaat nostot ollut Alderweireld ja Iago Aspas. Eli pakka tuuri on kumminkin ollut aika normaalilla tasolla.

En tiedä miksi minä tällä Futilla itseäni kidutan. Alla tämän hetken ykkös kokoonpano. Fabinho ainut osto, muut pakoista tai Objecteista.


fut.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Pelaako tätä enään kukaan?

Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.

Tunnustan pelaavani :) Just sain 23 icon swapin valmiiksi ja lisäksi James tehty, olihan noissa urakkaa. Essienillä komeat statsit, joten kai se valinta on sitten selkeä. Eihän kenelläkään ole kokemusta, miten itse pelissä toimii?

Joukkue täynnä hyviä pelaajia mutta ei niitä pääse käyttämään, kun tekee noita tehtäviä. Ja muutenkin peli kulkee paremmin, kun pitää parit silverit ja commonit pelissä. Ragnarin kanssa vähän samaa mieltä noista paremmista pelaajista, aika turha niitä on omistaa.
 
Pelaako tätä enään kukaan? Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.
Pelaako tätä enään kukaan? Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.

Kyllähän tätä tulee tehtävien verran pelattua, mutta ei tästä paljoa kirjoiteltavaa ole. Peli ihan ok ku jättää wl:län pelaamatta.

Tällä tiimillä mennään varmaankin loppuun saakka. Mitä nyt swappi 3:sista jotain uutta voisi keskikentälle ottaa.

Screenshot_2020-02-13-13-12-16.png
 
Draftia kannattaa nyt pelata. Kaikki mid iconit draftissa ja saa helposti yhdessä draftissa monta iconia. Saattaa olla EA moka mut ois todella hyvä jos tää olis pysyvä juttu.

Itellä samassa draftissa dalglish, ronaldinho, petit, zidane, carlos alberto, toty messi, toty trent, toty robertson.. :D
 
Kaikki moments iconit on kanssa draftissa. Toivottavasti nuo nyt pysyy tuolla eikä oo mikään EA:n pakkojen myynti houkutin tähän momentsien julkaisuun.
 
Tuli oltua melkein kuukauden verran pelaamatta, "paluun" tein kun TOTY alkoi. Peli maistui niin puulta, että oli pakko heittää nuo Neymarit ja Van Dijkit penkille ja alkaa pelaamaan pelaajilla, joilla voisi alkaa pelistä taas nauttimaan. Alla tiimit, jokainen penkillä oleva on untrade. Nykyisessä kokoonpanossa kaikilla muilla Real tausta paitsi Norjan ihmepojalla. Juuri sain lopetettua WL:n recordiin 14-7, hyvin tuntui tiimi toimivan metapellejä vastaan.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20200216_021851_com.ea.gp.fifaultimate.jpg
    Screenshot_20200216_021851_com.ea.gp.fifaultimate.jpg
    1,5 MB · Lukukerrat: 30
  • Screenshot_20200216_021857_com.ea.gp.fifaultimate.jpg
    Screenshot_20200216_021857_com.ea.gp.fifaultimate.jpg
    1,2 MB · Lukukerrat: 29
Harvoin voi EA:ta kehua, mutta nuo viime viikolla Tukholmaan tulleet uudet servut on ollu kyl hyvä lisäys näin suomalaisen näkökulmasta. Nykyään joka peli 5 palkin yhteyksillä ku ennen oli parhaimmillaan vaan 4 palkkia.
 
Pelaako tätä enään kukaan?

Tuli kerättyä icon swapit mid iconiin ja sieltä mid Lineker. :D No ois tietysti voinut tulla paljon huonompikin.

Ei oo tullut pelattua varmaan joulukuun jälkeen. Vähän joka vuotinen juttu tuntuu olevan, että tulee hakattua pari kk ja sitten jää hyllyyn :D
 
Tänään kokeilin muutaman ja oli kyllä taas todella sekava kokemus. Syöttely ja haltuunotot hankalia eikä liikkelle meinannut päästä millään. Nätit kuviot ja avopaikat kuivui helposti kasaan. Surkeilla suorituksilla meni kyllä läpi ja sai pallon maaliin.
 
Ite oon vaan lähinnä tehny sbc:itä. Rahaa makaa melkein pari milliä, en ees tiie mitä lähtis osteleen. Aina kokeilen tilalle jotain iconeita ja tässä on vaan ne mitkä on itselle valikoitunut parhaaksi.
 

Liitetiedostot

  • B5DFEE00-1E37-497F-B038-1CCE20100217.jpeg
    B5DFEE00-1E37-497F-B038-1CCE20100217.jpeg
    1,4 MB · Lukukerrat: 19
  • CE73468D-E5A4-445A-B8DD-DC2F5B389FF6.jpeg
    CE73468D-E5A4-445A-B8DD-DC2F5B389FF6.jpeg
    1,1 MB · Lukukerrat: 17
Ite pidin joulun aikoihin vähän taukoa, mutta nyt on taas pieni innostus iskenyt. Tällä kokoonpanolla menty nyt vähän aikaa. Kunhan vaan yhteydet toimii niin pelit sujuu ihan mallikkaasti. Riippuu vähän vastustajasta että kummalla formaatiolla pelaan.

Screenshot_20200225-134202_Companion.jpgScreenshot_20200225-134217_Companion.jpg
 
Pitkään tätä jaksoi mutta nyt on kiintiö täynnä. Palaan sit swap 3:set kattoo ja totsilla jos futis kiima iskee.
Ensi vuonna sit saakin jäädä hyllyyn.

Oma yhteeveto.

Gameplay

Huonoin fifa mitä olen itse pelannut. Tehtävät jaksoi kuitenkin innostaa tähän piisteeseen. Nyt kun tiimi on kohtuullinen niin objective pelaajat pelkkää sbc fodderia.
Ei yhtään pelimuotoa mitä pystyisi pelaamaan. Wl ei ole ajan kulutuksen arvoinen. Rivalsissa saa pelattua loppuun ehkä yhden kymmenestä pelistä.

Sbc:eet

Ihan turhia, yksikään sbc ukko ei ole ollut hintansa arvoine. Pakka sbc:eet ihan luokattomia ja sisältö niin peukaloitu kun voi olla.

Marketti

Sitä nyt ei oikeastaan ole laisinkaan.

Promot

Samat pelaaja valinnat tulee viikosta toiseen erivärisillä korteilla...
 
Julkasun aikoihin peli vaikutti lupaavalle, mutta onhan tää vuos FUTia ollu aivan järkyttävä farssi. Ottaen vielä huomioon miten huono oli 19 ni ei ois uskonu, että huonommaksi voi vetää.

Alko olla itellä viimonen niitti tuo striimaaja Kurtin ajojahti EA:n osalta ku menivät bannaamaan vielä sen fut founder ea accountin. Perkele ainut striimaaja mitä oon tykänny kattoa jopa suht säännöllisesti. :D
 
Joo todellakin huonoin FUT koskaan. Muissa pelimuodoissa gameplay on ollut ihan hyvää, mutta FUTissa tökkii jatkuvasti.
 
Ylös Bottom