Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 22 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Miten on mahollista että vuodesta toiseen peli muuttuu ihan suossa juoksemiseks? Yhteydet on hyvät yms, mutta kentällä tapahtuu joka pelissä ihan ihmejuttuja. Myykö ne osan servereistä julkasun jälkeen vai mikähän homma?
 
En tiiä enää mikä on. 2divarissa viimeiset 20 peliä ja olen voittanut kolme. Normaalisti päästän yhen tai kaks maalia ja nyt tulee vaan turpaan kokoajan 6-1 tms. Mitä helvettiä on tapahtunut etten yhtäkkiä osaa pelata. En meinaa edes tota 7 voittoa saada. Kokeilin vaihtaa squadinkin siihen millä tuli helppoja voittoja. Kokeillut monia eri formia ja ei mitään. Pelit lagaa, tökkii, pätkii, komennot tulee myöhässä. Pallot ei pysy jalassa.
 
Huikee kortti tuo sbc Verratti. Suosittelen jos yhtään mietityttää et kannattaako tehdä.

Piti myös pari duplicatea tuhlata ni tein ton serie a potm Simeonen supersubiksi ja ei hassumpi ukko sekään. Heti ekat kaks matsia teki kummassakin matsissa voittomaalit supersubina elite divarissa.
 
Miten alhaalla muut pitää puolustuslinjaa? Tuntuu että suurin osa maaleista mikä menee omiin tulee läpiajoista ja hikijuoksusta. Ei paljoa apua vaikka keskikentällä stay back.
 
Itellä ollut 60 oikeestaan kokoajan. Noissa ku näkee et vastustaja lähtee hakemaan pystyyn ni ottaa tol oikeella tatilla vaan linjasta miehen haltuun ja estää sen. Jos pelkkää L1 käyttää pelaajanvaihtoon ni sit saattaa kyl tulla kiire.
 
Nyt tuli seinä vastaan tiimin rakentamisessa kun seuraavat parannukset on tulevaisuuden promo korteissa ja ikoneissa jotka maksaa perkeleesti.
 
Tuli sit goldin preview packista DI Natale. Ei tarvinnut kauaa miettiä, että ostaisko päkin 7,500 coinsilla. Eipä oo näin arvokasta myytävää korttia ikinä tullu fifas.
 
Voi hemmetti miksi tuon Puskasin pitää olla vasuri. Tuntuu että en saa mitään aikaiseksi kys. pelaajalla mutta jostain tuo kaivaa maalin tai pari per ottelu. Luikertelee ja glitchaa pakkien välistä miten sattuu.
 
Täällä kun aiemmin oli puhetta noista divareiden vaihtumisesta huomenna, kun season vaihtuu, niin EA vahvisti nuo muutokset twitterissä. Eli divisioonista 1-6 menee kaksi divaria alemmas huomenna, 7 ja 8 menee yhden alemmas ja 9 ja 10 pysyvät paikoillaan.

Champsin playoffeihin vaaditaan jatkossa 2000 pistettä nykyisen 1500 sijaan ja Rivalsin milestone-palkinnot tulevat olemaan ilmeisesti uudella seasonilla vähän parannettuja noihin nykyisiin verrattuna.
 
Tää on vaan EA:n logiikkaa. Jengi sai noista base icon paketeista vahingossa Mid Pelejä ja muutamaa muuta midiä. Nyt ne on kompensaationa saanut niistä base versiot treadablena klubiin. Hyvää 4mil profittia heille :D
 
Tää on vaan EA:n logiikkaa. Jengi sai noista base icon paketeista vahingossa Mid Pelejä ja muutamaa muuta midiä. Nyt ne on kompensaationa saanut niistä base versiot treadablena klubiin. Hyvää 4mil profittia heille :D
Kannattaisi sitten varmaan kompensoida kaikkien muidenkin base ikonit tradeable versioon. Kovasti luukuttavat tasapuolisuutta, mutta tämä on juurikin päinvastaista toimintaa.
 
Kannattaisi sitten varmaan kompensoida kaikkien muidenkin base ikonit tradeable versioon. Kovasti luukuttavat tasapuolisuutta, mutta tämä on juurikin päinvastaista toimintaa.
Maistuis base Vieira myy kuitenkin muutaman kolikon vielä. Ei sillä menee nyt avaukseen hyvin.
 
Maistuis base Vieira myy kuitenkin muutaman kolikon vielä. Ei sillä menee nyt avaukseen hyvin.
Olisin myös varmasti ekana iltana myynyt puolentoista millin Puskasin, mutta tuskinpa enää kun tuon vasuriin jo tottunut. Kohtalaisen rikkinäinen kortti.

Tekee maalinteon niin helpoksi, kun tuo ottaa metrin korkuiset läpisyötöt glitchaten haltuun ja välittömästi räjähtää valitsemaasi suuntaan. En ole kokenut moista irtiottoa ja ketteryyttä muilla pelaajilla koskaan. Lisätään tuohon vielä stocky, eli voimakas kehonmalli niin soppa on valmis.
 
No onhan tuo base icon sbc ihan pähkähullua tehdä. 95% todennäköisyydellä sieltä tulee sontaa. Mutta se jännitys. Kallista viihdettä.

Katsoin tuossa Inceptionin FB Morata arvostelua tubessa. Siinä sivussa mainitsi, että saa pelaajista parhaiten irti kun ne ovat luonnollisilla tonteillaan. Esim CF ei toimi hyvin ST tontilla jne. Tämän huomaa myös Puskasissa. Mikäli ST niin ajoituksessa on jatkuvasti toivomisen varaa ja on usein paitsiossa. 4411 CF tontilla ei tuota ongelmaa ole.
 
Toivottavasti tänä vuonna tulis turhille iconeille käyttöä noissa icon sbc.

Untradeable klubi on ihan hyvässä tilanteessa odotellen black friday paniikkia. Ainut ostettu kortti Capa. Kaikki muut untradeable. Tullut tehtyä taas ihan liikaa sbc kortteja. :D

Screenshot_20211114-234008~2.pngScreenshot_20211114-234024~2.pngScreenshot_20211114-234036~2.png

Wl tuli taas jo vakioksi muodostunut rank 2 eikä rewuista mitään. Nyt ei oo enään tullut kahteen viime wl yhtäkään lahjavoittoa. Ne loppu ihan yhtäkkiä kokonaan.
 
Ylös Bottom