Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 22 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

Joillekin ne kalliit nostot vaan napsuu.

+ 50 pakkaa auki ja paras kortti oli Mats hummels. Sain tosin tehtyä näillä käytännössä sen verran profittia että sain ostettua promokortin yöllä sniputettuna 28k ja tein benzeman käytännössä ilmaiseksi. Rahaa taitaa olla 300k mutta ei oo mitään mitä sillä saisi mikä parantaisi.

Siinä onkin viikonlopun ainoa nosto..

Kaikki muut pakat tuonu pelkkää kuraa eli 83 - 85 kortteja maksimissaan. En saa edes Benzemaa tehtyä viikonlopun nostoilla.
 
Benz jää tekemättä ihan siitä syystä että se on tietenkin kaikilla. 75 pickkejä on kyllä nasta grindata. Sieltä nousee hyvää fodderia.

2 base icon pakkaa tein ja ekasta masentava Rijkaard. Epätoivo alkoi hiipiä puseroon. Ei muuta kuin toinen pakka auki...

Taas Hollanti...

DSC_0032.JPGw

BOOOOM!

E: Tuo 82+ on ihan susi. 75+ pick on huomattavasti luotettavampi. Tullut jo useampi 86-87 ja 89 IF Kroos parhaana.

Huvittavaa, että 86 Rijkaard on älyttömästi ketterämpi CDM tontilla kuin täyden chemin 88 Rijkaard. Statsien perusteella ei pitäisi olla mitenkään mahdollista, mutta nää on näitä ea-juttuja.
 
Viimeksi muokattu:
Icon uppi oli pakko tehdä kun ei oo mitään mitä ostais. Maksoin 100k ja tungin fodderit sisään. Kaka tuli, ihan iloinen ylläri ettei ollut Litmanen.
 
Kolme base icon sbceetä promon aikana ja tiimi muuttui aika radikaalisti. Kolmannesta tuli Moore joka ei nyt mahtunut mukaan. Avauksessa ainuastaan laitapakit ostettuja muut first ownereita. Fodderit paloivat pitkälti kaikki, kulta common kortteja taisi jäädä tyyliin 4.

IF Suarez pääsi penkille viettämään eläkettä. 300 peliä sillä tuli tahkottua.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20211202-041529_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg
    Screenshot_20211202-041529_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg
    802,4 KB · Lukukerrat: 25
En tiiä onko mulla vaan huonoa tuuria vai onko tässä hankalampi päkätä hyviä pelaajia kuin aiemmin. Helkkari kun sbc:itä hakannu ku reikäpää ja yhtään kovaa nostoa ei ole tullu. Walk outtejakaan näkyny herran vuoteen.
 
Aika ristiriitaiset fiilikset tosta Kakasta. Toi hinta siihen nähden kuinka mitäänsanomaton se on, on ihan järkyttävä. Palloa se pitää hyvin, mutta syötöt on vähän mitä on ja viimeistely on välillä niin kauhea että ei mitää järkeä. Mutta sitten taas joissain peleissä se pelaa kun 10x boostattu lewa.
 
Aika ristiriitaiset fiilikset tosta Kakasta. Toi hinta siihen nähden kuinka mitäänsanomaton se on, on ihan järkyttävä. Palloa se pitää hyvin, mutta syötöt on vähän mitä on ja viimeistely on välillä niin kauhea että ei mitää järkeä. Mutta sitten taas joissain peleissä se pelaa kun 10x boostattu lewa.
Hieman ailahtelevalta tuntu myös viime vuonna, välillä nopea&ketterä kuin kettu, välillä hidas&kankea. Mutta viimeistely ja kaukolaukaukset on mielestäni hawkilla priimaa.

Renato S. spesiaalikortin hinnassa viimevuotiseen tapaan 75% ilmaa. Lähes samanhintainen kuin Seedorf 88 lolps.
 
Tuli sitte toinen hyvä punane kortti champeistä tälle vuotee, Van Dijk.

Onneks en kerenny tekemään kumpaakaa noista uusista showdown cb korteista.
 
Hyi olkoon kaikki nämä showdown, freeze, rule/recorbreakers ja flashback kortit on ulkonäöllisesti uskomattoman rumia. Sentään edes otw kortti on pelkistetyn kaunis.

Mikä futmasissa oli vikana !!!? Tilalle saatiin harmaa ja älytön freeze. Vttu.
 
Mikä futmasissa oli vikana !!!? Tilalle saatiin harmaa ja älytön freeze. Vttu.
EA:n hyvesignalointia ettei vaan kukaan kuka ei vietä joulua pahoita mieltänsä. Samasta syystä tais hävitä esim. screamit halloween kortit. Onhan tuo järjetöntä paskaa kun kaikesta pitää tehdä tommosta samanlaista harmaata massaa.
 
Osittain mä sen ymmärrän koska muslimitaustasia pelaajia on niin paljon. Tosin olis lyönyt jotain heille kohdistettua sisältöä tohon kylkeen niin kaikki ois tyytyväisiä.
 
EA:n hyvesignalointia ettei vaan kukaan kuka ei vietä joulua pahoita mieltänsä.
Aivan. Meinasin jo unohtaa mihin tämä maailma on menossa. Nykyään vtuttaa katsella jo elokuviakin, koska värillisiä ja naisia tungetaan ylikorostetusti voimakkaisiin rooleihin.

Freeze.. Ugh! Kuusi ja lumi on uskonnollisesti yhtä neutraalia kuin jää. Olisivat vain nimenneet toisin ja ottaneet kuusesta koristeet pois. Ihan sama vaikka olisivat laittaneet joulutähden paikalle pienen kamelin.
 
Ylös Bottom