Finnish Soldiers etsii uusia jäseniä!

#1
Terve. elikkä meidän klaani etsii uusia pelaajia ryhmäämme. meitä on tällä hetkellä noin 10 aktiivista jäsentä ja tarvitsisimme kipeästi lisää porukkaa jotta esim clan wars edistyisi paremmin. ikää saisi olla mielellään se 18 mutta viestiä voi kyllä pistää jos kiinnostusta on. pelaamme melkein päivittäin joten seuraa kyllä löytyy. ja huom etsimme hyviä pelaajia mikä ei tarkoita että kd pitää olla kova vaan pelataan aina voitosta ja tämän hetkinenkin voittoputki lähestyy jo 300 eli domissa olet esim. valmis ottamaan lippua etkä istu pökäle pöksyssä nurkassa niin viestiä vaan tai suoraan viestiä psn id : juginator. elikkä ps3 konsolilla pelaamme. ps4 siirrytään kunhan muutamat kaverit sen vielä hankkivat.

 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Jimbo

New Member
#2
Vastaus: Finnish Soldiers etsii uusia jäseniä!

Moro, kyselin vaa että oisitteko kiinnostunut jonkin sortin klaanien yhdistymisestä? Meil ois kasassa 30hengen aktiivinen hyvä jengi ja just aateltii tonne diamond divarii mennä. Ikää meillä on kaikilla se 17 vuodesta 30vuoteen. Oot varmaa joskus meistä kuullut/ tullut vastaan, HuBa tagilla (clan lvl 25) pelaillaan niin myös voittoa havitellen - ja harvoin siinä epäonnistutaan! :) Mietit asiaa rauhassa, mut ois pirun siistii yhdistää voimat ja vallottaa toi diamond divari yhdessä!


Pistä PSllä viestii jos edes vähän kiinnostuitte,

JimBoBoy96 tai tuu rohkeesti meidän foorumeille käymään -> www.huurubattalion.com
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
#3
Vastaus: Finnish Soldiers etsii uusia jäseniä!

Moro, vieläkö mahtuis klaaniin mukaan? Löytyis kiinnostusta liittyä, ja löytyy iteltä ps3 ja ps4! :) ja headsetti myös tottakai.. Ja ikää on 23.
 
#4
Vastaus: Finnish Soldiers etsii uusia jäseniä!

Joko ootte ps4 puolella? Kohta 10h tätä pelii tahkonu nii klaani ois kiva
 
Ylös Bottom