Forza Horizon 3

Ferraro

Active Member
Pahoittelut vanhan ketjun nostamisesta, mutta tännehän tämä kysymykseni kuuluu. FH3 lisäreineen on Storessa kuollut ja kuopattu, mutta koodeilla noita lisäreitä ja pelinkin vielä saisi. Mielelläni kolmosenkin pelaisin, kun ei koko sarjaan ole aiemmin tullut tutustuttua. Kysymys kuuluukin, kannattaako lisäreitä vielä hankkia, ja jos niin mitä? Hinnat koodeille ovat todella suolaiset, sillä vaikka Gigantista näyttäisi vielä saavan Ultimate Editionin, Blizzard Mountainin ja Hot Wheelsin, niin näille yhteishintaa tulisi muutamaa senttiä vajaat sata euroa. Ihan näin paljoa ei huvita maksaa, mutta onko noista DLC-paketeista jokin ylitse muiden vai onko pelkässä peruspelissä tarpeeksi pelattavaa?

Myös muiden myynnistä poistuneiden FH- ja FM-pelien osalta heittäisin kysymyksen, saako koodeja näiden lisäreille enää mistään? FM7:n haaskalle ehdin ajoissa, mutta aiemmista on tullut hankittua vain perusversiot.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Tykkäsin molemmista lisäreistä, mutta ei niistä montaa kymppiä kannata maksaa. Hot Wheelsissä on hauska idea, mutta se käy nopeasti vanhaksi. Blizzard Mountain on ehkä ajamisen kannalta parempi. Voittaa mielestäni saarilisärit kakkosessa ja nelosessa.

Suosittelen ostamaan vain peruspelin.
 
Ylös Bottom