GAMESTOP - Yleinen keskustelu (Lue aina aloitusviesti ennen kysymistä!)

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Doctor Pepper, 18.08.2009.

 1. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Piti käydä itsekkin hyödyntämässä tuota vaihtotarjousta, mutta olivat perkule sulkeneet Kotkan myymälän ja nyt pitäisi Helsinkiin tai Kouvolaan matkata jos haluaa Gamestopissa asioida :(
   
 2. JonttuC

  JonttuC Member

  PSN:
  JonttuC
  Itse vein muutama vko sitten GTA V:n, FIFA 18 ja AC: Originssin Gamestoppiin, niin antoivat reilu 150 euroa fyrkkaa käteen. Ei siis vähennetty, vaikka otin rahana.
   
 3. timpe

  timpe Member

  Ite vein tänään fifa 18 ja uusimman Nfs payback pelin gamestoppiin. 76€ rahaa löivät pöytää. Kelpaa mulle
   
 4. Tikiti

  Tikiti Member

  PSN:
  Tikkanen92
  Vein eilen marraskuussa 25e hintaan ostamani kingdom hearts 1,5 + 2,5 pelin ja sain siitä 50e jonka käytin God of war tilaukseen. Löytyisikö mistään halvalla nyt änäriä tai muuta listalle kuuluvaa peliä että voisi käydä tilailee lisää pelejä ennakkoon :D
   
 5. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Mä en tajua miten tämä gamestopin bisnesmalli toimii? Kertokaa miten tuo voi olla kannattavaa?
   
 6. cobalos

  cobalos Well-Known Member

  XBL:
  cobalos
  PSN:
  cobalos
  Kai niiden käytettyjen pelien uudelleenmyynti on hyvää bisnestä. Itse olen rahoittanut Gamestopin tarjouksilla ja ennakkovarausjärjestelmän avulla oman peliharrastukseni käytännössä kokonaan jo viimeiset kymmenen vuotta. Eikä etujen määrää ainakaan laskenut muutama vuosi sitten tullut kanta-asiakasohjelma. Epic-tasolla on ihan kiva olla. :D
   
 7. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Koska vaikka joistain peleistä saa todella hyvän vaihto/hyvitysarvon, monista saa aivan naurettavan huonon. Silti ne saattavat olla rinta rinnan samalla 59 euron hintalapulla käytettyjen hyllyssä. Isossa kuvassa GS jää siis reilusti voitolle, kun se myy samaa peliä useita kertoja tarjoten (yleensä) alati huonompaa hyvitystä vaihtoon vietäessä.
   
 8. Barca11910

  Barca11910 Well-Known Member

  PSN:
  Barca11910FInFan
  Nuo tarjoukset on loppuen lopuks vaan pisara meressä ei tuo tapa muuten voittoa tuota! :D
   
 9. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
  Sattuuko kukaan muistamaan että pystyikö ennakkotilauksen/varauksen hyödyntämään julkaisupäivänä? Esim. ensi viikolla julkaistaan Far Cry 5 tiistaina, mutta voiko silloin enää hyödyntää 20 € + peli listasta ennakkovarausta?
   
 10. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Selvinnee parhaiten soittamalla liikkeeseen. Itsellä tosin on sellainen muistikuva, että ennakkovaraus pitää pistää sisään viimeistään julkaisua edeltävänä päivänä, jotta saa mahdolliset kampanjaan kuuluvat hinnan alennukset. Ennakkovarausbonuksia on joskus saanut julkaisupäivänä ilman ennakkovaraustakin.
   
  Traddash tykkää tästä.
 11. cobalos

  cobalos Well-Known Member

  XBL:
  cobalos
  PSN:
  cobalos
  Ymmärtääkseni ei pysty.

  Joskushan pelejä saa jo yömyynnistä klo 00.01. Tästä voisi vetää johtopäätöksen, että Gamestopin logiikan mukaan pelin julkaisu tapahtuu heti päivän vaihtuessa. Eikä jo julkaistua peliä voi enää luonnollisestikaan ennakkovarata minkään tarjouksen toivossa.
   
  Traddash tykkää tästä.
 12. Liski

  Liski Member

  XBL:
  Liskii
  PSN:
  Liski
  Ennakkovarauksia ei pysty tekemään. Mutta tuon kampanjan pitäisi pystyä hyödyntämään. Koskee uusia pelejä eikä mainita, että pitäisi olla ennakkovaraus. Ainakin ennen lukenut erikseen "tuo peli listalta niin saat ennakkovarauksen 20e" tms.
   
 13. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
  Nyt tänään pääsin käymään paikallisessa liikkeessä jossa sanottiin, että ennakkovaraukseen liittyi tuo kampanja ja tänään olisi viimeinen päivä hyödyntää tuota tarjousta. Totesivat että verkkosivuilla oleva ilmoitus on ehkä hieman harhaan johtava.
   
 14. Liski

  Liski Member

  XBL:
  Liskii
  PSN:
  Liski
  Ja Gamestopin oma sähköposti väittää toisin :confused: Otapa siitä nyt selvää mikä pitää paikkaansa :D

  "Far Cry 5 on nyt julkaistu – Vieraile myymälässämme, ennen kuin suuntaat Hope Countyyn"
  Ja heti viestin alussa kerrotaan, että Far Cry 5:n saa ostettua myymälästä hintaan 19,95e, kun tuo pelin listalta ja linkki ohjaa tuohon kampanjasivulle.
   
 15. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Kyl se pitäs saada ostettua ilman ennakkoa, ainakin mä ostin pari viikkoo julkasun jälkeen Monster hunterin tolla kamppiksella. Tiedä sitten...
   
  Liski tykkää tästä.

Jaa tämä sivu