Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GTA V:n paikka kautta aikojen toiseksi myydyimpänä pelinä vahvistuu – nyt ylittyi 160 miljoonan myydyn kopion rajapyykki

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Grand Theft Auto V on ylittänyt 160 miljoonan myydyn kopion rajapyykin.

Grand Theft Auto V ja tämän kylkiäisinä tarjoiltava GTA Online julkaistiin alkujaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle jo vuonna 2013. Sittemmin Michael, Trevor, Franklin ja kumppanit suuntasivat niin PC:lle kuin seuraavalle laitesukupolvellekin. Myyntiluvut ovat vuosien saatossa kohonneet tasaiseen tahtiin, Rockstarin tuoreimman tiedon mukaan aina 160 miljoonan paremmalle puolelle saakka.

Lukemat eivät taatusti ainakaan hidastu, onhan maailman toiseksi myydyin peli saapumassa maaliskuussa vielä PS5:lle ja Xbox Series -masiinoillekin. Viime vuosituhannen loppupuolella startannut GTA-sarja puolestaan on käynyt kokonaisuudessaan kaupaksi 370 miljoonan kopion verran.

Rockstar ilmoitti myös vastikään, että Grand Theft Auto VI:n kehitystyö on myös hyvässä vauhdissa – julkaisua saataneen tosin odotella vielä vuosia.

Lisää aiheesta:


Grand Theft Auto V:n ja Grand Theft Auto Onlinen uusimmille tulemisille julkaisupäivä – PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -versioille luvassa tukku parannuksia
Oli niissä huhuissa jotain perää: Rockstar Games vahvisti uuden Grand Theft Auto -pelin olevan tekeillä
Arvostelussa Grand Theft Auto V (PS4)
Arvostelussa Grand Theft Auto V (Xbox 360)







Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom