Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hunt Showdown

Gimble

Well-Known Member
Julkaisupäivä: Julkaistu Steam Early Access & Xbox One Preview
Kehittäjä: Crytek
Julkaisija: Crytek
Moottori: Cryengine
Lajityyppi: PvP Survival
Alusta: PC, Xbox One
Kotisivu: https://www.huntshowdown.com/
Steam sivu: TÄÄLLÄ.

Tämä namipala siis Steam Early access ja tulossa Xbox One Preview ohjelmaan_joskus. Steam Recent reviews tasossa "very positive" eli hyvää lupaa odottaa. Saa nähdä millaisia taikatemppuja joutuvat tekemään että tämä pyörii FAT Xboxilla jotenkin siedettävästi?

 
Viimeksi muokattu:
Tulee siis nyt keväällä Xboxin Preview -ohjelmaan. Tälle ilmoitukselle julkaistiin ihkaoma pikkutiiseri:


Tarkempi julkaisupäivä ois tietysti aika jees.
 
Tulee siis nyt keväällä Xboxin Preview -ohjelmaan. Tälle ilmoitukselle julkaistiin ihkaoma pikkutiiseri:

Tarkempi julkaisupäivä ois tietysti aika jees.

No mutta loistavaa saada jälleen uusin Xbox konsoli-ekslusiivi! Tässä jo odotettukin jonkinlaista elonmerkkiä että onko konsoliversio edes sorvissa_no näköjään on.

Mitä tulee tuohon kevääseen en olisi äimänä jos lipsuu kesemmälle saa nähdä. Yksi asia mitä Crytek todennäköisesti seuraa haukankatseella on toisen, ehkä osittain samojen pelaajien peliajasta kamppaleiva niin ikään loistava Xbox-ekslusiivi, Bohemian kehittämä VIGOR. Jos olisin Crytek välttäisin julkaisemasta kovin lähekkäin. Vigorissa nimittäin hintalappu tulee olemaan nolla euroa, sen hinnan kanssa jos lähtee kilpailemaan samassa hetkessä kolmen tai neljänkympin hintalapulla peli pitää olla todella hyvä ja viimeisen päälle tikissä. Olisi viisautta pitää vähän hajurakoa Vigorin julkaisuun.
 
Jollain tavalla kiinnostuin tästä aikoinaan julkaisussa, mutta koska vain PC, jäi kokematta. Nyt on sellainen fiilis, että boxille pakko hommata.
 
Kuulin juttua että ensi viikolla Xbox Onen Previkkaan, saa nähdä...

Ei tullut Previkkaan, mutta jotain perää oli eli parhaillaan Betan saa ladattua Insider Hubista veloituksesta. Kuulostaa vähän siltä että se voi joko toimia, tai olla toimimatta? Noh, oli miten oli lataukseen ja testiin! Erittäin kiinnostava tapaus tämä, saattaa omilla listoilla olla peräti vuoden kiinnostavin peli kunhan vain ensin valmistuu.

 
Noniin, Previkka julkaistu. Itse en ehdi ainakaan tässä ja nyt kokeilemaan jos joku tulee ostaneeksi niin laittakaahan ihmeessä fiilareita jakoon. Peli on kyllä varsin uniikki ja mielenkiintoinen.

 
Launch trailer:





Ihan hyvältä kyllä näyttää, ei vissiin missään tapauksessa taida olla ihan helpoin peli jossa jokainen on mestari vartissa vaan taitaa olla sitä sarjaa peliä joka vaatii pelaajalta vähän enemmän, se ei kaikille aina sovi mutta omalle kohdella kolisee haaste. Ainoa paha juttu so far jonka kuullut on aika vahva liimatähtäin. Kai tämä täytyy laittaa tänä iltana omin pikku kätösin testiin. Jos joku foorumilta liikenteessä samalla suunnitelmalla saapi laittaa Xbox Live viestiä (GT: GimbleFIN) ja katotaan jos mennään porukalla, peliähän pelataan siis nimenomaan Duona. Solokin voi pelata, mutta ymmärsin että hengissä pysyminen ja pelissä menestyminen on huomattavasti helpompaa kahdestaan.

Developer Interview:




Beta pelaajien nopoilua josta näkee miltä peli näyttää Xboxilla, eikä pöllömmältä ottaen huomioon että PC-puolella konevaatimukset ei ole ihan kevyimmästä päästä.

Xbox One X:



Xbox One S: (Yllättävän hyvä)


 
No kappas vaan ei tämä nyt niin vaikea peli ollutkaan kuin aluksi tuntui. Käytiin kaverin kanssa mettällä ja aika nopeasti sai (kantapään kautta) oppia että ympäristö ei sinänsä ole mikään perhelomakohde ja vaaroja on vähän siellä ja täällä. Jännä juttu kun yleensä en syty lainkaan a) Zombie peleille tai b ) AI bottien ampumiselle, mutta tämä kolahtelee. Johtunee siitä että koko ajan joutuu pelkäämään örvelöiden lisäksi myös muita ihmispelaajia eli kun ammut helpoistakin helpomman örvelön kerrot samalla itsestäsi aika tarkan sijainnin muille ihmispelaajille.

Heti ekassa pelissä osuttiin säkällä "ison ölliäisen" talolle ja tapettiin se, pakoon ei päästy kun osattu tulkita kartasta missä on exit. Noh oli se silti kuumottavan jännittävää kun bounty kanssa liikkuessa muut tietää missä sinä meet ja on aika varma että joku tulee haluamaan sinun saaliisi.

Mutta joo, siis helpompi kuin luulin. Varsinkin valikko/inventory -helvettiä tyyliin PUBG vähän pelkäsn niin kuin tämän tyyppisissä usein on, mutta ei koske tätä peliä which is nice. Huomasin myös että siellähän on ilmainen kokeiluversio mahdollista laittaa tulille. Peli ei vaikuta kaatuilevan tai muuta vastaavaa tällä hetkellä että pitäisi saada ihan hyvin kuvaa, kannattaa kokeilla veloituksetta! Ainoa tekninen haaste tällä hetkellä on frameraten tippuminen (Lievästi, ei mitään PUBG Preview Day 1 settiä) ajoittain joka optimointi varmastikin on kehitystiimin backlogilla aikas isolla prioriteetilla. Toivottavasti ei kuitenkaan kestä yhtä kauan kuin PUBGin framejen korjaus.


 
Onkos tämä boksin yksinoikeus vai onko tulossa pleikalle myös?
 
Onkos tämä boksin yksinoikeus vai onko tulossa pleikalle myös?

Plesen suhteen ei ole kerrottu mitään virallista. Mutta eipä se tietenkään sitä tarkoita etteikö joskus kuitenkin tulisi, vaikka vähän silleen PUBG tyyppisesti viiveellä.

Pääsin tänään 1. kerran veks bountyn kanssa ja se tapahtui hieman yllättäen Randon kanssa.

Videosta Disclaimer ilmeisesti Youtube bitrate ei koko ajan ihan riitä kun otin purkkiin FullHD joka on myös pelin natiivireso X konsolilla pelattuna (Xbox One Original & S 900p) näyttää ajoittain vähän kuralta. Pitää varmaankin jatkossa tallentaa 4K ehkä tulisi parempi lopputulos.

 
Viimeksi muokattu:
Erittäin hienosti selostettua solo-ninjailu gameplaytä, mm. taitavaa dynamiitin käyttöä mukana. Nämä on ihan hyvää matskua meille noobileille kun opettelee pelin saloja!

 
Oheisessa videossa PC versiossa jo saatavilla olevan version 6 esittelyä - uusia aseita, miinoja, gadgets jne. ja jopa yksi uusi mölliäinen "Assasin" Nämä siis nyt PC, boksiversio on päivityksissä ainakin näin alkuun jonkinverran perässä eli olettaisin että näitä herkkuja saamme odottaa boksiversioon vielä vähintäänkin muutaman viikon. Mutta eipä tuo haittaa, tässä on nyt muutenkin aika paljon opeteltavaa ja uusia asioita tähän hätään.

Pääasia että toimii hyvin, ja todellakin toimii. Olen pelannut jo yli 10 tuntia ja esimerkiksi kaatuiluja ja discoja on tähän asti yhteensä nolla kappaletta. Myöskään ei mitään muuta erityisesti haittavaa tekijää muuta kuin omaan makuun liian suuri liimatähtäin, mutta kyllä silläkin nyt pärjää. Toivon ja oletan kuitenkin että sitä vielä muutetaan.

Tämä laatutaso todella hyvä suoritus Preview ohjelman pelille, oikeastaan se on tämän päivän bugisella asteikolla ihan mille vaan nettiräiskyttelylle todella kova statistiikka! Joku tyypillinen Battlefield tai COD julkaisuversio olisi tässä ajassa ehtinyt sukkaamaan jo tavalla jos toisellakin...AINA niissä on jotain selvää vikaa, ja todennäköisesti siihen törmätään jo heti ensimmäisenä käyttöpäivänä. Tässä Previkkapelissä ei ole mitään suurempaa vikaa - "Made in Germany" on periteisesti ollut ihan hyvä indikaattori kun se lukee jossakin aparaatissa, näköjään ainakin tässä tapauksessa se koskee myös videopelejä :) Erittäin lupaavalta näyttää jo tässä vaiheessa. Iso suositus täältä Battle Royal faneille varsinkin, vaikka tämä ei sillä tavalla olekaan BR-peli. Mutta siinä on samantyylinen kuumotus koko ajan ihanasti läsnä!

 
Viimeksi muokattu:
Mitenkäs, jos tämän jo nyt ostaa, niin saako sitten kuitenkin pelata tuon yhden maksun maksamalla myös sitä lopullisesti julkaistavaa versiota? Toivottavasti osasin riittävän selkeästi ilmaista mitä haluaisin tietää. Vähän epäselvältä tuo kyllä näyttää jopa itselleni... :D
 
Mitenkäs, jos tämän jo nyt ostaa, niin saako sitten kuitenkin pelata tuon yhden maksun maksamalla myös sitä lopullisesti julkaistavaa versiota? Toivottavasti osasin riittävän selkeästi ilmaista mitä haluaisin tietää. Vähän epäselvältä tuo kyllä näyttää jopa itselleni... :D

”Valmiissa” versiossa hinta nousee, mutta jos olet maksanut preview-versiosta, ei tarvitse enää maksella lisää, vaan versiosi päivittyy normaaliversioon ilmaiseksi.
 
”Valmiissa” versiossa hinta nousee, mutta jos olet maksanut preview-versiosta, ei tarvitse enää maksella lisää, vaan versiosi päivittyy normaaliversioon ilmaiseksi.
Ok. Kiitos tiedosta! Kyllä tämä sitten varmaan pitää jo piakkoin ostaa. Sen verran lupaavalta vaikuttaa jo tässä vaiheessa.
 
Jos joku muukin miettii että miten osumamalli toimahtelee tässä pelissä niin se selviää tästä loistavasta videosta.

 
Ylös Bottom