Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hunt Showdown

Yksi syy miksi rakastan Hunttia niin paljon on tämänkaltaiset momentit jossa ensin toteat tilanteen, sitten paniikissa suunnittelet jotain ja koitat suorittaa sen. Tässä clipissä pelaan Solo ja saan perääni toisen Bountyn hakeen Duo. Heillä on ensinnäkin aika iso etu a) koska Dark Vision eli näkevät tasan tarkkaan missä olen (voi käyttää 10 secs ajan) sekä b) 2 pyssyä ampuu enemmän kuin yksi ja tässä pelissä aseet hyvin tappavia ei oikeastaan voi ottaa osumaa paljon yhtään.

Ajattelin että en lähde karkuun luikkimaan vaan taistelen tässä, pääaseena sattui olemaan haulikko joka on sisällä kova mutta ulkona vähän so so. Yritin arvata mistä suunnasta kaverit kulkee sisään rakennukseen ja asetin sinne karhunraudat, se osuus ei näköjään ihan mahtunut videoon. Sitten vaan odotin taistelua. Näin siinä sitten kävi.

 
Moninpeliin vinkki, hämmennyn edelleen miksi jengi tekee tätä jatkuvasti. Kun tiimikaveri menee downiin niin ei ole suositeltavaa mennä nostolle heti, mitään kiirettä ei ole niin kauan kun kaveri ei pala. Sen voi tulla nostamaan vaikka puolen tunnin päästä, ei kannata mennä heti tai käy näin ja sitten se on game over molemmille.

 
Xbox One version julkau vähän siirtyi mutta PC versio nyt virallisesti valmis_ja se on mahtava o_O

 
Vielä on hetki aikaa säästää 10 € ja ostaa Previkka, torstaina muuttuu 1.0 versioksi ja samalla hinta nousee 4 kymppiin kuten kävikin jo PC-puolella jossa metsästetäänkin jo 1.0 versiolla.


Ainakin omaan makuun ihan heittämällä vuoden paras peli_korjaan tämän genin paras_korjaan, kuka ties jopa ensi geninkin koska olen aivan satavarma siitä, että tämän erittäin pitkäjänteisesti tehdyn mestariteoksen kehitys ei missään nimessä tule jäämään tähän, nyt se vasta alkaa!

Mutta tämä on kyllä jokseenkin hämmentävää kuinka iso salaisuus peli on. Harva on edes vaivautunut kokeilemaan. Jotenkin vähän samanlaiset vibat tämän suhteen kuin Dead by Daylight joka myöskin oli vähän samalla tavalla todella alihypetetty helmi, sitten se silleen aika varkain hiipi verrattain suosituksi peliksi tälläkin hetkellä sillä enemmän katselijoita kuin vaikkapa RS: Siege pelillä joka on eri budjetin videopeli ja massiiviset markkinointikoneistot takana. Toivomme Huntille vastaavaa menestystä pitkällä tähtäimellä vaikka vielä ei ole breikannut, huipputiimi tämän takana ansaitsisi sen. Noh, kuten edellinen kirjoittaja sen tiivisti peli myy itse itseään kunhan viidakkorumpu ensin laulaa riittävästi. Ehkä se "DbD tactics" tulee sieltä...

1.0 versiossa tulee nyt siis myös kauan odotetut Triot mukaan konsoliversioon samalla kun tulee rekka-autollinen muita parannuksia, optimointeja ja jopa uusia ominaisuuksia kuten pingaaminen yms...todella pitkä lista asioita. Näimpä sanoisin että jos päättää mennä nyt laittamaan Previkan koriin säästön takia ja eikä ole entuudestaan tuttu peli, niin kannattaa melkeimpä odottaa tuota torstaita ennen kuin alkaa enempi herkuttelemaan tätä namipalaa! Niin statsit ja kaikki myös nollataan sitten torstaina, ainoastaan jos sulla on Prestige leveleitä se tieto jää olemaan koko versiollekin.

Twitch kanavia
 
Viimeinkin, tätä on odotettu kuin pikkumukula joulua! Toivottavasti ei ole alkuun pahasti teknisiä haasteita.

@here Xbox Hunters, The Servers will go offline at 11:00 AM CEST in preparation for our full release update. Make sure to hit that prestige button if you haven't already, as this will be your last chance before the wipe! ~The Hunt Team

 
...Toivottavasti ei ole alkuun pahasti teknisiä haasteita.

No olihan niitä, rellua ei saatu edes ulos eilen :( Parhaillaan yrittävät uudestaan, sormet ristissä toivotaan että pääsisi illalla mettälle.


Obiwanshinoobie | CMToday at 11:00 AM
@here Hunters,

The servers will go offline at 11:00 AM CEST in order to deploy our 1.0 Launch update!
 
"The Eagle has landed" ei muuta kuin 1.0 latinkiin, ~22 G


Ic3man2k | Community ManagerToday at 9:16 PM

@here Hunters We are happy to announce that the Xbox One 1.0 Launch update is now live!! Thank you all for your patience and understanding during the delays that were encountered and allowing us to ensure that Hunt is ready for you all. Release notes can be found here: Happy Hunting. ~The Hunt team
 
Viimeksi muokattu:
Aivan käsittämätöntä, tämä oikein raskas supertietokoneen vaativa Cryenginepeli pyörii X konsolilla 1800p resolla tosi hyvin ja pelaaminen on aivan hemmetin mahtavaa. Lisää raporttia kun pääsee kunnolla sisään, mutta ensifiilis on se että todellakin hyvää kannatti odottaa. Ero preview versioon on aivan tolkuton ja Previkkakin oli vioistaan huolimatta ihan nautittava
 
Hyvä jos sen ansiosta on edes jossain määrin puntit tasan ja voisi pelata sekapelejä. Mutta CODin "SuperGlue TM" liimatähtäin on niin valtaisa että jos otat itseltä veks todennäköisesti annat muille padipelaajille niin paljon eteen että häviäisit "omalle kaksoisoliollesi" jolla liima päällä hyvin paljon useammin kuin voittaisit. Tämä on valitettava tosiasia jonka olen niin monta kertaa henk. koht. kokeillut muissakin peleissä jossa annettu optio ottaa se pois, homma korostuu CODissa. Huomenna joudun todennäkäisesti jälleen kerran toteamaan The Hunt Showdown pelin kanssa tämän saman asian - vaikka ilman liimaa pelaaminen todennäköisesti olisi vaativampaa ja sitä kautta palkitsevampaa niin autoaimin poistamisessa tulee sen verta pahasti turpaan, että pakko jättää päälle. (toivon todella paljon että olisin väärässä Hunt pelin tapauksessa joka ei ole niin nopeatempoinen peli kuin COD)

Tämä superliima vie CODissa ampuskelusta ihan liikaa hupia ja saavutettavissa olevaa onnistumisen tunnetta, sääli. Siinä kuitenkin vissiin oli jokin "Pro moodi" jossa on kaikilta pois päältä aina, se saattaa myöhemmin olla minulle syy hankkia peli alelaarihinnalla.

Teksti jota lainaan on COD ketjusta joka on kaikkien liimatähtäinpelien äiti ja isä, mutta koska viittasin Hunttiin niin pari sanaa tästä aiheesta lisää. Ilman liimaa pelaamistestit on nyt tehty and guess what? Kyllä auttamatta tulee niin pahasti naamaan lähitaistelussa että pakko se on painaa päälle tälläkin kertaa. Mid range ja long rangessa pärjää ilman ja mm. örvelöitä on helpompi hedutella ilman liimaa. Mutta sitten kun se "lähitaistelu ripaska" alkaa olet aivan kusessa. Valitettavasti. Noh, ei pelissä silti aivan lapsellisen helppo ole osua ja jokainen kuti pitää tarkoin harkita vähän kuten The Last of Us pelissä piti. Oikeastaan ampuminen on hyvin samankaltaista kuin parhaassa Playstation pelissä oli ja on.

Mahtui siihen ilman liiman kanssa peluuseen hyviäkin hetkiä kuten mm. oheinen mid range duel, mutta lähitaistelut oli kyllä ihan kärsimystä ja ei siitä sitten sen enempää. Näillä mennään, tietenkin voi aina haaveilla että liimaa edes nerffattaisiin vähän. Ajattelin tuosta kyllä itse laittaa palautetta menemään. Toisaalta, tämä nykysysteemi helpottaa muutenkin haastavan pelin oppimiskäyrää selvästi, sitä siinä on varmaankin on ajatelu ja ei se ehkä väärin ole.

 
Oho! Aika asiallista sniper toimintaa, itsellä ei suju vielä ihan tuohon tyyliin -> Lisää reeniä!

 
Kylläpä oli melekoset mähinät Healing Waters Churchillä eilen illalla. ITsellä LVL 50 Hunter alla jota en olisi halunnut menettää joten sykkeen kohomaista tilanteessa oli havaittavissa. :rolleyes:

 
Viimeksi muokattu:
Saattoi poitsuilla tulla lusikallinen pöksyyn kun sniikkailin paikalle yön pimeydestä. Erittäin hyvä erimerkki miksi "suklaajuna-pelaaminen" on vaarallista ja varsinkaan Bossia ei kannata olla tappamassa sukliksessa :D

 
Viimeksi muokattu:
On jollain tapaa hassua ja yllättävää kun tällaisessa mielikuvitusmaailmaan perustuvassa pelissä, jossa osittain on myös mielikuvitusaseita on kuitenkin aikalailla realistisemmasta päästä aseiden mallinnus. Bullet drop puuttuu, mutta muulla tavoin kuten bullet penetration, lähtönopeus, damage drop jne. aseet toimii videopeli asteikolla erittäinkin realistisesti. Kaikki aseet on hyvin tappavia kuten oikeastikin ruutiaseet nimenomaan on. Jos mikä tahansa alkaa lähistöllä paukkumaan voi Hunterin perm death olla erittäinkin lähellä.

Hyvin avaa alkupään riflejen vahvuuksia ja heikkouksia videossa. Nämä jutut on hyvä tiedostaa kun lähtee mettälle Lousianan suomestoille!

 
Ylös Bottom