Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ihana aamu herätä: Kulttipeli Deadly Premonition saa jatko-osan!

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Nintendon puskayllärit eivät suinkaan loppuneet SNES-pelien saapumiseen osaksi heidän online-palveluita. Herkuttelu jatkukoon kahvipaussin merkeissä, sillä outolintu+etsivä Francis York Morgan sukeltaa takaisin kaaokseen - joka tunnetaan myös arkisena maailmanamme.







Jatko-osan kehittäjä- ja julkaisijaporukka koostuu hieman tuntemattomimmista nimistä. Alkuperäisen omituisuuden isän, Hidetaka "Swery" Suehiron, nimetään olevan mukana kehityksessä. Tässä vaiheessa roolin laajuudesta ei ole tietoa. Jatko-osa julkaistaan ainoastaan Nintendo Switch -laitteelle.

Ei anneta näiden asioiden häiritä nyt, vaan keskitytään peruspositiivarin elkein tulevaisuuden kuvitelmien aiheuttamaan mielihyvään.

PS. Ennen kuin ryntäätte fiilistelemään ensimmäisen osan pariin, ilmoituksen vanavedessä myös sen kerrotaan saapuvan Nintendon digipelikauppaan nimellä Dead Premonitions Origins.

Hieman aiheen liepeiltä

Kohta 10 vuotta sitten julkaistu ensimmäinen Deadly Premonition on kulttipeli, sillä se täyttää kaikki kultti-mitätahansa vaatimukset: toiset vihaavat ja toiset rakastavat yli kaiken.

Peli on teknisesti järkyttävän (herkullisen) huono ja täynnä typeriä (ihastuttavia) ratkaisuita, mutta tarinan mystiset tapahtumat, sen omituiset hahmot ja fantastinen musiikki saavat aikaan jotain sellaista, jota voi huolettomasti verrata mestariteokseen nimeltä Twin Peaks.

Kun joku on ihanaa, niin sitten se on jukoliste ihanaa. Fanipoikuus korkattakoon jälleen antaa kaikkien kukkien kukkia.

Lippu liehukoon korkealla erilaisuuden salossa!

Nyt on kerrassaan loisteliaan hyvä mieli aamukahvia juodessa, vaikka jokainen kallistus vihlaiseekin:





















View this post on Instagram




























Aah... das wrist. Not an option to maneuvre the complicated cuppa joe with the left hand. Therefore: support thingy. I only wish I'd have cake to soothe the pain of having to keep away from the field for few days. Oh wait... I DO have cake! #sleepy #tired #coffee #morningcoffee #work #atwork #golf #cake #cakeisalie #ironmaiden #instagood #delicious

A post shared by stogiebeard (@stogiebeard) on Sep 4, 2019 at 9:11pm PDT

















Lue juttu sivustolla...
 
Enpä olisi ikinä uskonut että tämä peli saa jatko, ensimmäinen osa on vielä pelaamatta koska PC versio on niin buginen roskakasa ettei siitä tule mitään. Jospa tuo tuleva Switch versio toimisi paremmin niin voisi senkin klassikon kokea, olen kyllä nähnyt peliä jonnin verran ja todella mahtava tunnelma siinä on ainakin.
 
Ylös Bottom