Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Insurgency: Sandstorm

Gimble

Well-Known Member
Julkaisupäivä: PC: 12.12.2018 - Xbox One & PS4: 29.09.2021
Kehittäjä: New World Interactive
Julkaisija: Focus Home Interactive
Moottori: Unreal Engine 4
Lajityyppi: Tiimipohjainen moninpeli FPS
Alusta: PS4, Xbox One, Microsoft Windows



Kappas vaan teaser traileri antaa ymmärtää että tätä namia päästään maistelemaan vielä tämän vuoden puolella. Toivottavasti mielummin aiemmin kuin myöhemmin. Konsolilla ei ole "realismiin kallellaan olevissa räiskinnässä" todellakaan ruuhkaa. Meillä on Rainbow Six: Siege ja sitten Xbox One pelaajilla on työstössä supersuosittu PUBG. Mutta lisää mahtuu hyvin, varsinkin kun molemmat edellämainitut on aivan eri tyylisiä kuin tämä.

Wanhaa Source moottorilla pyörivää Insurgency pelanneet tietää vähän suuntia mitä odottaa tältä peliltä. Itse en valitettavasti ole koittanut lainkaan koska toimistotuolipelaamisesta tulee näppylöitä. Hyvä juttu että samaa settiä paranneltuna tullaan jatkossa nauttimaan myös leppoisasti sohvalta ohjain kädessä.

Peli ollut seurantalistalla, mutta oletin että julkaisu ei ole vielä kovin lähellä. Kuulin kuitenkin vähän aika sitten juttua että suunniteltu kampanja on tippunut kelkasta, ei ole mukana ainakaan julkaisussa. Tulee sitten myöhemmin jos tulee. Ihan oikea päätös jos tämä edesauttaa ja nopeuttaa moninpelin kehitystä joka todistetusti on kehitystiimin vahva osaamisalue.
 
Viimeksi muokattu:
Trailerista syväluotausta. Vaikuttaa kyllä oikeinkin hyvältä kaikinpuolin tämä. Laatu ja tekninen toteutus täytyy sitten olla aika hyvällä tasolla jos haaveissa ottaa jonkinlainen siivu nettiräiskintöjen markkinaosuutta.

 
Ai että kun tuo A-10 Warthog ääni kuulostaa namiltaUIUI. Eli samalla vahvistuu että ainakin jossain pelimuodossa voi tilata A-10 support vihollisen riesaksi.



Lyhyt versio tuoreesta haastattelusta, selviää vähän uutta infoa aseista osuma-mallinnuksesta yms. Kyllä vaan hyvältä vaikuttaa!

 
Taas hyvää uutta tietopläjäysvideota. Vaikuttaa kyllä todella lupaavalta tämä peli kaikinpuolin, ihan hyvin saattaa vielä käydä niin että haukkaa FPS "isoilta pojilta" huomattavasti markkinaosuutta. Mä luulen että varsinkin RS: Siegeä pelaavien makuhermoon tämä taitaa hyvin kolaltaa vaikka ihan erilainen peli onkin.

Kunhan ei vaan sitä mokaa tee että julkaiseen samoihin aikoihin Bäffy ja COD kanssa niin hyvin menee. Joko hyvissä ajoin loppukesä/syksy, tai sitten siirtää suosiolla jonnekin ensi vuoden puolelle.

 
Näyttää kyl tosi hyvältä ja realisteselta, alkas nyt tekee mieli tota pc versiota, jaksaakohan tätä yksin mättää, ku pelikaverit löytyy pleikkarilta ja vasta ensvuonna tulee sinne...hmm..
 
Näyttää kyllä hyvältä. Just sellanen oikeella tavalla vaikee/helppo peli. :)
 
Viimeksi muokattu:
Steamissa olisi alkuperäinen Insurgency seuraavat 48H ilmaisena jos kiinnostaa toinen -10% sen ennakkotilauksen lisäksi.
 
Peli käy ilmeisesti aika raskaasti? Ihmiset kertoo että gtx 1060,1070 ei jaksa pyörittää sulavasti, et ois aika pelikelvoton pc:llä, onkohan tähän tulossa jotain korjausta, koska kyllä pitäisi ehdottomasti noilla korteilla pyöritellä kun ei ole sen kummosenkaan näkönen kuin esim. battlefield 1. Itsellä gtx 1060 6gb, ei ehkä raaski ostaa tätä sitten pc:lle jos on pelikelvoton.
 
Peli käy ilmeisesti aika raskaasti? Ihmiset kertoo että gtx 1060,1070 ei jaksa pyörittää sulavasti, et ois aika pelikelvoton pc:llä, onkohan tähän tulossa jotain korjausta, koska kyllä pitäisi ehdottomasti noilla korteilla pyöritellä kun ei ole sen kummosenkaan näkönen kuin esim. battlefield 1. Itsellä gtx 1060 6gb, ei ehkä raaski ostaa tätä sitten pc:lle jos on pelikelvoton.
Samaa olen lukenut. Toinen Beta vaihe alkaa 30.8 ja se kestää sit julkaisuun saakka.

Alkuperäinen Insurgency on vielä hetken ilmaisena Steamissa. Se kyllä pyörii yli 140fps tuolla Nviidian 1070 kortilla joka mun koneessa on.
 
Mä oon tässä nyt melkein joka päivä hakannu tuota Insurgencya kun sen sai ilmaiseksi. Heräsi vaan kysymys että pelaako täällä KFinissä muut tätä? :)
 
Eikös se noin kolmen viikon päästä tuleva Insurgency Sandstorm ole vähän samaa sarjaa? Sota MMO joka yrittää haastaa näitä isompia nimikkeitä.

Itselläni tuo Sandstorm menee ostoon ellei tuo 3 päivän päästä alkava viimeinen Beta vaihe tuota pettymystä.

Ei viitsi ihan puhdasta offtopic paukuttaa toiseen ketjuun joten vastaan tässä.

Kyllä, molemmat on aika marginaalipelejä_MUTTA siinä on kyllä vissi ero sikäli että tämä peli on tavallaan ihan eri tontilla kuin WW3 peli jossa on hyvin vahvoja Bäfämäisiä piirteitä. Insurgencyllä on pitkä historia, jää elämään ja olemaan aivan varmasti. Varsinkin sen jälkeen kun saadaan vielä konsoliversiot pihalle ensi vuonna. (ja julkaisuajankohta mukavan kauaksi loppuvuoden peliruuhkasta)

WW3 pelistä en ole yhtään varma että millainen tulevaisuus on edessä, mutta ei siitä sitten sen enempää tässä ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

Erittäin toivottava myöhästyminen tällä kertaa, COD & Bäfä junien alle ei ole mitään järkeä hypätä. Joulukuu just hyvä ensimmäiset CODi pelaajat on jo kyllästyneet siihen "ainaiseen samaan" ja pahin Bäfä hypekin on jo laantunut. Ensi viikolla julkaiseminen olisi ollut täysin järjen vastaista, voi olla että oli ihan etukäteen suunniteltukin peliliike.

Tämä omaan makuun kiinnostavin nettiräime lähitulevaisuudessa, COD ja Bäfä ei kumpikaan vakuuta sen vertaa että menisi täydellä hintaa ostoskoriin heti tuoreeltaan. Se on se ampuminen, nyt kun on PUBG & Vigor kanssa vähän saanut mielihyvää "ampuskelun opettelusta" ja niistä onnistumisista nämä liimatähtäin autoaim pelit ei oikein tunnu enää miltään :( Kova luotto että Sandstormissa olisi sitä samantyylistä haastetta ainakin jossain määrin tarjolla_konsolillakin.
 
Ylös Bottom