Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

käkikotka

Active Member
Niin Miklu oli yksi Euroopan kovimpia hyökkääjälupauksia, joka ehti vähän näyttääkin sitä potentiaalia. Loukkaantumiset vain pilasi sen nousun huipulle.

Pukki oli myös kohtalaisen kova lupaus nuorena, mutta kehityskäyrä jäi vähän polkemaan paikalleen. Myöhemmällä iällä teki itsestään vasta huippupelaajan. Nyt nähdään mihin se taso riittää Valioliigassa, maajoukkueessa ainakin se kehittyminen on näkynyt selvästi.

Ja Barca tuossa hyvin kiteyttikin pelilliset asiat. Työmäärä ja tilanteko muille ovat maalien lisäksi tärkeä asia Norwichille.

10+ maalin kausi olisi kova ja 15+ maalia olisi jo aika täydellisen onnistumisen takana. Sitä voi katsoa viime kausien maalipörssejä niin saa tilanteesta hyvän käsityksen.

Se on selvää, että Norwich tarvitsee maaleja ja Pukki on joukkueensa tärkein hyökkääjä niin onnistumisia tarvitaan.

Miklun huippukaus 2003/2004 Birminghamissa 17 maalia..

Muuten ura oli kyllä pieni pettymys! :(
 

Fabre#4

Well-Known Member
Selectin Omega-pallosarja on kyllä parasta, mitä futari voi päästä potkaisemaan. Se vaan on fakta juttu. Parhaita palloja jo ihan sieltä Laudrupin veljesten palloista alkaen jostain 90-luvun alkupuolelta.
 

payjay83

Well-Known Member
Eikä oo yhtään maalia ollut edes 5m tökkäsyjä takatolpalta tyhjiin. Volley oli jo aika hieno jopa.
 

käkikotka

Active Member
EM-karsinta jatkuu syyskuun alussa Ratinassa 2 ottelulla..uskoisin et Kreikka voidaan hyvinki voittaa,mut Italia onki sit vaikeempi!!
 

Fabre#4

Well-Known Member
Muistutellaan jo tässä vaiheessa, että eurosarjat ovat tosiaan nyt tauolla ja Suomen maajoukkueella on edessä tärkeitä otteluita. Jo ylihuomenna torstaina Suomi pelaa Ratinassa kotiottelun Kreikkaa vastaan alkaen klo 21:45. Kreikka on ennakkoon Bosnian kanssa Suomen päävastustaja taisteltaessa siitä lohkon kakkospaikasta ja suorasta kisalipusta. Voitto torstaina veisi Suomen jo erittäin lähelle kisapaikkaa, kun samalla toiselta päävastustajalta vietäisiin 3 pistettä itselle. Todellinen "kuuden pisteen ottelu" kyseessä. Kreikka on pelannut näissä karsinnoissa vähän heikommin ja käsittääkseni vaihtoi valmentajaakin aika hiljattain, joten Suomella on kyllä hyvät mahdollisuudet se voitto ottaa. Se toki vaatii Pukilta maalia ja puolustuksen pitävyyttä.

Sunnuntaina samaan aikaan samassa paikassa Suomi kohtaa Italian, jota vastaan pelattiin jo vieraissa hyvin ja ennakkoluulottomasti, vaikka 2-0 tulikin turpaan. Siitä ottelusta on käytännössä mahdoton budjetoida yhtään pistettä, mutta jos joukkue voittaa Kreikan, niin siitä saatavalla buustilla joku 0-0 tasapelinyhjäys Italian isäntänäkin olisi huippusuoritus. Tosin jos Kreikka voitetaan, niin tappiokin Italialle olisi vielä ihan budjettitulos, eikä käytännössä heikentäisi Suomen kisamahdollisuuksia. Ei muuta kuin kaikki panokset ja energia siihen Kreikan voittamiseen, niin Italialle voi vaikka hävitäkin. Onneksi ottelut ovat näin päin ja tuoreemmilla jaloilla päästään kohtaamaan se tärkeämpi vastustaja eli Kreikka.

Viasat näyttää ottelut jo totuttuun tapaan. Ilman kanavapakettia olevat voivat katsoa pelit viafree.fi-sivuston kautta striimeinä. Lähetys alkaa yleensä noin klo 21, jolloin kannattanee striimit jo viritellä käyntiin. Suomi voittoon ja jo toinen nappulakenkä kisakoneeseen!
 

Fabre#4

Well-Known Member
Ei se kaunista ollut, eikä tehokasta, mutta se oli voitto! Suomi vei Kreikkaa 1-0, Pukki teki ja 3 pistettä taulukkoon!

Se on nyt oikeasti sellainen tilanne, että tuleva sunnuntain Italia-peli on kaikki ihan täyttä bonusta. Sen jälkeen on Bosnia vieraissa ja kotona Armenia sekä Liechtenstein. Tilanne on nyt oikeasti se, että noista kolmesta viimeisestä riittää, että Suomi pelaa Bosniaa vastaan vieraissa tasan ja voittaa kotona Armenian ja Liechtensteinin ja kisapaikka on siinä. Käytännössä kunhan Bosnialle ei hävitä, niin Suomi menee peruspelillä kisoihin.

Upea fiilis!
 

Ac3way

Well-Known Member
OI SUOMI ON!!!

On tää seuraaminen vähän hauskempaa puuha nyt kuin joskus Mixun aikana katsoa jotain Baltic-Cupin nihkeitä vääntöjä Viroa vastaan joltain kusiselta ja huonolaatuiselta striimiltä. :D
 

Ac3way

Well-Known Member
Huh huh, mikä lämmittely tämä Armenia ja Bosnian välinen kamppailu ennen illan päänäytöstä! Tuloksellisesti kisapaikkaa varten tämä Armenian voitto oli isompi asia kuin Suomen illan ottelu. Nyt on Bosnia todella kaukana ja Armenia lähin haastaja sarjataulukossa, ei paha! :D
 

Barca11910

Well-Known Member
Semmoset 2 karsinta peliä tälle kuukaudelle.

On totta vie kivempaa seurattavaa kun Joukkue pelaa kuin se tällä hetkellä Riven kanssa pelaa.

Ensin Kreikkaa vastaan hyökkäys suuntaan vähän sekavalla pelillä 1-0 voitto,.Koko Kreikan futis on tällä hetkellä aika allennus tilassa. Hradecky ei tainnut tässä todella torjua kertaakaan kun Kreikka pidettiin poissa paikoilta. Pakko kans edelleen ihailla tuota Kamaran pelaamista kumpaankin suuntaan pelin sisällä. Ihan sama minkä näköiseem paikkaan kaveri joutuu niin tuntuu joko voittavan sen tai sitten pelaa niin että pallo jää Suomelle.

Sitten taas tämä tämän illan Italia peli. Noh vastassa Italia niin peli oli sen näköistä kun oli Hradeckylta ihan kiiva määrä torjuntoja varsinkin se Sensin vollei ekalla jaksolla oli ihan TOP luokkaa! Tai se Belottin läpiajo.

Kapteeni Sparv oli pelistä sivussa ei niin pahasti näkynyt kun pelkäsin. Suuri osa harhasyöttöistä sattu tällä kertaa Shullerille. Harhasyötöiltä nyt ei kukaan voi välttyä.

Pukki 2 peliä 2 maalia ei voi enempää hyökkääjältä pyytää. Toivottavasti pysyy kunnossa siellä Valiolligassa. Varmasti tulee maaleja tässä välissä.

Pari maalia Italia teki mut ei Hradecky niille mitään voinu.

Kuukaus tässä välissä kumpa ei olisi.

OI SUOMI ON!
 

käkikotka

Active Member
Se on tavallaan ihan sama enää kuka tai mikä nois Huuhkajissa pelaa?

Meil oli joskus 2000-luvun alussa todella kova maajoukkue..siltikään ei päästy kisoihin!

Siel on takuulla pahoja ihmissuhdeongelmia ja semmosta..

Monia v*tuttaaku aina otetaan parhaat mukaan ja sitten nää muut joutuu tyytymään aina statistin rooliin..
 

Ac3way

Well-Known Member
Joo liikaa hyviä pelaajia Suomella, pitäisi enemmän ottaa niitä huonoja mukaan. Vaikka Suomen Nelosesta, kunnon kaljamahoja. Olisi ainakin asenne kunnossa ja tuomarit ei säästyisi kirosanoilta sekä rasisimilta. Jep jep.
 

käkikotka

Active Member
Pukki-mania menossa..

Mikä oiskaan kun joku Litmanen olis viel rakentamassa peliä sille..

Suomen maajoukkue kyl teki hölmöjä virheitä sillo reilu 10 vuotta sitten..

Ei Popovichia maajoukkueeseen,eikä myöskään Medoa??

En oo seurannu enää niin tarkkaan..
 
Ylös Bottom