Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

Vaikka tuo porukka ei voittaisi koko 2020-luvulla yhtään mitään, niin kovin montaa futisfania tuskin harmittaisi. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen Real Madridin tappio on jalkapallon voitto.

Kovin vakavasti en voi tätä ottaa, kun ottaa sun kfin logon huomioon. Tottahan tuo on, että syvissä vesissä mennään. Kesällä tarvitaan rajua rebuildia. Ei vain pelaajien osalta vaan tuo syöpäinen papa perez pitää saada pois. ( not gona happen)17 vuotta realia kannattaneena ei ainaole ollut helppoa, mutta pakko se on uskoa paremmasta huomisesta.
Se, että ei hankittu Ronaldolle korvaajaa on iso tekijä, mutta viime vuosien takuumiehet, Kroos, Casemiro, Modric on niin lapasia ja haluttomia, että eivät ansaitse kantaa tuota upeaa valkoista paitaa.
 
Näin Manu fanina oli yksi ikimuistoisimpia iltoja. Ei ollut mitään jakoa koko ottelussa ja PSG tarjoilee kolme maalia. Aivan käsittämätön. Olen sanaton. Psg:stä en tykkää yhtään ja manua kannattanut pikkupojasta asti. Ai että! Kyllä maistuu!!!
 
Legenda vähän töppäsi maalinsuulla, mutta onhan ihmeellisesti PSG:llä aina löysät housuissa näissä jatkopeleissä. Kyllä tämänkin päivän tuloksista tuli nautittua. Toivottavasti draamaa saadaan myös tulevissa peleissä, Juvella toki lähes mahdoton tilanne noin kovaa puolustusta vastaan.
 
CR7 oli toista mieltä, eikä näyttäny pitävän mahdottomana.. :D
"Lähes mahdoton" ;) Atletico joutuikin aika kovaan myllyyn, yleensä saavat vastaiskuja ja Juve myös niitä antaa. Tällä kertaa ei.

Allegri teki taas sen, että liian passiviisen ekan osan jälkeen käännetään joukkue kovaan iskuun. Välillä se on riittänyt jatkoon asti, välillä ei. On se ihme äijä, toivottavasti voittaisi vihdoin UCL:n ja lähtee kesällä pois.
 
No niin neljännevälierät ovat ohi ja 7/8 ottelupareista meni ihan mukavasti. Eniten mieltä lämmittää tietenkin Barcan jatkopaikka, joka tosin tuli vähän turhankin "niukasti". Joukkueen olisi pitänyt jo vieraissa tehdä maali tai pari, mutta kotikentällä Messi sitten laittoi hurlumhei ja 2+2. Tulevilla kierroksilla tosin olisi suotavaa, että vieraissakin joukkue saisi maaleja aikaan. Positiivista tietenkin, että nyky-Barcan puolustus on hyvin tilkitty ja organisoitu ja viimeisenä lukkona on maailman top 3 veskari Marc-Andre Ter Stegen. Lisätyydytykset toki tietenkin sitten valkoisten madridilaisten putoamisesta...

Nyt jatkossa on 8 joukkueesta 7 sellaista, joille ihan mieluusti voisi mestaruuden jopa suoda. Sori vaan foorumin ja ketjun Juve-fanit, mutta Rollen naama ja käytös yhdistettynä Chiellinin pelleilyihin saa nyt teidän joukkueenne ainoaksi sille listalle, jonka putoamista joudun toivomaan mahdollisimman äkkiä. Rolle ulos, niin joukkueenne pomppaa heti taas sinne neutraaliin kastiin, jota vastaan ei ole mitään. Karua, mutta näin se vain on. Jos Barca ei tätä vie, niin pidän peukkuja Ajaxille ja Man Citylle. Ajaxin nuoret ja taitavat kundit Ziyech, De Jong, De Ligt ja huippuvireinen Dusan Tadic! En tue Cityn sheikkitapaa hoitaa asioita, mutta Guardiola, David Silva ja Kevin De Bruyne ovat sellaisia nimiä, joille toivon menestystä, jos oma suosikkini ei voita.
 
UCL neljännesfinaaliparit:

Ajax-Juventus
Liverpool-Porto
Tottenham-Man City
Man U-Barcelona

Semiparit:
Man U/Barcelona - Liverpool/Porto
Ajax/Juventus - Tottenham/Man City

Barcelona pääsee pudottamaan kaksi valjun joukkuetta tänä vuonna :D City oli onnekas kun ei joudu putoamaan Barcalle kolmatta kertaa peräkkäin ;)

Finaaliveikkaus Barca-Juve.
 
Itse veikkaan finaaliin Barcaa ja Cityä. Juven porukka ei vaan tule kestämään, kun City myllyttää 180 minuuttia. Siinä ajassa Rollekin voi sen 1-2 maalia tehdä, mutta City mennee silti jatkoon. Semeissä mahdollinen Barca - Liverpool olisi kyllä mielenkiintoinen kohtaaminen.
 
Sitä on kyllä odotettu, että Guardiola saisi UCL:n pudotuspeleissä pitkästä aikaa puolustuksen kuntoon sekä pelin hyvään tasapainoon. Barcassa varmaan viimeksi näin ollut.

Juve kyllä on aina aikasemmin kestänyt paineita ja myllyjä hyvin, mutta enää ei ole Buffonia johtamassa puolustusta paineen alla. Tulisi ihan mielenkiintoinen kohtaaminen Cityn kanssa, mikäli molemmat joukkueet hoitaa itsensä jatkoon neljännespuolivälierissä. Ihme on, jos yllätyksiä ei tule. Jokaisella joukkueella hyvät saumat jatkoon, ei ylivoimaisia suosikkeja ole tällä hetkellä euroopan kentillä.
 
Messi se taas iskee siellä komeita maaleja Barcalle ja Suarez myös hyvin ollut maaleissa mukana, komeasti syötti yhden maalin Messille.

Juve puolestaan otti päivällä kauden ensimmäisen tappion Serie A:ssa, täysin ansaitusti ja tutun paskalla pelillä. 0 vetoa. Ottelu muuten näkyi JIM-kanavalta ilmaiseksi, mutta unohtui sen mainitseminen aikaisemmin.
 
Barcelonalle mustia pilviä loukkaantumisten muodossa. Suarez on satuttanut nilkkansa ja on poissa ainakin pari viikkoa ja Dembele loukkaantui uudestaan juuri kun toipui edellisestä vammasta. Dembele ei ole pelannut kunnolla aikoihin, joten hänen puuttuminen ei ole suuri murhe, mutta jos Suarez ei toivu ajoissa UCL puolivälierään, on sillä negatiivinen vaikutus Barcelonan mahdollisuuksiin, vaikka penkiltä löytyykin varamiehiä.
 
Barcelonalle mustia pilviä loukkaantumisten muodossa. Suarez on satuttanut nilkkansa ja on poissa ainakin pari viikkoa ja Dembele loukkaantui uudestaan juuri kun toipui edellisestä vammasta. Dembele ei ole pelannut kunnolla aikoihin, joten hänen puuttuminen ei ole suuri murhe, mutta jos Suarez ei toivu ajoissa UCL puolivälierään, on sillä negatiivinen vaikutus Barcelonan mahdollisuuksiin, vaikka penkiltä löytyykin varamiehiä.

Ilmoitettu jo, että Suarez on poissa 10-15 päivää, eli käytännössä maaottelutauon.
 
Sopisi tietysti hyvin, mutta jos on oikeasti nilkka nyrjähtänyt, vie kuntoutuminen pahimmillaan pidempään kuin pari viikkoa.
 
Nää on näitä feikkiloukkaantumisia, kun halutaan, ettei tarvitse mennä pelaamaan merkityksettömiä maaotteluita.
 
Karsinnat kesän 2020 EM-kisoihin alkavat Suomen osalta tänään illalla vierasottelulla Italiaa vastaan. Ottelu alkaa klo 21:45 ja Kansojen Liigasta tuttuun tapaan ottelu näkyy ilmaiseksi netistä viafree-palvelun kautta. Striimi käynnistyy noin klo 21:00-21:05, joten sieltä katsomaan ne, joilla ei ole kanavapakettia.

Tiistaina 26.3. Suomella on vierasottelu Armeniaa vastaan, joka alkaa klo 19:00. Tällä hetkellä en osaa sanoa, moneltako striimi ja studio käynnistyy, mutta ottelun näkee kuitenkin samasta paikasta.
 
Laitapuolustajien loukkaantumiset huolettaa. Pirinen ihan mukiinmenevä mutta Granlundiin ei vaan löydy luottoa.
No kohta päästään jännittämään ja toivotaan että sitä jännitystä riittää ihan pelin loppuun asti.
 
Ylös Bottom