Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

Tappio tuli niinku vähän pelkäsinkin..

Toivottavasti Armeniaa vastaan saadaan edes yks piste,muuten karsinnat alkaa melkosen surkeasti..
 
Armenia - Suomi alkaa näillä näppäimillä!

 
Voitto sentään tuli, mutta muutoin kaameaa pelaamista joukkueelta. Jollei Armenia olisi ollut niin huono, olisi omiin mennyt ainakin 3. Laitapuolustajien tilanne on maajoukkueessa aika hutera.
 
Kyllä pelotti ettei käy se sama lapsus mikä on tapana jääkiekossa aina tehdä että luodaan vähintään 5 maalintekopaikkaa tehdään vastustajan veskarista pelin paras pelaaja ja lopulta hävitään maalilla.

Ei oo yksin Suomen ongelma tuo laitapakit se on ihan yleinen ongelma koko lajissa.

Facebookissa todettiin että Glen Kamara on Suomen Pogba :D Täsmää kyllä muukin kun pelkkä ihon väri. Ei tule olemaan Rangerssin mies neljää vuotta. Niitä harvoja joista voi sanoa että onnistui tänään.
 
Toki Robin Lod myös Kamaran ohella oikein hyvä.
Todella tärkeät 3 pojoa kuitenkin ja tästä hyvä lähteä kesäkuun otteluun lohkon päävastustajaa vastaan kotona!

Uronen ja Raitala soisi kyllä olevan tuolloin jo kunnossa..

Mahtaisikohan siellä olla penkiltä laittaa kentälle vielä muuan Pohjanpalo ja Eremenko...
 
Ajax kairas sitten Juventuksen kakkoseen. Ei kyllä hirmu iso yllätys ollut sen jälkeen kun näin ne Realia vastaan. Tosin siinä nyt ei vielä tällä kaudella ollut kummoinen mittari mutta kyllä siinäkin jo näki että pelata osaavat. Joku Ajaxin taustahahmo oli sanonut että tässä on lahjakkain joukkue sitten 90-luvun puolivälin. Tuloksetkin kyllä myötäilee sitä kommenttia. Huomenna sitten pari Englantilaista jatkoon. Veikkaan Cityä vaikka hävisi ekan osan. Toivon Tottenhamin kyllä voittavan kun on siitä sarjasta ollut Klinsmannin ajoista lähtien pieni suosikki. Toivottavasti Barcelona nyt vie koko paskan mutta jos ei niin ei tarvitse hirveästi valehdella jos sanoo että Ajax voittaessaan ei hirveästi harmittaisi. City on suurin inhokki jäljellä olevista.
 
Jep Ajax ansaitusti jatkoon. Kummasti Juven taso ei riittänytkään, vaikka ovat peräti yhden hyvän ottelun pelannut tämän vuoden puolella Atleticoa vastaan ja kaikki CR7 maalien sekä kapteeni Chiellinin varassa, joka missasi molemmat Ajax-ottelut.

Ajaxin peliä oli todella kiva seurata, toivottavasti vähän viimeistelevät jatkossa tehokkaammin ja venyvät finaaliin asti. Ensi kaudella tuolla ei näistä taida enää pelata monikaan nuori tähti, vaan ovat jo siirtyneet isompiin seuroihin. De Ligt on nyt huhuissa viety Barcaan De Jongin seuraksi ja Umtiti tulisi Juveen. Kyllä kelpaisi tälläinen huhu.. :)
 
Välierissä Barcelona - Liverpool ja Tottenham - Ajax. Kaikki oikeastaan ihan symppiksiä porukoita, Ajax varsinkin, mutta Liverpoolilla on Suomessa aika paljon faneja ja varsinkin eräällä forumilla sen verran äänekästä ja "leveää" porukkaa, ettei sitä leveilyä ja metelöintiä kyllä oikein jaksaisi, jos sattuisivat voittamaan. Sinällään ei mitään sen suuremmin vastaan kuitenkaan. Eihän 'Pool ole 80-luvun jälkeen edes voittanut oikeastaan kauheasti mitään, vaan valunut siitä Englannin suurimmasta "takana hieno ja menestyksekäs historia"-tasolle.

Välierissä Barca vääntää väkisin pienellä erolla finaaliin ja Ajax jatkaa hurmostaan Spursia vastaan 1-2 maalin yhteistulosvoitolla. Finaalissa Barcelona voittaa 2-1 Messin ja Dembelen maaleilla ja joukkueet halailevat matsin jälkeen. Frenkie De Jong ja Matthijs De Ligt heittelevät yläfemmoja tulevien joukkuekavereidensa kanssa.
 
Välierissä Barcelona - Liverpool ja Tottenham - Ajax. Kaikki oikeastaan ihan symppiksiä porukoita
On todella mielenkiintoiset välieräparit. Vaikka aina Espanjan suurista kannattanutkin Barcaa, niin nyt toivon että Ajax vie koko homman. Pelaavat rohkeaa jalkapalloa ja ovat jo tähänkin mennessä tarjonneet sykähdyttäviä futishetkiä. Sen tietää, että ensi vuoden Ajax on ihan toinen joukkue, kun nämä nuoret tähdet säntäävät maailmalle. Joten nyt tai ei koskaan.
 
YLE TV2 näyttää tänään klo 21:40 alkaen Saksan Cupin ottelun Werder Bremen - Bayern München. Olemme tietenkin maajoukkueemme entisen kapteenin Niklas Moisanderin edustaman Bremenin puolella.
 
Messi-show! Jos muut ei tuhlailisi olisi Barca voinut tuplata maalimäärän. Liverpool oli tänään taktisesti huono ja meni liian kauaksi omasta pelistä. Anfieldilla pystyvät vetämään kovaa Barcaakin vastaan, mutta antoivat liikaa eteen ja vierasmaalin päästäminen olisi kohtalokasta.

Ajax otti hienolla esityksellä edun Tottenhamia vastaan, mutta katsotaan nyt toisiko Sonin paluu haastetta myös Ajaxille. Barca - Ajax finaali kuulostaisi jotenkin hienolta jalkapalloromanttisesti, mutta ei mennä vielä asioiden edelle.
 
Jo 3-3 tilanteeseen pääsy oli todella kova ja Barca ollu ihan lukossa koko ottelun.
Mutta tää 4-3 maali. :D :D tällä tasolla :D :D
 
Ehkä yksi kaikkien aikojen noloimmista sulamisista, minkä kruunaa maali mitä ei tapahtuisi edes pihapeleissä. Aivan käsittämätöntä.
 
Barca sitten suli totaallisesti, vaikka Poolilla oli kentällä huumoria eikä laatua. Huh huh! Toivottavasti Firmino ja Salah on kunnossa finaalissa. Sinäänsä kiva, että Liverpool meni finaaliin, kun olen katsonut melkein kaikki matsit niiltä nyt kahden kauden aikana ja Kloppon pelitapa on viihdyttävää.
 
Ylös Bottom