Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

Naisten kisoja on ollut viime vuodet kiva katsoa, pelaajat ja peli mennyt valtavasti eteenpäin.

Tänään Championshipin nousukarsinnan finaali, keskiviikkona Europa Leaguen finaali ja lauantaina UCL-finaali. Pelkkää lädipalloa luvassa.
 
Naisten kisoja on ollut viime vuodet kiva katsoa, pelaajat ja peli mennyt valtavasti eteenpäin.

Tänään Championshipin nousukarsinnan finaali, keskiviikkona Europa Leaguen finaali ja lauantaina UCL-finaali. Pelkkää lädipalloa luvassa.
Harmi kun tätä pidetään nyt sitten jo "tulosten" takia parhaana futiksena.

Mitä se ei ainakaan allekirjoittaneelle tule koskaan olemaan.
 
Nuo nuorten kisat on siitä kans mielenkiintoset et sinne on jokane maa menestyny omissa aiemmissa arvokisoissaan.

Esim Brasilia jäi vasta viidenneksi alle 19 vuotiaiden kisoissa ja jäi ulos koko turnauksesta sen takia.
 
Tänään mielenkiintoinen peli YLE:ltä nuorten kisoista Portugali - Argentina. Portugalilla paljon tuttuja pelaajia viime kesän Suomessa pelatuista nuorten kisoista, kun voittivat mestaruuden.

Vielä en ole ehtinyt katsomaan nuorten pelejä, mutta tänään taitaa keretä.
 
Onnea Liverpool!

Oli kyllä tylsin UCL Finaali vuosikymmeneen.
Pari hassua maalia ja muuten pelin taso lähinnä hirvitti että miten voi finaalissa näin huonoa mainosta lajille antaa.

Kammottava määrä harhasyöttöjä kun huomioi että kyseessä on finaali.
 
En ollut sitten yksin mielipiteessäni että yks surkeimpia finaaleja mitä muistan. Luultavasti oon nähny harjoituspelejäkin joskus missä on enemmän tunnetta. Copa america tulossa ja täällä jostain naisten paska kisoista jaksetaan intoilla. No katsoa saa mitä haluaa. Mulle naisten joukkueurheilu tuottaa vain ärsyyntymistä koska ovat niin surkeita. Yksilölajeja sentään voi niiltäkin katsoa, ei tyhmät päät kolahtele yhteen ja saa aikaan jotain surkeaa.
 
Ei naisten maajoukkue futis aina niin huonoa ole. Välillä on ihan huippu-urheilua ja välillä vähän huonompaa, joskus mukaan mahtuu humoristista touhuakin. Laajempi skaala huipulla.

Monesti ihan jännittäviä pelejä ja näkee rohkeampaa, ei niin ylitaktista peliä. Se antaa myös mukavaa vaihtelua tälläiselle analyytiselle katsojalle.

Aina voi pelistä oppia lisää, sitä nälkää ei tyydytä mikään.
 
Vaikka lupasin, etten katso finaalia, niin katsoin sitä kuitenkin, tosin vain hetken. Oli varmaan hyvää mainosta lajille se Liverpoolille lahjoitettu pilkku heti alkuun. Sissoko seisoo oman rankkarialueensa nurkassa ja viittoo omalle pakille, että "ota toi tuolta" ja samalla vastustajan Mane vippaa pallon metrin päästä hänen käteensä ja pilkku. Purskahdin epäuskoiseen nauruun, kun näin, että "s*atana, oikeastiko ne meinaa tuon viheltää?". Jo vuosia pilkkuja ei ole vihelletty tuollaisista puoliepäselvistä käsihipaisuista alueiden reunoilla, mutta nyt sitten vihellettiin. Taisi olla hyvittelyä Poolille ilmassa vuoden takaisesta finaalista. Varsinkin, kun Fabinholle ei annettu edes korttia, kun vartti myöhemmin ajeli Kanen kintuille aika rumasti keskialueella.

Haiskahti "vähän" tuomaripeliltä, vaikka matsissa VAR:t ja muut olivatkin mukana ja käytössä. Katselin peliä sen 20-25 minuuttia ja totesin, että "puolueellista paskaa ja heikkotasoista peliä" ja menin nukkumaan.
 
Oli varmaan hyvää mainosta lajille se Liverpoolille lahjoitettu pilkku heti alkuun. Sissoko seisoo oman rankkarialueensa nurkassa ja viittoo omalle pakille, että "ota toi tuolta" ja samalla vastustajan Mane vippaa pallon metrin päästä hänen käteensä ja pilkku. Purskahdin epäuskoiseen nauruun, kun näin, että "s*atana, oikeastiko ne meinaa tuon viheltää?". Jo vuosia pilkkuja ei ole vihelletty tuollaisista puoliepäselvistä käsihipaisuista alueiden reunoilla, mutta nyt sitten vihellettiin.
Päinvastoin. Koko kauden juuri VAR:n avustuksella näitä on alettu viheltämään. Jos teet itsestäsi tarpeettomasti isomman kuin olet ja pallo tulee käteen, vaikka se siihen tarkoituksella potkaistaan, niin pilkku.
Nyt teki itsestään isomman ja pallo tulee käteen, ei mitään epäselvää.

Pelinä tuo noin yleisesti oli todella kamalaa.
 
Liverpool ansaitsi mestaruuden. Toinen kerta peräkkäin finaalissa toden sanoi. Mitähän miettii Coutinho, ehkäpä sitten ensi vuonna. Hienoa, kun muut saivat mestaruuden. Robertsonille peukku ylös. Ja kyl Klopp on starba.
 
Aivan järjetöntä oli Sissokon pitää sitä kättä levitettynä niin kauan. Selvä pilkku nykysäännöillä ja peli ratkesi käytännössä siihen. Spursilla ei ollut oikeen mitään aseita voittaa peliä.

Huikea UCL-kausi takana ku miettii et mitä matseja oli nyt kauden aikana.
 
Muistutellaan jo hyvissä ajoin, että Suomi kohtaa huomenna Tampereella Bosnia-Herzegovinan EM-karsinnoissa klo 19. Ottelu näkyy ilmaiseksi viafree-palvelun kautta ja siellä lähetys alkaa klo 18. Kannattanee viritellä striimit päälle ajoissa, jos ja kun ottelua aikoo seurata. Suomella on varsin hyvät mahdollisuudet ottaa pisteitä, kun vieraiden keskikentän moottori Miralem Pjanic on pelikiellon takia sivussa. Toki kärjessä rymistelee Edin Dzeko ja vasemmalla laidalla Arsenalin Sead Kolasinac, joten ihan täyden iltapuhteen saavat Huuhkajat tehdä, jos pisteitä meinaavat mukaansa ottaa. Tiistaina klo 21:45 on sitten vierasottelu Liechtensteinia vastaan.

Niin ja tänään illalla alkavat sitten kuukauden kestävät naisten MM-kisat ottelulla Ranska - Etelä-Korea. YLE näyttää kisojen kaikki ottelut. Tänään lähetys alkaa tv2:ssa klo 21:20 ja itse ottelu alkaa klo 22.
 
Bosnia pystyy parhaimillaan haastamaan kenet tahansa maailman huipulta ja sinäänsä vastus on kova luokkaa.

Luotetaan kuitenkin siihen, että raskaan kauden jälkeen kesäisenä lauantaipäivänä Tampereella slaavilaisen luonteen omaavat pelaajat eivät ole parhaimillaan asenteltaan ja Suomen kova taistelu palkittaisiin kotivoitolla.

Pjanicin puuttuminen on toki iso tekijä ja Kolasinacin härkämäinen loputon juoksupelaaminen voisi alkaa piiputtamaan, kun oli isossa roolissa Arsenalin hyökkäyspelaamisessa. Realistisesti Bosnialla on selvästi kovempi materiaali, mutta mielestäni olosuhteet, kotietu ja Suomen hyvä joukkuepelaaminen tasoittaa eroja. Tasapeli on todennäköisin lopputulos.
 
Onhan Suomella semmonen 2-1 voitto ainakin mahdollinen..täysi Ratina tukemassa?

Vai onko puolet Bosnian faneja??
 
Ylös Bottom