Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta


Mielenkiintonen juttu Huuhkajista.

Tuo Arsenalin Kolasinac on kans pois pelistä loukkaantumisen takia.

No v*uttukun me ei vaan osata!!

Tai siis 2000-luvun alussa osasttiin,muttaku ei siltikään päästy kisoihin..

Ja mikä sil Litmaselle tuli 96 jälkeenku paikat hajos ties mistä suunnasta???
Kyse on siitä että Suomi on tietääkseni edelleen osa Eurooppaa? Ja euroopassa koko futiksen taso on kaikista kovin eli täällä on kaikista vaikeinta menestyä. On se silti mahdollista kuten Kansojen Liiga Syksyllä osoitti.
 
Ihmettelen, kuinka jotkut voivat katsella jotain E3-striimiä, jossa näytettyjen pelien materiaalit voi katsoa vaikka huomenna aamulla, kun samaan aikaan Suomi kyykyttää Bosniaa jalkapallossa! Pelattu 69 minuuttia ja Teemu Pukki on kylmästi vienyt kahdella kylmällä viimeistelyllä Suomen 2-0 johtoon!
 
No nyt on myönnettävä,että kyllä se Pukki osaa tehä maaleja..

Nyt sillä on syksyllä kunnon näytönpaikka!

Jos Valioliigassakin maaleja tulee ja Huuhkajat pääsee vihdoinkin kisoihin,niin hänhän alkaakin olla "uuden Litmasen" maineessa..
 
Pukista on pakko marmattaa sen verran että ei ikinä oo Kuninkaan tasoinen pelaaja. Siihen vaaditaan että osaa muutakin kuin olla oikeassa paikassa. Vittu 90% maaleista tulee paikoista joista itekin tekisin ja samalla prosentilla.
Mutta copa america on käynnissä. Yhtä vaikeasti tai helposti voitettava turnaus kuin euroopan ja maailmanmestaruudet. Kovia joukkueita pelkästään alun jälkeen. Etelä-Amerikasta ei Latviat sun muut pääse edes vahingossa heikentämään MM-tasoa. Argentiinan puolella niinkuin aina ja ennen Messiäkin. Pettymys taattu. Messissä ei muuta huonoa ole kuin se että vituttaa kun ei saa arvostusta tai ei oo muka suuri pelaaja jos Argentiinan muut paskat ei oo tarpeeksi hyviä voittamaan. Kunnon kivireki nytkin tuo joukkue paria lukuunottamatta Messille.
 
Mutta copa america on käynnissä. Yhtä vaikeasti tai helposti voitettava turnaus kuin euroopan ja maailmanmestaruudet. Kovia joukkueita pelkästään alun jälkeen. Etelä-Amerikasta ei Latviat sun muut pääse edes vahingossa heikentämään MM-tasoa. Argentiinan puolella niinkuin aina ja ennen Messiäkin. Pettymys taattu. Messissä ei muuta huonoa ole kuin se että vituttaa kun ei saa arvostusta tai ei oo muka suuri pelaaja jos Argentiinan muut paskat ei oo tarpeeksi hyviä voittamaan. Kunnon kivireki nytkin tuo joukkue paria lukuunottamatta Messille.

Lihavoituun vahva sama. Todella moni CR7-fani/Messiä 'vihaava' vähättelee Messiä juuri tuolla logiikalla, että "eihän se Messi ole maajoukkueessa voittanut mitään!". Kuitenkin MM-finalisti, muutama Copa American finaalipaikka ja niin edelleen. Joo ei ole voittanut, osin omaa syytään ja aika paljon joukkuekavereiden takia, mutta onhan MM-finaali kuitenkin kova juttu, vaikka Argentiinasta onkin kyse. Argentiina on aina yksi niitä potentiaalisia mestareita, mutta finaalipaikka on silti aina kova juttu. Niin on monesti Brasiliakin potentiaalinen mestari kuten myös Saksa, Ranska, Italia, Espanja ja niin edelleen. Sinne finaaliin pääsee kuitenkin niistä potentiaalisista mestareista aina vain kaksi ja kohtuu usein siellä on myös joku yllättävämpi maa, kuten vaikka Kroatia tai Hollanti, kuten nähty on.

Karuahan se on, että Argentiinan tappio 2014 finaalissa sinetöi sen, että Messi on vain suuren yleisön mielestä kaikkien aikojen kovin pelaaja. Siitä siis puhutaan näkemyksenä ja mielipiteenä. Jos Argentiina olisi voittanut sen 2014 finaalin, niin sinä samana pimeänä iltana Messistä olisi "virallisesti" kruunattu kaikkien aikojen paras, eikä lisäperusteluja juuri olisi tarvittu. Nyt tuota väittämää joutuu hieman perustelemaan.
 
Messin arvostusta varmaan vähentää se kun se ei kentällä ole mikään kapteenimainen johtaja joka piiskais muita parempiin suorituksiin. "Hädän" hetkellä kun pitäisi johtaa joukkuetta niin katse kääntyy kenkien kärkiin ja se jos mikä on karmivaa jos 'C' löytyy olkavarresta.

Sit taas jos miettii vaikka C. Ronaldoa ni on helppo sanoa, että on todellinen joukkueen leader, joka ottaa vaikka koko joukkueen reppuselkään ja elää tunteella sen pelin ajan. Siinä vaiheessa myös se tappio kovemmalle joukkueelle on "helpompi" hyväksyä kun kentällä on annettu kaikki.
 
Messi on aino syy miks Barcelona on edes monen mielestä varteenotettava joukkue voittamaan mestareiden liigan. Koko joukkue ihan täynnä vapaamatkustajia. Mutta se on myös totta että Messi ei oo kapteeni. Mutta kyllä se kovissa peleissä silti useasti kantaa oli sitten Argentiina tai Barcelona. Esim viime MM-kisojen ratkaisupeli missä Ecuador teki heti alkuun 1-0. Hattutemppu että edes pääsivät kisoihin. Mutta nyt näitä tuloksia en pelejä nähneenä pakko sanoa että messin kanssa jos halutaan voittaa pitää saada nuorempia pelaajia. Nämä kaikki nykyiset on vaan vastuun siirtelijöitä. Mutta Argentiinaa en vaihda.
 
Barcelona on niin vahvasti Messin ympärille rakennettu joukkue, että koko joukkue välillä voittaa tai häviää Messin päivän perusteella. Argentiinan maajoukkue ei ole samanlaista joukkuetta pystynyt luomaan puhtaasti Messin ympärille. Cristiano Ronaldo sen sijaan on kyennyt pelaamaan omalla tasollaan kolmessa isossa seurajoukkueessa ja maajoukkueessa, erilaisten pelaajien ympäröimänä.

Nytkin kun katsoo Paraguay pelin avauskokoonpanoa, niin hyökkäyksestä/laidoilta puuttuu Agueroa, Dybalaa ja Di Mariaa, koska he eivät ilmeisesti sopeudu siihen pelityyliin, mitä Messi tarvitsee. Sama juttu oli viime kesän MM-kisoissa, ties ketä sieltä kentältä löytyi Messin kanssa. Dybalahan ei oikein mahdu Juvessa pelaamaan Ronaldonkaan kanssa. Kun Argentiinan puolustus ja keskikenttä on mitä on, niin ei hirveästi olisi varaa antaa tasoitusta hyökkääjissä. Nythän tuo joukkue on taas täysin Messin päivän vireen varassa. Messi on siis sekä iso ongelma, että usein se pelastaja tuossa joukkueessa.
 
Senaattori ei tajua vittuakaan futiksesta. Mutta se on totta että eivät osaa pelata yhdessä. Kaikki oottaa tuoss itelle rakkaimmassa ja eniten vitutusta aiheuttavassa joukkueessa sitä että Leo hoitaa. Ja miks haukuin senaattoria on se että Ronaldo ei todellakaan oo mikään pelastaja ollu turnauksissa. Koko vitun loppu-ura ollu sitä että toisten passeista mistä ei edes käkikotka missais. Tuokin oli niin eri pelaaja ennen.

Mutta se on fakta Messi ei oo kapitano

Mitä meitäkin räkänokkia on täällä forumilla niin ainoat ja oikeasti joukkueensa pyttyyn johdattaneet pelaajat on Totti ja Juven veska. Ja varsinkin Brasilian Ronaldo ja Zidane
Muut on ollu vain paikalla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Itsekin katsonut tuota Argentiinan tervan juontia hyökkäys päässä puolitoista peliä oma moka heräsin tuntia myöhemmin Paraguay peliin.
Kuusisen selostus oli sen tyyppistä etten menettänyt mitään kun en ekaa puoliskoa pelistä nähnyt.

Se oli taas sen oloista että kun päästään hyökkäämään niin on ihan pakko pelata Leolle se paikka. Tai vähintään Leon kautta koska ei siellä muilta löydy samaa syöttö valikoimaa. Dybalalla sellainen olisi mutta sattuu olemaan saman pelipaikan pelaaja. Toivottavasti tulee Atleticoon pelaamaan.

Peli kuoli Argentiinan osalta siihen kun Martinez otettiin vaihtoon ja kentälle piti saada Di Maria joka ei luvalla sanoen saanut mitään aikaan.

Barca taas on kuten tiedetään rakennettu Leon ympärille. Mutta siellä tulee sentään niitä avaavia juoksuja että on tilaa tehdä jotain. Pelottavan usein tulee tilanne Argentiinalla että pallo Messille ja kaikki muut pysähtyy. Esim semmonen Alban tyyppinen kaveri joka tekee sen juoksun aina siellä vasemmalla puuttuu.

Suarez tekee ainoana kärkenä Barcan pelissä aivan törkeästi niitä repiviä juoksuja jotka luo tilaa. Sen tyyppistä hyökkääjää ei ole joka luo tilaa. Tilasta ja ajasta on kyse koko lajissa. Se että Messi on yksin 7 vastustajan keskellä ei ole Barcan peleissä yleinen tilanne koska siellä on muutakin vaaraa jota maajoukkueen pelissä ei ole.
 
Vaikka noita naisten kisoja ihan "välinpitämättömästi" katselenkin ilman mitään suosikkia tai inhokkia, niin nyt täytyy sanoa, että jäipä paska maku suuhun tuosta juuri hetki sitten päättyneestä neljännesvälierästä USA - Espanja, jonka USA vei 2-1 kahdella todella kevyellä rankkarilla. Videoltakin katseltiin, mutta silti ne annettiin, vaikka varsinkin jälkimmäinen oli surkuhupaisuudessaan jopa säälittävämpi sukellus kuin CR7:n pahimmat. Hipaisukontakti pallontavoittelutilanteessa rankkarialueella, jonka jälkeen jenkki vielä otti pari huoksuaskelta ennen kuin sukelsi maihin :D Taisi olla unkarilaistuomarilla vähän jenkkivahvuiset lasit...
 
Nyt nous otsikoihin copassa että Messi suuttui. En ihmettele näiden vuosien jälkeen että alkaa turhautua kun ei voita edes vahingossa maajoukkueessa. Mutta taas kerran paras pelaaja kentällä ja koska ei tökännyt maalia kuin Pukki tai Ronaldo metristä sisään ihan paska ja ei osaa pelata eikä oo suurien pelien mies.
 
Kun sanoin tuon Pukin vielä niin se on minusta ihan onneton hyökkääjä Forselliin verrattuna. Tehkööt vaikka 20 maalia ens vuonna mutta jos ne on nykyisenlaisia niin pysyn kannassani.
 
Kun sanoin tuon Pukin vielä niin se on minusta ihan onneton hyökkääjä Forselliin verrattuna. Tehkööt vaikka 20 maalia ens vuonna mutta jos ne on nykyisenlaisia niin pysyn kannassani.

Jep vähän samaa mieltä..mut voi olla että Pukki pelaa huippukauden myös Valjussa!
 
Kun sanoin tuon Pukin vielä niin se on minusta ihan onneton hyökkääjä Forselliin verrattuna. Tehkööt vaikka 20 maalia ens vuonna mutta jos ne on nykyisenlaisia niin pysyn kannassani.
Eihän Pukki lähellekään samalla tavalla pysty luomaan tilanteita itselleen mitä Miklu parhaimmillaan teki.
Ei Pukki sillä tavalla "tyhjästä" maaleja tee niin kun Miklu jokusen teki.

Vähän on tosin hyökkääjiä jotka tekee siitä metristä tyhjään maaliin. Tuo on vaan usein se "loppu tilannne" jonka näkee. Pukkihan juoksee siinä pelin aikana jonkun tilaston mukaan eniten koko joukkueesta. Pitää sen pallon ylhäällä jonkun aikaa että joukkue ylipäänsä voi hyökätä.

Joku ne paikat sille rakentaa se on vaan Valioliigassa huomattavasti vaikeampaa nousija joukkueena.
 
Niin Miklu oli yksi Euroopan kovimpia hyökkääjälupauksia, joka ehti vähän näyttääkin sitä potentiaalia. Loukkaantumiset vain pilasi sen nousun huipulle.

Pukki oli myös kohtalaisen kova lupaus nuorena, mutta kehityskäyrä jäi vähän polkemaan paikalleen. Myöhemmällä iällä teki itsestään vasta huippupelaajan. Nyt nähdään mihin se taso riittää Valioliigassa, maajoukkueessa ainakin se kehittyminen on näkynyt selvästi.

Ja Barca tuossa hyvin kiteyttikin pelilliset asiat. Työmäärä ja tilanteko muille ovat maalien lisäksi tärkeä asia Norwichille.

10+ maalin kausi olisi kova ja 15+ maalia olisi jo aika täydellisen onnistumisen takana. Sitä voi katsoa viime kausien maalipörssejä niin saa tilanteesta hyvän käsityksen.

Se on selvää, että Norwich tarvitsee maaleja ja Pukki on joukkueensa tärkein hyökkääjä niin onnistumisia tarvitaan.
 
Ylös Bottom