Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallo - yleistä keskustelua nahkakuulan potkiskelusta

Montako kertaa Huuhkaja-vahti Lukas Hradecky tylsistyttää Cristiano Ronaldon maaliaikeet? Siihen saadaan vastaus tänään, kun Leverkusen isännöi Juventusta klo 22 alkavassa ottelussa, jonka Sub näyttää ilmaiseksi ihan kaikille. Ottelun ennakkostudio alkaa klo 21:30.
 
Tänään olisi sitten El Clásicon vuoro. Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat tällä kaudella tänään ensimmäistä kertaa. Tämä ensimmäinen ottelu pelataan Barcelonan kotistadionilla ja toinen sitten Madridissa myöhemmin keväällä.

Näkyy ainakin CMore Sport 1 kanavalla, jossa lähetys alkaa studio osuudella klo 20:00.
 
Aistin, että Messi on tänään pelipäällä, 1+1 sinne. Ter Stegen ottaa hyvät kopit, liimaukset ja yhden "gamesaverin". Tiukka peli, jonka Barca vie 2-1.
 
Onkos tällä foorumilla muita joille tää koronaviirus tilanne on katastrofi?

Itselläni on normaali olosuhteissa kolmet futis treenit per viikko. Ja siinä sivussa katon X määrän pelejä riippuen siitä mitä kiinnostavia matseja on.

Nyt ei ainakaan kuun loppuun saakka ole yhtään mitään minne mennä futaamaan tai kattomaan peliä. Normaalisti tosiaan kolmet treenit viikkoon nyt yhtäkkiä ei mitään. :(

Mitkä on muiden ajatukset aiheesta?

Onneksi on sentään tuo työharjoittelu niin saa sen kautta muuta ajateltavaa.
 
Viimeksi muokattu:
Onkos tällä foorumilla muita joille tää Korona tilanne on katastrofi?

Itselläni on normaali olosuhteissa kolmet futis treenit per viikko. Ja siinä sivussa katon X määrän pelejä riippuen siitä mitä kiinnostavia matseja on.

Nyt ei ainakaan kuun loppuun saakka ole yhtään mitään minne mennä futaamaan tai kattomaan peliä. Normaalisti tosiaan kolmet treenit viikkoon nyt yhtäkkiä ei mitään. :(

Mitkä on muiden ajatukset aiheesta?

Onneksi on sentään tuo työharjoittelu niin saa sen kautta muuta ajateltavaa.
Jalkapalloon liittyen ärsyttää kun juuri otettu 10kk cmore paketti. Olis nähnyt futista ja toki formulat sun muut kans. Ei lohduta et cmore hyvittää ne takaisin.

Noin urheilun ulkopuolelta menee täysin offtopikiksi, mutta 3,5v maannut kotona kuntoutustuella ja nyt kun lähdin ekaa kertaa muualle ku lääkäriin (ruotsinristeilylle), niin näik muutama päivä reissun jälkeen oon korona oireissa kotona, nyt myös vaimolla alkoi oireet. Testeihin ei päästä vaikka vaimo on riskiryhmää. Koska testejä ei vaan enää tehdä..
Kaiken lisäksi lapset kuulema normaalisti kouluun..
 
Veikkausliigakausikorttia ei pääse vinguttamaan kuin kesäkuussa, jos silloinkaan. Eritoten kun Suomen Cup peruttiin kans.
Sen sijaan rahallisesti isoin tappio tulee jos/kun EM-kisat perutaan/siirretään ja jo varatuista kisamatkoista Köpikseen ja Pietariin ei saa rahojaan takas, tai siis muuta kuin lippurahat o_O
Viaplayn tilauksen ehdinkin just perua ennenku sarjojen peruminen alkoi.
 
Pandemia valitettavasti siirsi Huuhkajien historiallista kisamatkaa ainakin vuodella, mutta seuraavasta Viasatin koosteesta voimme hyvin muistella, kuinka se matka sinne kisoihin sujuikaan kalenterivuoden 2019 aikana. Kuinka RIVEN JOHDOLLA ME MENNÄÄN KISOIHIN!

 
EM-kisapettymyksen on ehtinyt jo jotenkuten nieleskelemään, mutta alkais edes Veikkausliiga.
Harvinaisen vähän on korpenut BuLin, Valioliigan ja muiden huippusarjojen katkolle meneminen, vaikka niitä viikottain tulikin seurattua vielä alkuvuodesta :oops:
 
Viikonloppuna tosiaan täysi BuLi kierros. Niistä 6 tulee Suomeksi selostettuna Viasatilta.

Ja mikä parasta Pasi on studiossa :D
 
Tuli eilen illalla katseltua tuo Diego Maradona-dokumentti. Oli aika mieltä avartava ja dokumentin kautta päästiin näkemään, mistä se huumeongelmakin lähti. Keskusteluissa Maradonaa on monesti tituleerattu kokaiinihörhöksi, mutta tämän dokkarin kautta päästään näkemään vähän yksityiskohtaisemmin, mikä hänet siihen ajoi. Diego oli Napolin aikoinaan Jumalasta seuraava ja kaikki halusivat päästä hyötymään hänestä ja hänen kanssaan kuviin, mutta syvällä sisimmässään Diego olisi halunnut enemmän yksityisyyttä, keskittyä enemmän vain jalkapalloon ja vähemmän kaikkea muuta hössötystä. Näin dokumentti ainakin kertoo. Mukana toki myös ikimuistoisia hetkiä MM-kisoista ja Napolin menestysvuosista.

Suosittelen ehdottomasti katsomaan, jos on jäänyt tähän mennessä näkemättä! Avartaa käsitystä henkilöstä kummasti. Ja onhan kyseessä kuitenkin yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista noin muutenkin.

 
Tuo Maradona dokkari on erittäin hyvä ja pitää antaa kehuja ylelle, että tulee tommosta materiaalia areenaan. Tuohan oli vasta viime vuonna elokuvissa. Itellä dokkarista jäi semmonen fiilis, että Maradona oli liian iso tähti aikaansa nähden.
 
YLEn futiskesä näyttää tänään peräti kolme MM-finaalia. Näistä toinen, vuodelta 2006 Italia-Ranska alkaa juuri nyt. Kello 15 alkaa vuoden 2010 finaali Hollannin ja Espanjan välillä.

Näiden jälkeen kello 18 tulee uusintana tuo yllä mainitsemani Diego Maradona-dokumentti. YLEn kotisivu näyttää, Areena näyttää ja TV2 näyttää.
 
https://www.lyyti.fi/reg/KaudenTarkeinOttelu Vielä hetken (tänään on viimeinen päivä osallistua!) ehtii tukemaan koronasta osumaa ottanutta kotimaista jalkapalloilua & samalla kertaa ostamaan urheilukokemuksen sitä tarvitsevalle. Hop hop!

edit: Maradona-dokumentti ehdottomasti katsomisen arvoinen, vaikka olikin elokuvissa nähtynä pieni pettymys ohjaajan aikaisempien (Senna, Amy) dokumenttien nostattamiin odotuksiin nähden.
 
TV2 klo 21 tänään "Jalkapallon Hienoimmat Hetket". 5-osaisen dokumenttisarjan ensimmäinen osa keskittyy Brasilian MM-kultaan 1970 ja Argentiinan MM-kultaan 1978.

 
Tänään TV2 näyttää Italian Cupin, eli Coppa Italian, loppuottelun Napoli - Juventus. Lähetys alkaa klo 21:50, aloituspotku klo 22.

 
Näyttää se korona-aika tekevän melkosia ihmeitä.. nimittäin Elvis on bongattu Roversin fanikatsomossa eilisessä pelissä :D
 

Liitetiedostot

  • Elvis.jpg
    Elvis.jpg
    68,8 KB · Lukukerrat: 10
Suomen Cup jatkuu ja Veikkausliiga alkaa kohta. Kyllä tämä elämä tästä voittaa :)
 
Ylös Bottom