Kadonneet foorumistit?

käkikotka

Well-Known Member
Missä on 2000-luvun alun ja puolvälin foorumistit,jotka kehuivat mm.Pro Evoa ja NHL2K:ta??

Ja monia,monia muita senajan hienoja pelejä??
 
Outo ketjun aloitus, mutta sanoisin helpoksi vastaukseksi sen, että ihmiset ovat vanhentuneet 20 vuotta. Ehkä osaa ei enää kiinnosta videopelit, ehkä osa ei jaksa enää kirjoitella foorumille. Lisäksi, vaikka samat foorumistit vielä olisivat täällä, niin varmaan hehkuttelevat nyt muita pelejä kuin 2000-luvun alun Pro Evoja tai 2k sarjaa.
 
Outo ketjun aloitus, mutta sanoisin helpoksi vastaukseksi sen, että ihmiset ovat vanhentuneet 20 vuotta. Ehkä osaa ei enää kiinnosta videopelit, ehkä osa ei jaksa enää kirjoitella foorumille. Lisäksi, vaikka samat foorumistit vielä olisivat täällä, niin varmaan hehkuttelevat nyt muita pelejä kuin 2000-luvun alun Pro Evoja tai 2k sarjaa.
Ja varmasti myös moni siirtynyt somen puolelle, esim Facebook, Discord jne.

Kyllä itselläkin tämän foorumin seuraaminen vähentyi paljon (toki olen aktiivinen edelleen) kun tapatalk tuki vietiin pois. Isoimman osan foorumeista lopetin kokonaan millä ei ole tapatalkia, tämä ainut poikkeus niistä.
 
Muutaman mielipiteen olen kuullut entisiltä KonsoliFINin käyttäjiltä, miksi eivät käy enää. Yhden näkemyksen mukaan sivustomme ei ole riittävän nykyaikainen. Videoarvostelut ovat toinen, videoille on enemmän kysyntää kuin kirjoitetulle tekstille. Kolmas näkökulma taas koski foorumin rakennetta, Xbox, PlayStation, muut pelikoneet ja erilaiset foorumiosiot olivat ennen paremmin järjestyksessä, kun jokainen oli omana alueenaan.

Itse ajattelen, että porukka on vain liian laiska kirjoittamaan. Tai ennen oli myös konsolisota-osio, sinne tuli helposti yli 25 000 viestiä jos oikein muistan. Kirjoittajia oli jopa yöllä. Positiivisena puolena KonsoliFIN on mukava paikka kirjoittaa. Vain harvemmin tulee RBP- eli report bad post -ilmoituksia.
 
??
Xenforo foorumialusta on käsittääkseni parasta tekniikkaa.

Ai niin - sen unohdin mainita, että mielipide on tosiaan noin 2-3 vuoden takaa. Tiedä sitten, tarkoittiko hän aivan tuota kommentillaan, kun en tarkemmin kysynyt. Teknisesti sivusto on nykyisellään oikein miellyttävä, kevyt käyttää.
 
Liekö kuolleita kaikki hyvät tyypit,joiden kanssa puhuin senaikasista laatuteoksista PES ja NHL 2K-sarja..

Karua,mutta totta..
 
Kyllä se aika vain juoksee, ainakin omalla kohdallani. Ennen tuli oltua aktiivisempi ja nyt varmaan vanhuus ja laiskuus ajaa siihen, että jos huomaa jonkin kiinnostavan aiheen, niin tulee ajateltua. Saa joku innokkaampi kirjoitella tästä, kun itse ei jaksa tai ei ole aikaa.

Voi tietysti olla, että "aktiivisia" oli ennen vähemmän ja me vanhat, nyt sivustaseuraajat tuotimme silloin sitä sisältöä ja nyt on jonkin toisen vuoro täyttää ne saappaat mitkä meiltä jäi.
Toisaalta jos itsellä olisi "rooli" foorumilla, niin aktiivisuus olisi ihan toinen.
 
Eipä täällä maailmassa kannata oikeen kenenkään luottaa..koskaan varmaan kannata kunnioittaa jotain semmosii pellejä tai siis kusipäitä,jotka dissaa sua paljon ja vittuilee sulle tavalla tai toisella..
 
Eiköhän yksi syy ole vanhojen partojen puuttumiseen vaan yksinkertaisesti se, että niillä on perheet perustettuna,duunipaikat,harrastukset vaihtunu pelaamisesta johonkin muuhun,niin ei vaan enää ehdi/kiinnosta notkua foorumilla.

Eipä ittekään tänne tule paljoa kirjoteltua enää, useinmiten tulee piipahdettua lukemassa mitä täälä tapahtuu,mutta kirjotettua ei pahemmin tule.
Tulee notkuttua toisilla foorumeilla, KFP:n nykyinen mesta(Jonnet ei tiiä :cool: ) ja Io-tech.
 
Nojoo enhän mäkään enää tässä 37 vuoden iässä jaksa aina hakata noita Pessejä ja änäreitä..

Munki kuuluis olla jo täs iässä työelämässä ja perhe perustettuna ja semmosta...

Mut on riittävästi omia murheita ja ongelmia riittäny,niin ei ole tullut vakituista duunia+perhettä..
 
Vuosikymmenen alussa tänne foorumille ensimmäisen kerran kirjottelin. Sitten tuli some sekä muuta hässäkkää ja jäi jotenkin kirjottelut, tälle sekä muille foorumeille. Täsä joku aika sitten aloin taas aktiivisesti seuraamaan kfiniä ja jopa jonku verran kirjottelemaankin ja olenpa siitä tyytyväinen :) paljon lepposampaa täällä keskutella pelaamisesta kuin oikeastaan missään muualla netissä.
 
Nirvuuttajan tunnukset taisi juuri kadota.

Xevioussi pitäisi saada tänne takaisin jos harrastaa vielä pelaamista. Tyypillä oli hyvää Nintendo hypeä.
 
Niin se vaan on että vuosien varrella porukkaa tippuu pois syystä tai toisesta. Välillä kyllä ihmetyttää kun joku aktiivinen vaan lopettaa postaamisen yhtäkkiä. Alkaa mielikuvituskin laukkaamaan että onko sattunut jotain, kun ei saa muutakaan kautta kiinni.

Mutta eiköhän kyse ole useimmiten vaan siitä, ettei enää jaksa eikä kiinnosta. Elämään on tullut jotain mielenkiintoisempaa joka vie kaiken ajan.
 
Ylös Bottom