Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kakspyöräset

Vastaus: Kakspyöräset

scorn sanoi:
Se mopo saa kulkee lain mukaan 65 km/h että on kevari.. :rolleyes: Ja riippu tietty poliisista. On sitä pienemmilläki vauhdeilla kemmu veroo tullu..

Juuh olet oikeassa, 65km/h piti kyllä pistääkin mutta iski näköjään ajatuskatkos. :rolleyes:
 
Vastaus: Kakspyöräset

gefilus A sanoi:
Itsellänikin uuden pyörän hankinta on kuumottanu mielessäni, mutta sopevat pyörät( LUE: 25 kilowattiset) tuntuvat olevan melko hintavia Suomen maalla. Jäitkö tuon kokoiseisessa luokassa kovin paljon plussalle/miinukselle, kun hait Saksasta pyörän?

Voitolle jäin reilusti. Ensinnäkin, Suomesta ei silloin edes löytynyt yhtään alle 20tkm ajettuja 2000-2001 VFR:iä, joita siis hain. Ja näiden yli 40tkm ajetut mitä löytyy niin hinnat on 7900e - 10te. Tuo omani maksoi 4,5te ja siihen kuluja päälle 250e sekä verot on noin 2te jolloin saadaan 6,75te. Jos haluaa tuohon voi sitten laskea hakukuluja tms. mutta toi oli osana joka kesäistä moporeissua joten itse en niitä laske, kun meinasin vuokrata pyörän ensiksi.

Sinänsä, saksassahan joku olikos vakuutusluokan raja on 25kw, eli löytyy paljon pyöriä jotka on valmiiksi kuristettu 25kw. Muutenkin valikoima on erittäin laaja ja hinnat kilpailukykyiset.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Viime viikonloppuna oli Ilomantsissa Harrikoitten kokoontuminen, olin juuri silloin Ilomantsissa. Aivan mahdoton pörinä kävi koko ajan.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Nyt on luultavammin tulossa 125 Honda Shadow. Kunhan saisi nyt tuon piikki kortin. Jos ei niin sitten se on 125 Yamaha DT Supermoto, tai joku muu Supermoto.
 
Vastaus: Kakspyöräset

lehmäfillari löytyy, pv ja gileran skootteri on ollu, 650cc tai isompi ois joskus suunnitelmissa hankkia
e: kyykky siis, customeista en perusta
 
Vastaus: Kakspyöräset

suokukko sanoi:
Nyt on luultavammin tulossa 125 Honda Shadow. Kunhan saisi nyt tuon piikki kortin. Jos ei niin sitten se on 125 Yamaha DT Supermoto, tai joku muu Supermoto.

Shadow on hyvä pyörä, itselläkin on sellainen vuosimallia 2001 tuossa tallissa. Onhan se vähän hidas, huiput jää minulla reiluun sataseen normiolosuhteissa. Mutta kustomit onkin fiilistelyä eikä kaahausta varten. :cool: Kannattaa tosin pitää hyvää huolta tulpista... Syö niitä aika nopeaan tahtiin. Tai no, n. 7000km tuntuu olevan sen minkä ne kestää, ei se mahdottoman huonostikaan ole kuumassa ja korkeapuristeisessa moottorissa, jota joutuu kierrättämään siellä kymppitonnin tienoilla jos haluaa että liikahtaa vähän paremmin. :D
 
Vastaus: Kakspyöräset

Custom jäikin ostamatta kun mieli muuttu. Nyt on Hyosungin Comet 125 kuutioinen Street fighter.
Aika tykki, V2-kone ja kaikki. Kameleontti maali. Kaikki muoviosat vaihdettu kromisiin osiin.

Tänään män piikki-kortin teoria koe läpi, ja torstaina on inssi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Kakspyöräset

Felt Q600, Yosemite Cruiser, joku Nopsa ja Tunturi Bomber... Noi nyt ainakin ensisijaisessa käytössä.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Porukka vois vaikka laittaa tänne kuvan omasta ajopelistään, jos joku viitsii. Ite laitan kun kerkiän nyt viikonloppuna.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Nyt olisi hakusessa 90-luvun alkupuolen gixeri faitteri-projektiksi tai Suzuki DR650, josta tulisi luultavammin supermoto, kun en noista ihan enduroista niin välitä. :rolleyes: Nyt ei niin kova tuo pyöräkuume ole, mutta ensi keväänä voi olla, että ei voi elää ostamatta sitä pyörää. Mutta nyt kun ostaisi, niin ois talvi aikaa rakennella.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Yamaha BWS NG:llä ajelen. Skootteri siis kyseessä. Menee mittariin noin 60 km/h. Prikka vain otettu pois. Kohta puolii vien mopon tallii talviunille ja sitten keväämpänä takaisin radalle. Myös sitten laitan sen takaisin vakioksi. Ainahan sitä pelkää että jää kiinni. Tänääki suoralla ajattelin mennä täysiä, koska ei autoja näkyny. Noh heti täysillä vauhdeissa poliisit tulee heti vastaa. Siitä äkkiä jarruttamaa ja pyyhkimää paskat housuista. No ehkei ihan noin, mutta aina vähän pitää varoilla. Kevaria en tule hankkimaa, vaikka himottaakin.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Nyt tais loppua kevarilla ajelu kausi ja pitää pikkuhiljaa siirtyä takasin tohon mopoon. Ei enää säät anna periksi.
Vai julkaistaankos se Phantom Hourglass ensiviikolla? Sitä kyllä on varmaan pakko lähteä hakemaan heti julkaisupäivänä jos ei sada.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Specialized Stumpjumper FSR '07 :cool:

Tais mulla nuorempana joku mopokin olla, ei sillä kyllä juurikaan tullu ajeltua, fillari on kätevämpi. Mopopojille ja skootteritytöille polkupyörä alle ja rööki pois huulesta, terveelliset elämäntavat kunniaan :p
 
Vastaus: Kakspyöräset

Honda Monkey löytyy ihan alkuperäisenä. Sillä on tullut mökillä ajeltua. Sitten kun oon 15 niin saan jonkun mopon, en oo vielä miettiny että minkälaisen. Normaalisti ajelen ihan pyörällä.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Tuossahan tuo
Fude, tarkemmin Baotianin BT50QT-9,
seisoo pihalla. Spoilerissa siksi ettei ole pakko katsoa merkkiä...:p Mittariin kulkee tasamaalla 80+ (asteikko päättyy 80:een) ja alamäkeen tuntuu kiihtyvän sinne oikean vilkun merkkivalon kohdalle. Gepsillä tosin todettu mittarin heittävän n. 7km/h 80:ssä...:D Pitäis kohta puoliin hommata kunnon kortti että pääsis Customilla ajeleen.
 
Vastaus: Kakspyöräset

Mulla on kiinalainen minimoto 39cc ja se kulkee 110kg alla 74km/h ja kierroksia ottaa about 11600rpm :)
 
Ylös Bottom