Keskustelu PS3-ongelmista (Lue FAQ: PlayStation 3 -ongelmat ennen kuin kysyt mitään!)

Kunnon mies

New Member

Yhteydenmuodostus ei onnistu langattomasti IT puolen ammattilaiselta. En saa muutettua salasanaa muuksi kuin se on automaattisesti asetuksissa. Enkä voi tietää mikä salasana on kun tähdillä on merkitty salasana... eli en voi muuttaa modeemin päästäkään PS3 vastaavaksi. Eli ei ole apua muuttaa muuksi modeemin päästäkään. Herjaa kaikenaikaa väärää salasanaa. Varsin epäkäytännöllinen järjestelmä. Kuinka muut on saanu toimimaan?
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Heräsi heti kysymys, että mitä siis haluat tehdä. Kuvakaappaus on PS3:n etäkäyttöasetuksista, eli jos PSP:llä tai Vitalla haluaa olla yhteydessä konsoliin. Normaalisti tuossa tapauksessa ei verkkoasetuksiin tarvitse koskea lainkaan. Riittää, että laitteet ovat samassa (ali)verkossa.

Jos tarkoituksena on saada PS3:lle ylipäätään langaton nettiyhteys, silloin oikea paikka asetuksien muokkaamiseen on Settings > Network Settings > Internet Connection Settings > Custom > Wireless. Tuon jälkeen voit joko suoraan syöttää tukiaseman nimen ja salasanan valitsemalla Enter Manually tai etsiä saatavilla olevat verkot Scan-valinnalla. Tai jos langaton tukiasema tukee AOSS-tekniikkaa, voi valita Automaticin, jolloin ei tarvitse tietää salasanaa lainkaan.
 
Ylös Bottom