Keskustelua PS5:n hiljaisuudesta/äänekkyydestä

Ac3way

Well-Known Member
Puhdistin nyt ekaa kertaa PS5:sen. Oli siellä vähän pölyä kertynyt laitteen sisälle melkein vuodessa. Mukavan helppo operaatio, hyvää suunnittelua Sonylta.

Nyt laite palasi taas lähes äänettömäksi. Eipä se meteli onneksi paljon noussut pölyisenäkään, mutta oli siinä pieni ero.

PS5 on kyllä mukavan hiljainen laite tai ainakin oma yksilöni. Mieletön ero vanhaan PS4 Pro, PC tai peli läppäriin. Xbox One X aika samaa tasoa.
 

Quantum

Well-Known Member
Kieltämättä hiljainen konsoli se on. Pitkässä pelisessiossa saattaa joskus alkaa kuulumaan tikittävää ääntä, ainakin kesähelteillä kuului. Ilmeisesti virtalähteestä johtuvaa. Itselläni taisi käydä tuuria kun PS4 OG oli varsin asiallinen ja Pro mallikaan ei mitenkään häiritsevä.
 

Josu91

Active Member
Ainakin pelatessa joitain niitä pelejä missä PS4 Pro rupes pitämään enemmän ääntä niin PS5 on tosi hiljainen. Levyasema kuitenkin pitää kovempaa ääntä kuin PS4 Pro konsolissa. Tämä ainakin The Sims 4 pelin ollessa konsolissa konsolin käynnistäessä ja niin kauan kun pelin saa päälle. En huomannut, että kyseisessä levyssä olisi paljon likaa eikä kaikissa peleissä näin tee.
 
Ylös Bottom