Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kilpailu: voita pelikäyttöön suunnitellut Epos GTW 270 -nappikuulokkeet

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Epos julkaisi tovi sitten uudet GTW 270 -sarjan bluetooth-nappikuulokkeet, jotka on suunnattu ensisijaisesti pelaajille. Nyt kuulokevalmistaja pistää yhdet in-ear-tyyppiset napit jakoon KonsoliFINin kilpailussa. Suuntaa siis Facebook-sivuillemme ja ota osaa kisaan.





Lue samalla arvostelumme Epos GTW 270 Hybrid -malleista.




Lue juttu sivustolla...
 
Olisi tosi kiva, jos näihin kisoihin voisi osallistua myös ihan sivuston kautta. Kaikki kun eivät halua facebookia ja vastaavia somejuttuja käyttää.
 
Päivitetty ohjeita eli tähän ketjuun otetaan vastauksia myös vastaan.
 
The Medium tulee nyt ekana mieleen, kun onnistuivat luomaan todella ahdistavan tunnelman äänien avulla.
 
Jos äänimaailmasta puhutaan niin kyllä se on uusin doom eternal jonka aseissa on enemmän potkua kun vanhan ajan tykärissä postilaatikossa :D eikä toki pidä unohtaa todella kovaa audio raitaa, jossa ölli möllien ärinä ja valitus sopivat soivaan raskaaseen metalliin kuin nyrkki silmään (y)
 
No minun on annettava ääneni kahdelle seuraavalle: Demon's Souls (remake) ja Bloodborne - Molemmissa oleellisimpia osia tunnelmaa, etenkin loppuvastusten kohdalla on se musiikki, ja miten upeaa musiikkia se onkaan... Varsinkin ensimmäisenä mainitusta on jäänyt mieleen ensikohtaaminen Stormkingin (suom. Myrskyvaltias) kanssa. Lentävä keihäsrausku ei ole puoliksikaan niin koominen eeppisen musiikin säestämänä.
 
Soundtrackeista jos puhutaan, niin ehdottomasti Risk of Rain. Siinä on paljon itselleni hyvinkin mieluista leijuntaprogea.

Äänimaailmaltaan sitten taas miellyttää korvaa ainakin nyt viimeisten Battlefieldien kaoottinen jytinä.
 
Kiitos kaikille vastauksista. Tällä kertaa valitsimme voittajan Facebookin puolelta. Jatkossa kilpailuun voi aina osallistua myös foorumilla, kiitos @Fabre#4 huomiosta.
 
Ylös Bottom