KonsoliFIN Podcast #175

Nicko

Uutis- ja arvostelu–ukkeli
Ylläpitäjä

Käyhän kuuntelemassa uusin jakso, mikäli et vielä ole ehtinyt!

Seuraavassa jaksoon mennessä (äänityspäivä 7.1.) toivoisimme kysymyksiä teiltä, hyvät kuulijat. Mikä askarruttaa, mitä voisi tehdä paremmin ja mikä toimii?

Lähetä kysymyksesi joko tähän, edellisen castin kommenttiosioon saitilla tai Facebookissa tai sitten Discordissa sille varatulla kanavalla.

Julkaisemme lähitulevaisuudessa vielä uutisen, jonka kommenttiosioon voi myös laittaa kysymyksiä.
 

ippanis

Active Member
Nyt on äänenlaatu saatu miellyttävälle tasolle, kiitos korjauksesta!

Itsellä ei välttämättä ole kysymyksiä mitä haluan suoraan kysyä, mutta kehitysehdotuksia ja ajatuksia voisin jakaa.

Itse pidän paljon Dropped Frames -podcastista, joka on Twitchin puolella, jossa paneelissa on nimimerkit ItmeJP, Cohh ja Ezekiel III. Heillä on noin yleisellä tasolla aika hyvä runko podcasteissa, ja pidän erityisesti heidän osiostaan analysoida jotain tiettyä peliä (yleensä joku juuri julkaistu, uudehko peli) vähän pidemmän kaavan kautta ja keskustellen. Ehkä tästä voisi ottaa koppia siinä mielessä, että välttää yksinpuhelua; jossa joku teistä kertoo pelistä jotain, ja sitten muilla ei ole siihen sen kummemmin sanottavaa, koska ei ole pelannut. Ehkä voisitte ottaa aika ajoin jonkun pelin käsittelyyn, jossa sovitte, että ainakin muutama pelaa samaa peliä, jolloin siitä syntyy oikeaa keskustelua yksinpuhelun sijaan. Kaikkien ei tarvitse, mutta olisi hyvä että ainakin kaksi tai muutama olisi pelaamassa samaa peliä.

Sitten jos on palleja niin ehkä jonkun voisi saada Housemarquelta podcastiin kommentoimaan uutta peliä, kehitystä, mistä idea tuli peliin, housemarquen historiaa yleensä, mitä odottavat tulevaisuudelta, miten korona vaikutti kehitykseen jnejne.. Voisi kuvitella että hekin voisivat nähdä tuon mahdollisuutena hyvälle markkinoinnille, kohderyhmänä kuitenkin on konsolipelaamisesta kiinnostuneet.

Kaikin puolin on ollut mukavaa kuunneltavaa, jatkakaa vaan samaan malliin!
 
Ylös Bottom