Koska välillä pitää syödä ruokaakin

Keskustelu osiossa 'Muu keskustelu' , aloittajana Ulukai, 13.07.2018.

 1. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Etusivulla oli artikkeli, jonka haluaisin kovasti jakaa myös keskustelualeella, mutta en keksinyt sille millään sopivaa ketjua. Tein sitten uuden, koska vaikkapa vanha ruokaperversiot ei ihan tähän sovi.

  Eli jos löydät perskutan hyvän bursapaikan, huikkaa siitä täällä. Haluat kertoa kaikille, että pikkelöity avokado on parasta ikinä? Tämä ketju. Hot Rodit ovat parempia kuin juustonaksut? Mikseipä tänne.

  ---

  Mutta se artikkeli! Tokyo Treat -palvelua tuli testattua nyt kolmisen kuukautta ja siitä tuli raapustettua myös ihan tekstimuotoinen juttu. Kuvien kera! Kyseessä on siis palvelu, jolta voi tilata yhden tai useamman kuukauden ajan laatikollisen erilaisia japanilaisia herkkuja. Suolaista ja makeaa sekä tuossa isommassa lootassa myös juotavaa. Itse huomasin tuolta tulevan pari kuukautta sitten Splatoon-karkkia, niin sillä tekosyyllä tilasin. Sen lisäksi messissä oli kaikkea muuta uutta ja erikoista sekä yksi parhaista asioista ikinä, eli mantelitofutähtikuvioinen... hässäkkä.

  Koko juttu kuvinensa tuolla: Splatoon-karkkia, mantelitofua ja muita japanilaisia herkkuja – katsaus Tokyo Treat -laatikkoon

  [​IMG]


  Jos muuten tuo Tokyo Treat kiinnostaa, niin kovasti sivulla mainostetaan, että jos kutsun mailitse kolme muuta henkilöä testaamaan tuota laatikkoa, niin muut saavat tilauksestaan viisi dollaria alennusta. Käsittääksein. Kertokaa, jos kiinnostaa, itse tilaan joka tapauksessa vielä seuraavankin laatikon. :D
   

Jaa tämä sivu