Kysely privaattialueista foorumilla

Kiinnostaako privaattialue?

 • Totta mooses!

  Äänet: 7 50,0%
 • Meh...

  Äänet: 7 50,0%

 • Äänestäjiä yhteensä
  14

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Vanhalla foorumilla oli mahdollisuus pyytää klaanille omaa keskustelualuetta, jolla sai lörpötellä omalla porukalla. Koska en tiedä, kuinka laajasta tarpeesta on kyse, ja mihin tällaisia alueita käytetään, ajattelin järjestää tämän kyselyn.

Eli, ensinnäkin haluan kartoittaa, kuinka paljon tämä mahdollisuus kiinnostaa. Tätä varten on äänestysnapit.

Haluaisin myös kuulla vähän tarkemmin kuvausta tarpeesta. Muutama johdatteleva kysymys:
 1. Minkälaiselle porukalle haluat varata yksityisen keskustelualueen?
 2. Jos vanhalla foorumilla oli jo tällainen alue, miten se toimi? (Kuinka ryhmään hakeuduttiin, miten jäsenten pääsyoikeuksia jaettiin, kuinka monta viestiä alueelle kirjoitettiin viikkotasolla?)
Mitä tahansa muuta lisätietoa voi jakaa, että ymmärrykseni lisääntyy.
 

Eliminaattori

Kielinatsimode
Ylläpitäjä
Silloin joskus, kun PSN-verkkomaailma oli vasta alkutaipaaleellaan ja Socom: US Navy Seals ilmestyi. Se kokosi pelaajat yhteen, syntyi klaaneja jos jonkinlaisilla nimillä. Kipailuhenkisyys ja sosiaalisuus olivat valtteja ja Gamebattles oli kovassa käytössä matsien sopimisen osalta. Tämä näkyi myös privapuolen ryhmässä (jossa olen mukana) ja viestejä tuli sinne päivittäin.

Harmi kyllä viimeiset vuodet ovat menneet todella hiljaisissa merkeissä ja vuoden aikana lähetetyt viestit pystyy laskemaan yhden käden sormin. Ainoa asia, joka jäisi harmittamaan, on se valtava määrä historiaa, mikäli vanhat viestit poistettaisiin. Finnish Lionsin osalta tämä lienee jo selviö, niin hiljaista on ollut. Aikoinaan FL oli kuitenkin merkittävä siinä mielessä, että se oli ensimmäinen konsolipuolelle perustettu verkkopeliklaani, Socomin alphatesteistä lähtien - ja uskaltaisin väittää, että se oli aika merkittävä tekijä, kun varsin moni KFinin jäsen halusi liittyä porukkaan. Toki meillä oli aikuista ja kypsää porukkaa ringissä, sekin varmasti tärkeä juttu.

Hienot muistot kuitenkin ja peräti yhdeksän (vuosittaista) LAN-miittiä yhden ainoan pelin ympärillä. Se oli kova juttu.

Eniten FL:n foorumia käytettiin verkkopelimatsien sopimiseen, yleiseen jaskan pauhantaan, kuulumisten kertomiseen, otteluraportteihin ja pelitaktiikan hiomiseen, onnitteluihin ja tietty mainittujen miittien sopimiseen ja suunnitteluun.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom