Kysy mitä vain -ketju

Keskustelu osiossa 'Muu keskustelu' , aloittajana Kain, 25.04.2011.

 1. pelle

  pelle Well-Known Member

  Ei minulle ainakaan tänä vuonna tullut. Äsken kävin vielä tarkistamassa kun oli tuolta ajalta sähköpostit tallessa.
   
 2. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Joo mulla on tänään mutta ei oo näkynyt :D tieten jos tilauksen menis nyt tekemään niin sieltä se tulis jälkikäteen. Kiitos myös pellelle vastauksesta.
   
 3. Routa

  Routa Active Member

  XBL:
  tryfailrepeatFI
  PSN:
  tryfailrepeat
  Mulle tuli huhtikuussa vielä koodi.
   
 4. Kain

  Kain Well-Known Member

  Tulee mutta jos ei tule niin laita sähköpostia aspalle niin laittavat. Discshopilla sama juttu.
   
 5. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Laitoin asiakaspalveluun viestiä niin katsotaan mitä kuuluu.
   
 6. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Kuvittelenko vain, mutta onko konsolifinin foorumi hiljentynyt uudelle alustalle siirtymisen jälkeen? Onko keskustelu siirtynyt jonnekin muualle?
   
 7. OK

  OK Well-Known Member

  Luultavasti. Redditillä ja suurilla some kanavilla on varmasti oma vaikutuksensa siihen, että foorumit tuntuvat hiljentyvän vuosi vuodelta.
   
 8. Ulukai

  Ulukai Viihdetoimittaja Ylläpidon jäsen

  Onkos kukaan harrastanut vanhojen videonauhojen ja muiden moisten digitointia? Itse tässä olen apuna koettanut, mutta käytössä oleva CyberLink PowerDirector -softa ei vain ole ihan optimi. Ohjelma alkaa suht usein herjaamaan tekijänoikeusmateriaalista, minkä jälkeen tallennus keskeytyy. Tämä on kuulemma ohjelman ominaisuus, mikäli videon ääniraidalla on suhinaa, taukoja tms. Tarkoituksena on estää elokuvien ja muiden digitointi, kuulemma.

  Mutta siis: mitä ohjelmaa olette itse käyttäneet vanhojen kotivideoiden tms. digitointiin? Tuo mainitsemani kun ei tunnu toimivan halutulla tapaa. Windows 10:n omaa ohjelmaa koetin netin vihjeiden perusteella, mutta en keksi miten sen saisi nauhoittamaan liikkuvaa kuvaa.
   
 9. Kain

  Kain Well-Known Member

  Nyt tunnustan tietämättömyyteni tietokoneiden suhteen ja pakko on kysyä viisaammilta. Eli vaimoni hp stream notebook pc 11 läppärin kovalevyn 32 gb tila ei kertakaikkiaan riitä mihinkään ja tarkoitus olisi vaihtaa siihen isompi sisäinen kovis. Eli arvon tietokonevelhot auttakaa! Minkälainen kovalevy tuohon malliin sopisi ja mistä kannattaisi tilata mielestänne? Iso ennakkokiitos!
   
 10. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Nopean googlauksen perusteella tuossa on 32gb flash muisti, eikä perinteistä kovoa, mutta jos sd kortin paikka ei ole vielä käytössä, niin tuo tukee maks 32gb kortteja jos haluaa lisätilaa.
   
  Kain tykkää tästä.
 11. Kain

  Kain Well-Known Member

  Ok eli perinteinen koviksen vaihto ei ole mahdollisuus. Tätä vähän osasin epäillä kun yriti ettiä netistä sopivia kovoja ilman tulosta :D Kiitos avusta!
   
 12. MaTapanSut

  MaTapanSut Member

  XBL:
  Paha karkki
  PSN:
  MaTapanSut
  Mistä kohtaa voi vaihtaa spotifyn salasanan kun aattelin tilata sen 0,99€ 3kk premiumin ekaa kertaa mut just oli jotain salasanoja vuodettu ni aattelin vaihtaa sen ekana?
   
 13. Ulukai

  Ulukai Viihdetoimittaja Ylläpidon jäsen

  En usko, että itse Spotify-softasta onnistuu, mutta menemällä palvelun nettisivuille pitäisi vaihdon onnistua. Vaikkapa tuolta pitäisi päästä näpyttämään: https://www.spotify.com/us/password-reset/
   
 14. MaTapanSut

  MaTapanSut Member

  XBL:
  Paha karkki
  PSN:
  MaTapanSut
  Tänks, mulla on näköjään facebookin kautta toi spotify niin vaihdoin facen salasanan.
   
 15. tungata

  tungata Member

  Onkohan Xbox360:n parhaalle julkaisupelille, Kameolle tehty minkäänlaista (edes henkistä) jatko osaa?
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2018
 16. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
  Eipä tule mieleen että olisi.

  Oma kysymys taas menee näin. Aikeena hankkia USB-jatkojohto, jonka pituus on sitten varmaan se 3 m. Tämän päähän tulee USB 3.0 moniportti hubi neljällä portilla. Tästä sitten vielä 1,5 metristä 2 metriin USB-johtoja mikroliittimillä Dualshock 4 ohjaimia varten. Pitääkö hankkia signaalin vahvistin vai meneekö juuri sopivasti vielä näillä kokonaispituuksilla? Eli jatkojohdon ja hubista lähtevän johdon yhteispituus olisi se 5 m tai alle jotakuinkin.
   
 17. kopolanpoika

  kopolanpoika Member

  En löytänyt pelisuositusketjua Nintendo Switchille, joten laitetaas tänne (saa siirtää jos joku löytää oikean ketjun):
  Olen lähdössä reissuun kk päästä ja edessä 13h lento ja tarttisin jonkun uuden pelin Switchille ajantappamista varten. Tarkoitus oli aloittaa Zeldan uusintakierros, mutta peli on poltellut niin kovasti DLC2:sen julkaisusta saakka, että ihan puolivahingossa ja epähuomiossa aloitin tänään uuden saven ja nyt pelimittarissa 8h. Ja vaikka tämän parissa helposti useampi viikko menee kolutessa niin ihan reissuun saakka tästä ei enää riitä. :D

  Olisko porukalla mitään hyviä pelisuosituksia Switchille? Foorumilaisten suosituksiin ennenkin pystynyt luottamaan, THUMB UP.
  Parhaiten viihdyn tasohyppely ja seikkailupelien parissa kun taas realistiset sota- tai zombieräiskinnät ei oikein iske sen enempää kuin strategia pelitkään. Kaahailupelit soolona ei oo maistunut sitten Need for speed underground 2:sen jälkeen.

  Viimeksi pelattuja pelejä:
  NS: Zelda (2nd round), Steamwolrd dig 2, Super Mario odyssey, Sonicmania, Mario Kart 8 deluxe
  PS4: Assassins Creed Origins (jäi kesken, ei pysty), HZD, Uncharted lost legacy, Crash N´sane trilogy, The Disney Afternoon Collection, FFXV, Titanfall 2, Tomb rider


  EDIT: Vaikka ei strategiapelit oikein nappaa niin Mario + rabbids kingdom battle menee hankintaan kunhan löytyy tarpeeksi halvalla (saameri kun meni se Komplettin tarjous sillon ohi suun), mutta pelkästään tän varaan ei uskalla jättää.
   
 18. OK

  OK Well-Known Member

  Pistin pelisuositus ketjun pystyyn Nintendo Switchille. Kannattaa ainakin tarkastaa Ittle Dew 2+ ja Yooka-Laylee.
   
 19. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
  Vähän nostoa aikaisemmalle kysymykselle.

  Aikeena hankkia USB-jatkojohto, jonka pituus on sitten varmaan se 3 m. Tämän päähän tulee USB 3.0 moniportti hubi neljällä portilla. Tästä sitten vielä 1,5 metristä 2 metriin USB-johtoja mikroliittimillä Dualshock 4 ohjaimia varten. Pitääkö hankkia signaalin vahvistin vai meneekö juuri sopivasti vielä näillä kokonaispituuksilla? Eli jatkojohdon ja hubista lähtevän johdon yhteispituus olisi se 5 m tai alle jotakuinkin.
   
 20. aeris

  aeris Member

  PSN:
  ars
  USB-speksi ei oikeastaan tee suosituksia enimmäispituudesta, pidemmät kaapelit vaan ei takaa enimmäisnopeutta (480Mbps USB 2.0, 4,8Gbps USB 3.0) koska kaapelin sähkovastus pienenee. DS-ohjaimen kontrollisignaalit on kyllä huomattavasti vähemmän kuin nuo teoreettiset maksimit, pääsetköhän edes 100kbps voice chat päällä.

  Teoreettinen maksimi USB-piuhalle on 125m, minkä jälkeen on liikaa latenssia speksin edellyttämille tiedonsiirtopaketeille.

  Tosin voit varmaan unohtaa sen hubin. Ellei sun ohjaimet ole mallia CUH-ZCT2 (tai uudempi), niin ne on aina Bluetoothilla kiinni eikä käytä USB:ta signaaliin ollenkaan. ZCT2:lle loytyy konsolin asetuksista Controller - Communication Method jossa voi valita BT:n sijaan USB-liitännän. Ohjainta käsitellään tämän jälkeen USB-audiolaitteena ja maksimituki PS4:llä on tällaisille laitteille 2kpl kerrallaan.
   

Jaa tämä sivu