Kysy mitä vain -ketju

Keskustelu osiossa 'Muu keskustelu' , aloittajana Kain, 25.04.2011.

 1. Traddash

  Traddash Active Member

  PSN:
  Commandofin;EmJayZay
  Ihan tietokoneeseen olen kytkemässä tällä kertaa ohjaimet.
   
 2. aeris

  aeris Member

  PSN:
  ars
  No, sit tulee hyviä kysymyksiä kun ei voi tietää sun USB-ohjainta niin emolevyllä kuin hubissakaan. Tosin useinhan nämä tuo lisää eikä vähemmän, kuin standardin vaatimukset. DS4 manuaali sanoo sen olevan speksattu 100 mA virransyöttöön ja standardit USB-portit syöttää max 500 mA per portti eli jos hub nielee vain 100 mA myös, tästä pitäisi mun ymmärrykseni mukaan riittää yhdelle passiiviselle hubille ja neljälle ohjaimelle virtaa.
   
 3. Mika73

  Mika73 Active Member

 4. Kain

  Kain Well-Known Member

  Löytyykö mistään tähän hätään edullista psn valuuttaa?
   
 5. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Ehkä paras hinta/"laatu"-suhde on Livekortti.fi:n 60 euron PSN-kortissa, josta saa säästöä n. 8 prosenttia.
   
  Kain tykkää tästä.
 6. Samiju

  Samiju Member

  PSN:
  x_Samiju_x
  Minulla olisi ylimääräiset Apple Earpods-kuulokkeet joilla haluaisin kuunnella musiikkia vanhalla Nokialaisellani. Kuulokkeiden liitäntä näyttää ihan tavalliselta 3,5mm kuulokeliitännältä mutta ilmeisesti näissä Applen kuulokkeissa on piuhat eri tavalla. Tietääkö kukaan saako mistään tähän sopivaa adapteria?
   
 7. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Kyllä ne ihan tavalliset kuulokkeet on ja pitäisi toimia missä vaan. Ainoastaan se mikrofonin ja ohjauskomentojen (Play/Pause/jne) pinnijärjestys on käänteinen, eli ne ei välttämättä toimi joka vehkeessä. Normaalin äänentoistoon sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä.
   
 8. Samiju

  Samiju Member

  PSN:
  x_Samiju_x
  Jäi mainitsematta että kuuntelisin puhelimella radiota, se ei onnistu. Tulee vaan ilmoitus että kytke kuulokkeet. Musiikkia en ole kokeillut kuunnella kun sitä ei ole puhelimessa.
   
 9. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Okei, tuo saattaa johtua siitä, että se yrittää käyttää kuulokkeiden johtoa antennina, ja sitä tarkoitusta varten pinnijärjestys on väärä.
   
 10. Kain

  Kain Well-Known Member

  Mikä on helpoin tapa lisätä kuva tälle foorumille? Viimeksi kun aikoinaan olen kuvia laittanut niin silloin ne sai laitettua sellaisenaan. Nimimerkillä en vaan osaa. :oops:
   
 11. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Paina viestiä kirjoittaessasi tuota Upload a File -nappia ja valitse kuva, jonka haluat viestin kaveriksi laittaa. Alla possuisa esimerkki.
   

  Liitetyt tiedostot:

 12. Kain

  Kain Well-Known Member

  No olipas se vaikeaa :D Hieman tuli nyt tyhmä olo. Iso kiitos!
   
 13. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Kysytäämpä täältä jos joku osais auttaa eli ostin pelikannettavan ja nyt on joku juttu windowsin päivityksen kanssa, eli kyllä lataa päivityksen ja kun boottaan koneen sen asentamiseksi niin tulee vain että päivityksen asennus epäonnistui ja eipä sen kummempaa syytä kerrota tähän.

  Kumulatiivinen päivitys Windows 10 Version 1709 x64 -pohjaisille järjestelmille (KB4103727) <-- päivitys siis on tämä.

  Kiitos..
   
 14. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Oletkos koittanut windows updaten vianmääritystä? Jos sillä alkaisi toimimaan, kun tuo on aika yleinen vika tuon päivityksen kanssa.

  Asetukset-> päivitys ja suojaus -> vianmääritys
   
 15. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Kokeilin jo sieltä, tunnisti ongelmia mut en enempää sit voinukkaan tehä ku kokeilla uudestaan, ei onnistu. Asennetuissa päivityksissä tuo näkyy mutta tarjoaa koko ajan uudestaan sitä? Liekkö korjaavat ongelman jossain vaiheessa vai tuleeks tästä nyt joku riesa mulle.....
   
 16. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Täältä voit ladata ja asentaa tuon itse uudelleen jos vaikka auttaisi http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4103727

  Mulla kanssa kusee aina välillä noi Windowsin päivitykset, niin saa aina välillä olla itse asentelemassa niitä.
   
 17. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Jees, kiitos pitää kokeilla. Toinenkin ongelma on että kun haluaisin tarkistella tallennus tilasta D-aseman sovelluksia niin se ikkuna siitä vaan kaatuu samantien, C-aseman tarkistelussa ei kaadu tuo ikkuna, kelasin et toimis hyvin tää win10 mutta tässähän tulee samantien ongelmia, pitäskö sit vaan kokeilla asentaa uusiks tää win10.
   
 18. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Eipä tuosta haittaakaan ole ja siellähän saa valita, että haluaako säilyttää tiedostot jos vaikka olisi joku bitti vaan solmussa windowsissa.
   
 19. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Nyt ei enään ole sitä ongelmaa, asensin windowsin uudestaan ja se näköjään autto, asenti version 1803. Mun mielestä ei ekalla kerralla edes asentanu tota, ehkä siinä syy miksi oli ongelmia..
   
  Pirate fin tykkää tästä.
 20. SkyPolaris

  SkyPolaris Moderator Ylläpidon jäsen

  PSN:
  SkyPolaris
  Olisiko kenelläkään suositella hyvää urheilukelloa, jossa olisi GPS-varustettuna ja sillä voisi kerätä dataa liikuntasuorituksista esimerkiksi tietokoneelle tai älypuhelimelle?
   

Jaa tämä sivu