Kysy mitä vain -ketju

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
1. Luonnistuuko iPadin käyttö ikäihmiseltä, jolla ei ole aiempaa kokemusta Applen tuotteista?
Anoppini on tekniikan suhteen sen luokan käsi, että hyvä kun osaa laitteen töpselin seinään. Silti on oppinut iPadia käyttämään, ja oli siis ensimmäinen iLaitteensa samalla.

2. Ottaen huomioon varsin kevyen käyttötarkoituksen (esim. pelaaminen ei kiinnosta lainkaan). Onko 32 GB tallennustila tarpeeksi suuri vai huutaako tabletti heti ensimmäisen viikon jälkeen tilanpuutteesta, jos laitteesta löytyy pari sovellusta sekä satunnaisia teksti- ja kuvatiedostoja?
32 gigaa riittää noihin tarkoituksiin kyllä, ja vaikkei iPadiin muistikorttia voikaan laittaa, rahalla saa tarvittaessa iCloud-pilvitallennustilaa. Jos iPadin oma tallennustila käy vähiin, iPadOS osaa automaattisesti poistaa laitteelta vähemmän käytettyjä sovelluksia etc. ja lataa ne sitten tarvittaessa takaisin pilvestä.

PS. Jos ostamisella ei kiire ja jaksaa kytätä tarjouksia, ainakin Gigantista on saanut vuoden 2018 iPadia n. 250 eurolla parhaimmillaan. Siinä on hinta/laatu-suhde kohdillaan, eikä tämän vuoden mallissa ole juuri merkittäviä eroja, pl. hitusen isompi näyttö. Juuri tällä hetkellä ei ole tarjousta päällä, mutta sama linkki toiminee vielä esim. Black Fridayn aikaan.
 

Ketunloikka

Active Member
Civ 6 vai Greedfall?

Ainoa Civ mitä olen pelannut on Revolution ja tykkäsin kovasti. En ole strategiapelien suurkuluttaja niin Civ Revistä tykkäsin ja jotenkin vuoropohjainen strategia kolahtaa. Greedfall vaikuttaa mielenkiintoiselta ja sopivan suurelta/pieneltä avoimen maailman peliltä mutten tiä sitte onko enempi alelaari kamaa?
 
Ylös Bottom