Life Is Strange 2

JTahti

Well-Known Member
Okei, tämä on ehkä vähän myöhäinen ajankohta perustaa ketju tälle, mutta kohta ilmestyy sarjan viimeinen osa ja jos tykkää pelata siten, että aloittaa pelaamisen vasta kun viimeinen osa on ilmestynyt niin kohta taitaa olla sopiva hetki aloittaa tämän pelaaminen. Viimeinen osa ilmestyy 3. joulukuuta. Kattlelin Konsolipalstan arvosteluiden yhteenvetoja niin Olli oli hieman kritisoinut tätä, mutta olin jyrkästi eri mieltä Before the Stormin laadusta joten taidan antaa tälle mahdollisuuden. En katso mitään traileria, koska ne kumminkin paljastaa juonta liikaa.
 

JTahti

Well-Known Member
Unohtui aloitusviestistä ja tämä saattaa mennä hieman aiheen vierestä, mutta miten Life Is Strange Twitter tilillä voi olla 2 miljoonaa seuraajaa? Onko tämä joutunut jonkun some paskamyrskyn kohteeksi? Noista mun seuratuista PS Europe tulee kakkosena 0,95 miljoonalla seuraajalla.
 

Renebauman

Well-Known Member
Itse olen tykännyt tästä.. Jokainen episodi on vähän kuin TV-sarjan jakso, jossa oma pieni tarinansa.. Takana sit isompi juonikuviokin, joka kulkee episodista toiseen mukana.. Ei tämä yhtä hyvältä ole maistunut kuin loistava ykkönen, mutta laadukas peli on kuitenkin.. Kannattaa ehdottomasti pelata, jos aikaisemmatkin osatkin on maistuneet.. Nyt vain odotellaan viimeistä episodia..
 

rap

Active Member
Life is Strange 1 ja Before the Stormin pelannut fyysiseltä keräilyversiolta läpi ja olivat ihan ok pelit. Tämän kakkosenkin ajattelin kyllä ostaa kunhan saavat kaikki nippuun fyysiseen keräilypakettiin.
 

Salme

Active Member
Harmittavan vaisun vastaanoton saanut tämä uusi tarina. Tämä tosin oli arvattavissa koska vertailukohtana on se esimmäinen osa, josta ei juurikaan ole mahdollista pistää paremmaksi. Se aikamatkustelu draamankäänteineen oli silkkaa neroutta ja täydellisesti toteutettu.
 

JTahti

Well-Known Member
Taisi olla kuitenkin hyvä hetki tehdä ketju sillä nyt tuli uutinen että fyysinen painos on tulossa 3.12.

Announcing the Life is Strange 2 Boxed Edition -blog

The moment many of you have been waiting for. Life is Strange 2 is getting a physical release on Xbox One, PS4 and PC!

It’s a fantastic way to begin and remember your journey forever - in tangible form sitting very attractively on your shelf, as all good mementos do! It’s also a great way to introduce your friends and family to the long, emotive road to Puerto Lobos. How will your journeys compare?

The physical release will be available December 3rd, 2019 in Europe, and February 4th, 2020 in the Americas. It will come in two flavours – the Life is Strange 2 Standard Edition and the Life is Strange 2 Collector’s Edition.

The Standard Edition is priced at £34.99/€39.99/$39.99 and will contain:
  • The Complete Season - Episodes 1-5 of Life is Strange 2
  • Bonus Game - The Awesome Adventures of Captain Spirit
  • Arcadia Bay Patches - These items let you customize Sean’s in-game backpack!
The Collector’s Edition is priced at £64.99/€69.99/$69.99, and will contain:
  • The Complete Season - Episodes 1-5 of Life is Strange 2
  • Bonus Game: The Awesome Adventures of Captain Spirit
  • Arcadia Bay Patches
  • Jonathan Morali’s official score - 4x 7 inch Vinyl Box Set featuring the game’s amazing original music
  • 32-page hardcover artbook - featuring concept art from Life is Strange 2
  • 4 inch/10cm Sean and 3 inch/8cm Daniel vinyl figurines
  • Collector’s Edition presentation box
The Collector’s Edition will be exclusive to the Square Enix Store, and available to the UK, Europe and the Americas on the dates mentioned previously.
 

rap

Active Member
No niin! Just pari päivää sitten kerroin odottavani fyysistä versioo:p Collectors edition kyllä houkuttelisi, täytyy katsoa jos sen ostais pleikalle.
 

JTahti

Well-Known Member
Jos digiversio kelpaa niin tämä on nyt Pleikkarilla -40% tai 23,95€. Mietin vielä jos odottaisi Pelit-lehden arviota. Jos Wattam tosiaan ilmestyy joulukuussa niin se taitaa tulla priorisoiduksi tämän edelle.
 

JTahti

Well-Known Member
Nyt kun fyysinen versio on tulossa kauppoihin niin digiversion hintaa on laskettu Pleikkarilla -50%. Täytyy varmaan sortua digiin.
 

tukholma

Active Member
Ihme kun näistä ei ennen viestiketjua ole ollut. Erittäin hyvät ja tunnelmalliset pelit kyseessä Tuli hankittua nyt digiversion tästä osasta. Life is strange ja Before the storm ovat pelattu. Tykkäsin kyllä molemmista. Ehka se ihan eka on parempi kuitenkin. Nyt saa nähdä pääseekö tämä niiden tasolle.
 

Renebauman

Well-Known Member
Piti tästäkin fyysinen versio tilata, kun aikaisemmatkin löytyy.. Digitaalisella pelattu ja pelalataan loppuun kuitenkin.. Tässä ei taida kuitenkaan olla kuin peli mukana fyysisessä versiossa.. Aikaisemmissa oli lisäksi steelbook ja fyysinen soundtrack mukana..
 

stammy

Well-Known Member
Olin jotenkin, mm. Konsolifinin arvostelusta saanut sen käsityksen, että kyseessä olisi jonkilainen rimanalitus jatko-osana.

Itsellä on nyt kolme jaksoa takana Gamepassin kautta pelattuna ja olen kyllä nauttinut suuresti. En osaa suoraan verrata ykköseen. Tämä eroaa juoneltaan ja siten tunnelmaltaan siitä paljon. Pelissä on kuitenkin lukuisia hienoja hetkiä ja hyvää tunnelmointia. Eniten on yllättänyt korkea tekninen (lähinnä graafinen) toteutus. Pelihän on todella nätti ja maisemat ovat upeita ja uskollisia todellisen maailman vastineille. Mm. Mount Rainierin maastot pystyi hyvin tunnistamaan, mikä tuo todella paljon fiilistä. Muutoinkin tässä liikutaan sellaisissa maisemissa, joka tuo itselle lisäarvoa. Käsikirjoituksessa on tiettyä "trendikkyyden" perässä menemistä, mutta eipä tuo ole liiemmin haitannut. Miellyttävää seurattavaa joka tapauksessa.

Voi tosiaan olla, että ykkönen on parempi peli, mutta jo tällä pelaamisella on vaikea nähdä tässä suurta epäonnistumista kuitenkaan. Hieno tarinapeli, eikä tämän genren edustajia ole kuitenkaan liikaa.
 

JTahti

Well-Known Member
Läpi meni. Loppuratkaisu oli jopa liikuttava. Lopussa olevien prosenttien perusteella sillä on iso merkitys loppuratkaisuun miten kasvattaa Danielia.
Antauduin poliisille Meksikon vastaisella rajalla ja Daniel hyväksyi ratkaisun. Daniel eli onnellisena isovanhempien luona ja tuli Karenin kanssa Seania vastaan, kun tämä pääsi vapaaksi vankilasta. Ja olisiko Lyla ollut myös mukana. Sean ja Daniel elivät onnellisena Seanin vankilareissun jälkeen. Danielillle jäi supervoimat.
 

Aksu

Well-Known Member
Nyt on 2 episodi menossa ja täytyy sanoa että on ollut aivan loistava tähän mennessä, graffat toimii, tarina toimii ja hahmot toimii.
1 osa oli ihan ok mutta tämä vaikuttaa huomattavasti paremmalta, jos tarina jaksaa loppuun asti niin semmonen 9/10 peli kyseessä.

Kattelin vähän youtubesta arvosteluja niin joillakin tuntuu olevan suuria ongelmia sen suhteen että pelissä on myös poliittista sanomaa, mikä ei ainakaan omasta mielestä ole ollut 2 episodiin mennessä mitenkään räikeää. Jotkut ihmiset tuntuu olevan sitä mieltä että tarinavetoisten pelien pitää olla pelkästään aivotonta viihdettä, itse olen kyllä eri mieltä ja tämmöisissä peleissä saa olla myös poliittista sanomaa, ihan samanlailla kuin vaikkapa elokuvissa tai sarjoissa.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Eka episodi pelattu ja toista episodia n.40 minsaa ja tästä taitaa tulla eka peli moneen, moneen vuoteen joka jää kesken.
Eka life is strange koukutti heti alusta asti ja oli silloin vuoden paras peli ja before the storm oli myös hyvä vaikka hieman ekalle hävisikin.
Tämä taas on niin kuollettavan tylsä ettei mitään rajaa ja hahmoista en välitä ollenkaan. Paikoitellen peli tuntuu joltain lapsenvahti simulaattorilta.

Lisäksi ekassa episodissa tekijät ilmeisesti oletti, että jokainen varastaa sieltä huoltikselta jotain sillä kun se äijä alkaa kuulustelemaan ja sanoo, että mennään takaisin sisälle ottamaan selvää, että varastinko jotain vai en niin peli ei tarjoa "mennään vaan" vaihtoehtoa ollenkaan.
Meitsi osti mac & cheese purkin ja pullon vettä joten mulla ei ollut mitään piiloteltavaa.
 

PPrime

Active Member
Joo läpi tämä tuli mentyä mutta aika hammasta purren. Eniten ärsytti Daniel. Ihan ääninäyttelyä myöten. Juoni ei ollut millään tapaa kiinnostava. Sitä vaan odotti että kyllä tämä tästä paranee, mutta eipä parantunut.
 

pelle

Well-Known Member
^Olisin itsekin tuon väkisin pelannut loppuun jos tästä jotain olisin maksanut, mutta nyt kun sen saa gamepassin kautta niin päätin lopettaa kun mikään ei iskenyt yli kolmen tunnin pelaamisen jälkeen.

edit:

Lisätään vielä, että ihan alussa tämä oli kiinnostava. Lyla oli jees hahmo ja Seanin ja sen menneisyydestä ja muusta olisi ollut kiva oppia lisää ja Seanin ja Danielin isäkin vaikutti jees tyypiltä. Odotin myös sinne bileisiin menemistä.
Sitten hetkeä myöhemmin ollaankin metsässä leikkimässä piilosta 9 vuotiaan pikkuveljen kanssa.

Kuten joku steamissa mainitsi niin jos ne voimat olisi olleet Seanilla ja toisena hahmona olisi ollut Lyla niin peli olisi paljon kiinnostavampi.

<kevyttä Lyla-spoileria>
Aivan sama vaikka ne olisi pysyneet ihan vaan kavereina koko pelin ajan, mutta jo sen lyhyen juttu tuokion aikana Lyla oli miljoona kertaa parempi hahmo kuin Daniel.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Aksu

Well-Known Member
Itelläkin jäi tämä kesken koska lainatussa levyversiossa ei ole kuin 4 episodia ja ei ole koodia 5 episodiin.
3 episodissa alkoi itsellä vähän tökkimään, ei oikein napannut se leirielämä, kyllä tämän ois silti voinut läpi pelata mutta en kyllä rupea erikseen sitä 5 episodia ostamaan.
 
Ylös Bottom