Liian vähälle huomiolle jääneet pelit

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Bandicoot, 07.03.2018.

 1. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Kaikista peleistä ei ole tarpeen perustaa omaa ketjua, ja siksi usein muutama peli jää täysin unholaan. Olkoon tämä ketju omistettu niille peleille, joista itse pidät ja haluat äänesi kuuluviin kyseisen pelin puolesta.

  PS4 Storen alennuksesta ostin alle kympillä Agents of Mayhemin. Kyseinen peli ei jostain syystä saanut hyviä arvosanoja ja sen kohtaloksi tulikin alelaari aika nopeasti julkaisun jälkeen. Kyseessä on siis Saints Rown (Volition) tekijoiden uusin avoimen maailman futuristinen räiskintä cellshade-grafiikalla höystettynä. Vahvasti tulee mieleen boksin puolen Crackdown ja tämän sanon hyvällä. Omaan makuun kyseinen peli on vallan rattoisaa ja hyvän näköistä aivot-narikkaan räiskintää/keräilyä hienossa futuristisessa avoimessa maailmassa. Eikös hyvän pelin merkki ole se, että koko ajan tekisi mieli sitä pelata? Omalla kohdalla on käynyt juuri niin :)
   
  Cyrus1 tykkää tästä.
 2. pelle

  pelle Active Member

  Itsekin pelasin tuota 40 tuntia enkä vieläkään ollut kyllästynyt vaikka samat tehtävät oli tehty jo muutaman kerran ja maanalaiset tukikohdat näyttää muutenkin kaikki samalta.
  Pelaaminen vaan yksinkertaisesti oli niin hauskaa, että itseääntoistavuus ei häirinnyt ollenkaan.

  Photo mode olisi kyllä ollut ihan kiva sillä ainakin omasta mielestä peli näyttää paikoitellen todella hyvältä.

  Jokin aika sitten postasin tästä omat mietteeni video muodossa tuonne kuvankaappaus aiheeseen:
  https://forum.konsolifin.net/thread...videoita-peleistae.81480/page-24#post-1620296
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2018
 3. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Agree. PROlla huomaa kyllä eron, kun laittaa HDR:n päälle. Todella hyvännäköinen peli paikka paikoin.
   
 4. Barca11910

  Barca11910 Active Member

  PSN:
  Barca11910FInFan


  Tämmönen löyty Storesta 20€ Tosi taktinen peli. Ja samalla vaikea. Jos tykkää hiippailla niin tää on aika huippu peli. :)
   
 5. OMI3R

  OMI3R Well-Known Member

  PSN:
  OmieR
  Pistetään nyt vähä indiepelejä ym.
  Velocity 2x: Peli yhdistää niin top down shooterin kuin tasohyppelyn, loistava soundtrack, ideana päästä tasot läpi mahdollisimman nopeasti ja täydellisesti, tämä oli myös plussa pelinä aikoinaan, yllättävän koukuttava peli.
  The Sexy Brutale: Murhamysteeri kartanossa, peli löytyy hyllystä mutta vielä en ole sitä korkannu kun entisiä kesken, kuitenkin todella hyviä arvosteluja saanut.
  Giana Sisters: Directors Cut: Vanha kunnon tasoloikka joka teki ensiesiintymisen muistakseni commandore 64 mario kloonina, tämä uusin on kuitenkin täysin uusi, loistava tasoloikka jossa nappia painamalla pelaajaa muuttaa ympäristöä näin avaten esteitä ym.
  Axiom Verge: Yhden miehen ihme, odotin tästä pelistä fyysistä versiota 2 vuotta, multiverse edition lähti kokoelmaan day 1, peli ottanut vaikutteita paljon metroid pelistä, kuitenkin täysin omaperäinen tasohyppely puzzle vanhalla kunnon 8bit ulkoasulla.
  OlliOlli: Epic Combo Edition: Sisältää molemmat OlliOlli pelit, skeittailu peli joka vaatii sorminäppäryyttä ja erittäin hyviä hermoja, koukuttavaa!
  Resident Evil: Origins Collection: Kuulin että myös Resident Evil 2 saa remaken joka on ollut kuitenkin varjossa jo ties kuinka pitkään, yksi mun kaikkien aikojen lempi kauhupeli. Päätin aloittaa tällä, aivan loistava remake uusilla grafiikoilla ja tunnelma yhtä hyvä ja karmiva kun vuonna 1996. Samalla tuli hommattua myös Resident Evil 4, 5, 6, (7 löytyy jo) märkä päiväuni olisi että Resident Evil 2 sais myös kylkeen Resident Evil 3: Nemesis yhtälailla miten origins sisälsi Resident Evil 0 ja Resident Evil.

  Ehkä näistä joistakin on jo oma ketju, mut pistin nyt ainakin osan yhteen läjään.
   
  Cyrus1 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu