Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Linkkejä hymyilyttäviin asioihin

Tämä varmaan kuuluisi ketutusketjuunkin, mutta onhan tämä aika huvittavaa, että ihmisten ahneudella ei tunnu olevan mitään rajaa.

En meinannut uskoa, että jotkut pyytää Lidl 15€ lenkkareista jopa 200€, mutta on se näköjään totta :D

Hinnat heittää 20€ - 200€ välillä ja onhan toi ihan älytöntä touhua.

 
En muista tuliko tätä koskaan foorumilla mainittua, mutta mikäli joku kaipailee (takaisin) toimistotöihin, mutta ei nyt sinne syystä tai koronasta pääse, niin tarjolla on helppo apuväline kaipuun lieventämiseen. I Miss the Office -sivusto nääs luo taustalle toimiston äänimaisemaa vastaavat äänet, joita pystyy oman halunsa mukaan lisäämään. Työtovereiden pulina ja faksit sekä vesipisteet kaikki löytyvät. Varsin hupaisa setti omasta mielestä!

 
Game of life -dokkari seuraa 74-vuotiaan veteraanin ja hänen hoitajansa tarinaa. He matkustavat Englannista Kaliforniaan tapaamaan online-pelikaveria Mikea, joka sattuu myös olemaan veteraani. Nämä kaksi veteraania tapasivat The Division 2:n ja Ghost Reconin pelaamisen kautta ja heistä tuli parhaat ystävät. Linkki dokkariin:
GAME OF LIFE
 
Aina yhtä hauskaa miten ulkomaalaiset reagoi suomalaisiin makeisiin.
Toki on tuossa muualtakin lähetettyä tavaraa, mutta suomi on erittäin hyvin edustettuna :D
Samalla tulee huomattua kuinka typerä tuo sisun fontti on sillä nytkin luullaan, että siinä lukee gifu, koska siltähän se näyttää.

 
Minua ihmetyttää se, että nykyään kun kaikki termit on rasistisia niin silti alkossa myydään gato negro viiniä.
Juu se tarkoittaa mustaa kissaa, mutta on sitä vähemmästäkin herneet vedetty nenään.
 
Minua ihmetyttää se, että nykyään kun kaikki termit on rasistisia niin silti alkossa myydään gato negro viiniä.
Juu se tarkoittaa mustaa kissaa, mutta on sitä vähemmästäkin herneet vedetty nenään.
No nyt ku menit sanomaan niin odota vaan hetkinen niin eiköhän seki sieltä lähde.
 
Tanssiminen näyttää helpolta, mutta kannattaa katsoa varsinkin loppupuolella kuinka paljon siellä koneen ruudulla oikeasti vilisee nuotteja.
Pelaaminen alkaa 1:33

 
Tälläistä tällä kertaa. Eivät näköjään kerrasta sitten ottaneet opiksi. Melkein vois jotenkin mieleen juolahtaa että onko nämä vähän liikaa katselleet erästä Mister Bean elokuvaa.

Taideteoksen entisöinnin karu tulos: Neitsyt Maria menetti enkelimäiset kasvonsa – ”Hutiloivia tunareita”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006550583.html

-------------------------------------------------------------------------------------

Jos vielä muistatte kun aikoinaan erästä freskoa pistettiin uuteen uskoon Espanjassa, meikäläisen epsanjalainen kaveri asuu juuri siellä missä se tapaus sattui, kyseinen heppu sattuu myös olemaan futismiehiä mut Blackburnin suuntaan kääntyneenä. Ei mikään erityisen uskonollinen tyyppi kyseessä niin otti tuolloin koko homman suht huumorilla, vaikka onhan se aina oma juttunsa kun tuollaisia historillaisia juttuja tärvellään niin ei kiva sinänsä. Hupaisinta siinä silloin oli kun se ”mummeli” oli varsin tyytyväinen lopputulokseen, ei varmaaan toista ihmistä maailmasta löytynyt joka ois ollut siitä tuotoksesta ”iloinen” :D Siitähän väännettiin melkoista huumoria netissä, oli se uusittu kuva photshopattu mm. erinäisten piirrosohjemien kansikuvaksi että näinkin upeaa jälkeä saapi tällä ohjelmalla…

…niin tai näin niin onhan toi lopputulos tuossa jotain aivan hämmentävää ja legendaarista omalla tavallaan.

Fresco Fiasco In Spain Shouldn't Be As Funny As It Is
https://gothamist.com/arts-entertainment/fresco-fiasco-in-spain-shouldnt-be-as-funny-as-it-is

Spanish pensioner destroys fresco with botched restoration


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä katutaiteilijajeppe on kyl aika mainio :D

 
Viimeksi muokattu:
Eeppistä menoa noilla ! :D varsinkin toi eka yritys tuolla lentskarilla joka koettaa epätoivoisesti ilmaan nousta, eikä se nyt sillä ihan putkeen mennyt myöhemminkään tuolla jätkällä :D Ilmavoimat on kyllä menettänyt melkoisia pilotteja selkeästi, mut ei se mitään siviilit sentään turvassa :D

DCS World – Huey-kopteri vs. hävittäjä (VR)
 
Nämä on kyllä hauskoja :D tai no niin kauan ainakin kuin jos omalle kohdalle sattuisi sattumaan, sit vois olla hymy ei enää niin herkässä ! :/ mut tuolla Kiinan maalla taitaa olla tapana pistellä mitä sattuu :D

En tiiä kantsiiko hirveästi sieltä pelejä tilata, kun tulee pian väärä, hih. Noh ainakin Alination tais sieltä markkinoilta tulla ihan oikeana versionakin !

 

Liitetiedostot

  • Alienation.jpg
    Alienation.jpg
    72,4 KB · Lukukerrat: 11
Ylös Bottom