Mafia: Definitive Edition

Powerslider

Well-Known Member
Nyt on tämä melkein läpi ja tykkään joka osa-alueesta tässä pelissä, aivan loistava peli.
Itsellä tällä hetkellä osuu kaikki asiat maaliin ja pelin pelaaminen on todella nautittavaa.

Kyllä tämä on aivan helposti se 9/10 tämmöiselle vanhalle fanille. jos tarina on outo niin ehkä se on silloin 8.
 

rap

Well-Known Member
Ite keränny kaikki ketut, lehdet ja kortit. Kyllä oli melkoinen savotta vaikka tubesta kaikki katsoikin. Keräämiseen yksistää menee jotain 5-7 tuntia. Trophyistä puuttuu enää pari autoo tallista ja vaikeammalla vaikeusasteella tarinan läpäisy. Hyvä peli on kyllä.
 

robi123

Active Member
Kaikissa avoimen maailman peleissä pitäisi olla mahdollisuus skipata turhat autolla siirtymiset, todella tervetullut ominaisuus.
Peli on kyllä hyvä, en muistanut että tarina oli nuin lyhkäinen mutta sepä ei menoa haitannut pätkääkään. Vimosta tehtävää vailla paketissa.
 

Josu91

Active Member
Jostain syystä tää uus versio ei tunnu niin hyvältä kuin alkuperäinen. En tiiä onko aika kullannut muistot. Vanhassa hahmot ja tehtävät tuntuivat paremmilta. Kovasti petyin tähän uuteen versioon. Easylla pelasin läpi mikä oli liiankin helppo.
 

Nepa

Active Member
Vihdoin sain itsekin palattua tämän pariin. Tarina hyvä ja ihan ookoo menoa, aikalailla semmoinen mitä muistelinkin. Ikävän buginen vain ainakin PS4 versio, Prolla pelailin. Ei mitään peliä rikkovia, mutta immersiota sitäkin enemmän. Lähinnä grafiikka bugeja, välillä auto pomppii miten sattuu, viholliset lähtevät kesken taistelun kävelemään johonkin suuntaan, yhdestä välivideosta puuttui jahdattava vihollinen kokonaan.

Moottoripyörällä ajaminen aivan hirveää, en muista oliko se alkuperäisessäkin noin kamalaa.
Mutta kaikkiaan semmoinen seiskan peli omalla mittapuulla.
 

tukholma

Active Member
Osaako kukaan arvioida laskeeko tämän hinta alle kymppiin lähiaikoina? Kyseessä kuitenkin vanha peli. Nyt sais vähän päälle 20 eurolla mutta kannattaisko vähän vielä odotella?
 

BaDari

Well-Known Member
Osaako kukaan arvioida laskeeko tämän hinta alle kymppiin lähiaikoina? Kyseessä kuitenkin vanha peli. Nyt sais vähän päälle 20 eurolla mutta kannattaisko vähän vielä odotella?

Eihän tämä mikään "vanha peli" ole. Ilmestyi muutama kuukausi sitten. :D

Mutta joo, itse ostin koko trilogian täydellä hinnalla, että kyllä suosittelen tuolla parikympillä nappaamaan.
 

Burnout

Member
Kahdeksan chapteria pelattu PS5:llä, grafiikat ovat aivan järkyttävät, pitäisiköhän suosiolla siirtää peli&savet Pro:lle?
 

Burnout

Member
Eikös PS5 ole nimenomaan sama versio, kun PS4 Pro?
On, mutta rauta on eri, kuvanlaatu on Pro:lla selkeästi parempi, ilmeisesti peli on optimoitu PS4:lle. Molemmilla konsoleilla nyt testattu ja kuten ylempänä totesin, niin jatkan peliä Pro:lla.
Kukin saa tietysti pelata sillä millä haluaa:)
 
P

Poistettu jäsen 36930

Guest
Luin alkuperäisestä viestistä, että oli kyse PS4- ja PS4 Pro-versioiden erosta, mutta niinhän tuossa tosiaan lukee että PS5-versio olisi kuraa. Ilmeisesti kyseinen peli on vain jossain määrin yhteensopiva, eli erilaisia virheitä voi ilmaantua. Virallinen yhteensopivuuslista ei valitettevasti minulla aukea.
 

Ac3way

Well-Known Member
Eikös tähän pitäisi tulla next-gen päivitys jossain vaiheessa? Sen jälkeen voisi myös itseäni kiinnostaa.
 
Ylös Bottom