Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario + Rabbids Sparks of Hope

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja JTahti
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet Tunnisteet
    switch

JTahti

Well-Known Member
Mario%20Rabbids%20Sparks%20of%20Hope.jpg


Nimi: Mario + Rabbids Sparks of Hope
Kehittäjä: Ubisoft
Julkaisija: Ubisoft
Alustat: Switch
Lajityyppi: Vuoropohjainen strategia
Julkaisu: 20.10.2022
KonsoliFIN Pelisivu

 
Edellinen pelihän oli/on hyvä, vaikka itseä se ei kovin paljoa ole innostanut. Onkohan se jo kolmatta vuotta puoliaktiivisessa peluussa, mutta en ole vieläkään kuin vasta vähän yli puolivälin. Jos ennen uuden julkaisua saisi aikaa ja intoa jostain raavittua kasaan.
 
Ubisoftilla on virityskuva menossa. Alkaa kello 19.00.
Twitch / Youtube

Nähty! Se oli 15 minuuttia pitkä. Näytti ihan kivalta.
 
Viimeksi muokattu:
Edellinen pelihän oli/on hyvä, vaikka itseä se ei kovin paljoa ole innostanut. Onkohan se jo kolmatta vuotta puoliaktiivisessa peluussa, mutta en ole vieläkään kuin vasta vähän yli puolivälin. Jos ennen uuden julkaisua saisi aikaa ja intoa jostain raavittua kasaan.
Aika sama tilanne itselläni. Kyllä tätä olen muistaakseni kohtuullisen pitkälle pelannut alusta, mutta peli ei ole kuitenkaan oikein missään vaiheessa kunnolla minua koukuttanut. Toisaalta en löydä siitä varsinaisesti juurikaan moitittavaakaan. Suhteellisen pieninä annoksina on tuota itsekin tullut vähitellen jatkettua eteenpäin jo kolmisen vuotta. Voisi ehkä olla nyt kesäloman aikana hyvä jatkaa tätä vaikka loppuunkin, mutta kyllä se saattaa edelleenkin haastetta tuottaa, jos ei vain koukutu, ja alkavat sitten kuitenkin muut pelit houkuttaa pariinsa.
 
Ensimmäisen osan Gold-versiota en ole vielä ihan täysin läpäissyt, mutta kyllähän tämä jatko-osa kuulostaa siltä, että ostoslistalle menee.
 
26h ja läpi meni. En jaksa kännykällä näpytellä pitkää tarinaa, joten laitetaan perinteinen + ja - lista.

+ Monella tapaa yhtä hauskaa kuin ensimmäinen. Taistelu on aika pitkälti samaa. Itse tykkään kovasti
+ Ensimmäiseen osaan verrattuna liikkuminen vapaampaa taistelujen välillä ja lisäsisältö jaksaa ainakin hetken viihdyttää
+Sparksit lisäsivät ihan kivan muutoksen taisteluihin
+ Tykkäsin siitä, että loppupomossa täytyi käyttää jokaista hahmoa. En ollut osaa kuin kertaalleen testannut, niin tulipa nyt kunnolla käytettyä

- Jaksoin kaksi ensimmäistä maailmaa pelata 100%, sitten tajusin että samat sivutehtävät noissa on käytännössä jokaisessa, joten tein vaan ne sivutehtävät mitä tuli vastaan
- Puzzlet aivan turha helppoja, tuntui lähinnä rasitteelta.
- Olisin kaivannut enemmän ja kekseliäämpiä ”haaste-taisteluita”

Vähän niin ja näin noiden ”avoimien” maailmojen kanssa, idea hyvä, toteutus jäi hieman kädenlämpöiseksi. Välillä tuntui vaan turhalta ravaamiselta, mutta varsinkin alkuun oli ihan hauskaa.

Jos ykkösestä tykkäsi niin eiköhän tämäkin maistu ja toisinpäin taas jos ei, niin tuskin tämä mitään niin mullistavaa tarjoaa,
että mieli muuttuisi.

Katsellaan sitten lähempänä mitä nuo DLC:t tarjoaa, että lähteekö hankintaan.
 
Raymanin tähdittämästä lisäsisällöstä traileri ja julkaisuajankohta julki.


Itse ainakin tuon pariin hyppään mielelläni kun on aikaa. Aiemmatkin DLC:t ovat hallussa, mutta ei ole ollut aikaa tähän ottaantua, vaikka pelihän oli mainio kuin mikä. Zeldaa ja useampaa Pikminiä tullut väännettyä niin antaumuksella.
 
No nyt on Rayman palannut. Pitää tuota pelailla het kun vaan kerkiää. Tuon DLC:n jos pelaa 100% läpi, niin pääsee kuulemma näkemään jonkin "salaisen viestin". Liekö tyyliin "Rayman will be back" tai jotain. Tai "Hähää, tähän on teidän tyytyminen, uusia Rayman ei ole tulossa ikuna koskaan, hähää!".

Niin ja traileri lisäsisällöstä on katsottavissa uutisesta:

 
Ylös Bottom