Mario Tennis Aces - yksin ja yhdessä

Nisupulla

Jäsen / [FL]

Julkaisu: 22.6.2018

Alusta: Nintendo Switch
Tennispeli tarinallisella yksinpelillä.
Moninpeli: 1-4 pelaajaa. Samalta ruudulta, paikallisverkossa sekä netissä.
Erikoista: Lyödä voi luonnollisella liikeradalla, kiitos ohjaimien liiketunnistuksen.

Päästään mätkimään puumailalla palloa jo ennen pelin julkaisua. Ilmaiseksi kesäkuun alussa käynnistyvässä online-turnauksessa.

Nintendo.fi:

Täysin uusi Mario Tennis -peli
Mario astuu pelikentälle tyylikkäässä tennisasussa pelaamaan vauhdikkaita otteluita yli 15 pelattavaa hahmoa vastaan, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset taitonsa. Tässä pelissä on tärkeää lukea ja tarkkailla vastustajasi asentoa ja lyöntiä voidaksesi päättää, mikä lyönti antaa sinulle edun. Peli sisältää hienostuneen näkemyksen tenniksestä, jossa keskitytään strategiaan. Intuitiivinen ja syvällinen pelijärjestelmä avaa mahdollisuuden jännittäviin kilpailuihin milloin ja missä tahansa Nintendo Switchillä.

  • Sisältää story mode -pelitilan ensimmäistä kertaa sitten Game Boy Advancen Mario Tennis: Power Tour -pelin. Tämä uusi pelitila sisältää muun muassa erilaisia tehtäviä ja pomotaisteluita.
  • Nintendo Switchin eri pelitapojen ansiosta jopa neljä pelaajaa ** voi pelata samanaikaisesti - milloin ja missä tahansa!
  • Voit pelata ystäviäsi tai muita pelaajia vastaan, kun pelaat verkossa. Erilaisia tapahtumia ja verkkoturnauksia järjestetään säännöllisesti, jolloin voit kisata muita pelaajia vastaan.
  • Peli sisältää myös Swing Mode -pelitilan, jossa voit käyttää Joy-Con -peliohjainta kuin oikeaa tennismailaa. Tämä pelitila on täydellinen, kun haluat pelata ystäviesi ja perheesi kanssa, tai kun haluat liikkua pelatessasi.
** Lisätarvikkeita tarvitaan, myydään erikseen.
 
Viimeksi muokattu:

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tarinamoodi vaikuttaa kyllä trailerin perusteella varsin mainiolta. Edellinen Mario Tennishän oli ihan tuubaa, niin tämä vaikuttaa kunnon tekeleeltä.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Testiversio pelistä tarjoaa Online-turnauksen kesäkuun alussa. Palkinnoksi Mariolle tutut vermeet valmiiseen peliin.

 
Viimeksi muokattu:

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tuliko tää demo meillekkin jakoon? Jos tuli niin onko kukaan kerennyt paukuttamaan ässää jo massakentillä? Onko mistään kotoisin? Kiinnostas kuulla vähän mielipiteitä
On meilläkin ladattavissa, mutta pelaamaan pääsee vasta 1.6. Eli vielä ei liene kukaan palloa päässyt läiskimään.

Nii, demo on pelattavissa tämän viikonlopun ajan.
 

Nepa

Active Member
Joko on joku päässyt kokeilemaan? Itsellä testit menee vasta myöhemmälle.
 

Teemuhyn

Active Member
Pelasin tuossa alkuillasta netissä sekä konetta vastaan. Turpaan tuli molemmissa, joten ei tuossa nyt ihan kylmiltään päästä voittojen tielle.
Joo, ei todellakaan. Ei tämä mikään helppo peli ole! Yhden ottelun tuossa voitin, kun hetken hakkasin (konetta vastaan) .

En oo mikään urheilupelien ystävä, mutta kyllähän tää ihan kivalta vaikuttaa. En sitten tiedä riittääkö into harjoitella kunnolla, sillä ilman harjoitusta tuolla netissä on ihan turha pelata. Nuo eri lyönnit ja liikkeet pitää hallita, jos mielii voittaa. Onhan lopullisessa versiossa toki se tarinatila ja vissiin jotain muitakin pelitiloja, joita demosta ei löydy?

Pitää tässä vielä testailla lisää ja miettiä hankkisko tämän sitten, kun tulee saataville kesäkuun loppupuoliskon aikana.
 

Teemuhyn

Active Member
Vitsi tää on oikeesti vaikee! Tässä vähän meidän lätkintää emmän kanssa:


Tietääkö kukaan, onko lopullisessa versiossa jaetunruudun moninpeliä?
 

Nepa

Active Member
Eilen ehti vaihdoin pikaisesti testaamaan ja olihan tuo sen perusteella kaikkea mitä toivoinkin. Tänään täytyy yrittää vielä pelata lisää.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tänään lisää peliä. Harjoittelin yksinomaan konetta vastaan. Tästä nauttii kun napit alkavat pikku hiljaa löytymään. Gyro-ohjauksella näytän mihin lyön pommin vastapuolen tontille.
 
Viimeksi muokattu:

kopolanpoika

Active Member
Täällä kanssa kovasti reenattu computeria vastaan, josta ei kyllä ole vastukseksi, mutta jos haluaa hävitä niin ei tarvitse mennä kuin onlinen puolelle niin turpaan tulee ihan huolella :D

Hyvälle vaikuttaa, mutta toivoisi, että tutoriaali ei loppuisi yhteen onnistuneeseen suoritukseen, toki tutoriaalin voi ottaa uusiksi, mutta turhaa rumppausta. Oikein ajoitetussa blokissa (ettei racket ottaisi osumaa) ja kierteessä vielä vähän hiomista :D
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tuore traileri, jossa näkyy myös tuota liiketunnistuspelaamista:

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tällä videolla näkyy jaetun ruudun kaksinpelaamista. Varmasti monelle syy hankkia Mario Aces Tennis on juuri tämä saman sohvan moninpeli.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vielä tätä E3 jälkipyykkiä. Mainiot juontaja Geoff Keighley sekä Amerikan Nintendon presidentti Reggie Fills-Aime ottavat erän tennistä. Muistelevat samalla reilun 10 vuoden takaista ensiotteluaan.

 

kopolanpoika

Active Member
Mistäs tämä kannattaa laittaa tilaukseen, että varmana pääsee mätkimään juhannuksena, tajusin just, että julkaisu sattuu juhannusaatolle, sillon ei varmaan kivijalkamyymälät ole avoinna (?)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Mistäs tämä kannattaa laittaa tilaukseen, että varmana pääsee mätkimään juhannuksena, tajusin just, että julkaisu sattuu juhannusaatolle, sillon ei varmaan kivijalkamyymälät ole avoinna (?)
Mikäli ostaisin fyysisenä versiona, varmaan Verkkokauppa.com, joka on auki perjantaina klo 9-15.

Onneksi on eShop, josta tämä ladataan juhannuksen peliksi.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Moninpeliä varten sohvalta ja verkon yli tämä on ollut kiikareissa. Suoraa jatkumoa sieltä Pongista.

 

MAINOS

Ylös Bottom