Marvel Midnight Suns

DestiZ

Well-Known Member
Digital-Edition.jpg

Nimi: Marvel Midnight Suns
Kehittäjä: Firaxis Games
Julkaisija: 2K
Alustat: PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Lajityyppi: Tactical Roleplaying game
Julkaisu: 2.12.2022


UNLEASH THE DARKER SIDE OF MARVEL

When the demonic Lilith and her fearsome horde unite with the evil armies of Hydra, it’s time to unleash Marvel’s dark side. As The Hunter, your mission is to lead an unlikely team of seasoned Super Heroes and dangerous supernatural warriors to victory. Can legends such as Doctor Strange, Iron Man, and Blade put aside their differences in the face of a growing apocalyptic threat? If you’re going to save the world, you'll have to forge alliances and lead the team into battle as the legendary Midnight Suntehdääs tälle ihan oma ketju, missä voidaan jatkaa keskustelua, Hyvältä näyttää tosiaan scoret :), ignnan arvostelijan mukaan mainquestin kesto on hurjat 60 tuntia. mut hän on kuluttanut peliin 75 tuntia. kuulostaa kyllä hurjalta helposti varmaan menee itsellä sinne 80-100 tuntiin. pelissä näyttäisi olevan myös mukavasti kaikkea custom sälää mitä keräillä, joten hahmojen ulkonäköönkin saa mukavasti vaihtelua. kovasti on myös kehuttu vaikka varmasti tuo korttisysteemi jakaakin mielipiteitä.
ainiin tästä luinkin aiemmin, mutta tää kuulostaa hauskalta. Varsinkin kun itse tykkään pirusti comic booksien kansikuvista.


edit

joo pakko sanoa että tuli katottua myös skill upin arvostelu, ja teki mieli lopettaa kesken arvostelun katsominen, todella vaivaannuttavaa katsottavaa. vaikka pelissä olisikin puitteita, niin skill upin kaverilla on mennyt jotkut asiat pahasti tunteisiin. toi että, kaveri alkaa tiuskimaan kesken arvostelun on minun mielestäni erittäin epäammattimaista, ehkä kaverin olisi kannattanut vetää happea ennenkö alkaa rewikkaa tekemään, ja hänelle taitaa tosiaan olla tuntematon käsite se supersankari jargonia, josta mainitsinkin toisessa ketjussa. tuntuu tosta skillupin arvostelusta että se on marvel puristin tekemä arvostelu.
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
No ei kannata yhteen arvosteluun liikaa tarttua. Kyllä tuollainen 85 keskiarvo kertoo että laatupeli kyseessä genren ystäville.

Itse en ainakaan heti osta kun niin paljon kaikkee tulee, mutta ehdottomasti viimeistään ekasta alesta.
 

DestiZ

Well-Known Member
Taistelusta tosiaan moni tuntuu tykkäävän ainakin kovasti, esim katsoin fextralifen arvostelun niin sanoi "best turn based combat system for his recent memory, ja sanoi myös että, se on paljon sanottu, ku tietää miten kova turn based game ja crpg fani kyseinen kaveri on, joten se osa-alue ainakin pelissä on kovalla tasolla, tosin skill up kehui sitä myös niinkun kehui ign ja lähes jokainen arvostelu mitä on tullut katsottua :), ja xcom tyylisessä pelissä, se onkin yksi tärkeimpiä osa alueita.
 

Mossy

Well-Known Member
Mietinkin, että onkohan tälle tehty omaa ketjua! Tämän laitoin kyllä heti korvan taakse kuultuani. X-Com tyylinen taistelusysteemi Marvelin sankareilla, kyllä kiitos.

Tarina/dialogi tosiaan heikohkoa useamman arvostelun mukaan, mutta taistelua on ylistetty. Enpä tältä mitään kummoista tarinaa odotakkaan ja sen verran mitä arvosteluja katsoin, niin olihan se dialogi aika kuivaa. Kunhan se nyt on siedettävää, niin gameplay varmasti kantaa tätä.

Nyt on kuitenkin niin paljon pelattavaa, että väkisinkin tämä lykkääntyy ensi vuoden puolelle.
 

DestiZ

Well-Known Member
Nyt on peli ostettu! :), innolla odotan kyllä että pääsen aloittamaan tämän, katselin vähä eilenn itmejp gameplaytä ja todella hyvältä vaikutti, Itmejp tosiaan kuvaili tätä Marvelin Fire Emblemiksi, ja niillä odotuksilla lähden itsekkin pelin pariin. taistelua varsinkin odotan paljon kun tosiaan moni ollut jopa sitä mieltä, että tässä on parempi taistelusysteemi kun Xcomissa, ja fextra tosiaan hehkutti sitä yhdeksi parhaimmaksi turn based taistelusysteemiksi
 

lake79

Well-Known Member
No onko se tarina nyt ollut XCom peleissäkään mitään ihmeellistä. Kyllä se on se koukuttava gameplay joka näissä viehättää.
No ei nyt ehkä mitään tajunnanräjäyttäjää, mutta ihan kohtuullista alien scifiä silti.

Tästä sitten saa aivan kaiken hyvän ja pahan pelikokemuksesta kertoa, itse olen Xcomien SUURI fani, kuten myös Marvelin. Silti vähän mietin, onko tämä nyt varmasti mun juttuni.
 

DestiZ

Well-Known Member
Alkumaistiaiset otettu ja täytyy sanoa että tykkään pirusti, olin aika isolla tavalla yllättänyt pelin äänimaailmasta, koska äänimaailmakin on kun marvelin elokuvista. en tiedä onko pelissä dolby atmos, tai vastaava, vähän kuulosti siltä. sitten se taistelusysteemi, sitä ei ole turhaan kehuttu lähes jokaisessa arvostelussa, siinä on todella paljon syvyyttä kun voit tosiaan käyttää hyödykseen korttien lisäksi ympäristöä, heitellä objekteja, iskeä vihollisen vaikka sähköpylvääseen ja ties, tykkään myös noista hahmoista ja tarinakin lähtenyt mukavasti käyntiin, pelissä ilmeisesti on hurjat 65 000 lineä dialogia joka on fully voiced, niin siitä nousee kyllä iso hattu täältä, että voin vaan kuunnella sankareiden tarinoita. varsinkin kun itsellä viime aikoina on tullut pelattua lähinnä pelejä joissa sitä voice actingia ollut juuri ollenkaan. Tarina vaikuttaa myös ihan mielenkiintoiselta. tässä on helposti potentiaalia omaan top 5 vuoden parhaimpien pelien joukkoon ainakin ensi-vaikutelman perusteella, varsinkin kuullut että pelissä, on todella iso määrä erilaisia deckbuildeja ja muita mitä voi sitten miksailla. niin innolla odotan että miten paljon tuo taistelu tuosta tulee vielä kehittymään :), kun olen tosiaan vasta alussa.

Tänäänhän tosiaan cohh ottaa pelistä myös alkumaistiaiset hänen "iltapäivän streamissään", joten kannattaa tsekata se jos peli kiinnostelee.

 
Viimeksi muokattu:

DestiZ

Well-Known Member
peli ei oikeastaan ole kumpikaan noista, enemmänkin tosiaan Turn based RPG, vaikka skillit ovatkin naamioitu korteiksi, tosiaan se fire emblem on erittäin hyvä vertaus mitä tulee taistelu syystemiin ja tuohon companion systeemiin, ignnanhän vertasi tuota companioiden bonding systeemiä myös Mass Effectiin eikä sekään tunne enää niin kaukaa haetulta. sillä eroituksella että pelissä ei ole Romance systeemiä, vaan enemmänkin pidä marvel herojen hauskaa ja avaa skillejä ja tutustu heihin paremmin. myöskään Gamepassiin peliä on tuskin ainakaan vähän aikaa tulossa.

Having recently replayed the Mass Effect trilogy I couldn’t help but notice a fair amount of similarity to how you chat up your teammates and earn points for being a goodie-two-shoes or an abrasive jerk at every opportunity (or taking the more neutral option), with each character having their own preference for how they’d like you to act.
 

DestiZ

Well-Known Member
joo lisätään sen verran vielä että ei tuo dialogi mitään kovin ihmeellistä ole mutta jos tosiaan on katsonut vaikka monta kautta CW:n Flashia ja Arrowia niin aikalailla samanlaista dialogia tässäkin kun noissa kyseisissä sarjoissa, parempaa se on ollut mitä odotin, mutta tosiaan se ei ole tämän pelin se pelin ydin vaan ydin on juuri tuo Combat. ja se toimii erittäin hyvin, joten itse ainakin innoissani että tuota combattia on tarjolla sen 50-60 tuntia. se on juuri semmoinen combat johon jää helposti koukkuun. et haluaa oppia sitä lisää. ja innolla odotan että pääsen vaihtamaan normalin isompaan vaikeusasteeseen, koska tämä peli tosiaan myös palkitsee siitä jos suoritat tehtävät korkeammalla vaikeusasteella. niitä vaikeusasteita on muuten pelissä 8 erillaista ja mitä korkeampi taso sitä isommat rewardit.

siinä on lueteltuna tuo tasot, ja niitä avataan pelin edessä.

– Story
– Normal
– Heroic I
– Heroic II
– Heroic III
– Ultimate I
– Ultimate II
– Ultimate III
 
Viimeksi muokattu:

arit73

Well-Known Member
itselle tämä oli todella iso pettymys melkein kuin pelaisi jotakin kännykkä pelia viholliset ovat valmiina, näkyvissä ja ainakun viholinen kuolee se tulee takaisin samalle paikalle
 

DestiZ

Well-Known Member


siellä on muuten nyt menossa cohhlla se sponsored stream, innolla kyllä odotan mitä Cohh on pelistä mieltä, voisin kuvitella et tykkää kovasti, kun se on todella kova fani tämän tyyliselle peleille, vaikka se ei oikein marvel fani olekkaan. tai ainakin sanonut että se ei ole koskaan ollut marvel tai comic book fani.
 

DestiZ

Well-Known Member
pakko sanoa että, on tuo kyllä hyvä peli, paljon tosiaan löytyy kaikenlaista, on research projekteja joilla voi availla vaikka uusia skillejä tai uusia huoneita ja paikkoja tuonne home alueella, (jossa muutenkin riittää tutkittavaa) tai vaikka uusia asuja hahmoille, sitten löytyy tosiaan Mass Effectin tyyliset. renegade vs paragon polut, joilla molemilla on omat vahtuutensa eli voit olla joko hyvis tai pahis, löytyy myös Exploring leveling systeemi joka nostaa omaa exploring tasoa. mitä korkeampi taso sitä parempaa loottia saa chesteistä joita tuolta home baseen on piilotettu, myöskin saman arkun voi avata monta kertaa eli todennäköisesti kun saat levelin tuo exploringiin, niin avata uudestaan sen saman arkun. en tosin ole ihan varma miten tuo toimii, sitten löydät bluerinttejä joilla voi craftailla uusia skillejä ja halutessaan yhdistää skillejä tehdäkseen parempia.

Hahmot ovat tosiaan ihan hyviä, tosin varsinkin Tony Stark aka iron man on se kun olen tottunut niin paljon Marvel elokuvien robert downey JR:n Iron maniin, niin se hahmo varmaan tökkinyt noista eniten. sitten taas MS marvel taas on ole katsonut marvelin elokuvaa kyseisestä hahmoista on tullut omaksi suosikki hahmokseni, mietinkin tuossa että joudunko huomenna katsomaan MS Marvelin elokuvan, ennenkö jatkan peliä, koska huomasin että, pelissä erittäin tarkat taustatarinat näillä hahmoilla, Esim Wandavision jos se olisi jäänyt kattomatta niin se oli sinänsä harmittanut kun peli aikalailla selittää koko wandavision loppu puoliskon käänteet.

taistelu on tosiaan todella hauskaa, varsinkin kun jokainen hahmo on täysin erilainen, Blade luottaa melee skilleihin, MS Marvel on powerhouse ja tarvittaessa tankki, DC Strange taas on se porukan strategisti. Iron Man taas on sitten enemmän Ranged tyylinen hahmo jolla on paljon Area on effect tyylisiä skillejä. sitten on curser/support hahmo eli tuo Runawaysin Nico, tuossa tosiaan vasta hahmot jotka olen saanut partyyn
mutta

Peli sai jo minut jo kiinnostumaan semmoista marvelin TV-sarjasta kun the Runaways, kiitos tuo Niconn, pelkästään sillä että juttelin pelissä hänen kanssaa, ja kertoi taustoja, niin vaikutti mielenkiintoiselta.
 

DestiZ

Well-Known Member
ehkä isoin yksittäinen yllätys on, että miten hemmetin hauskaa on tuo free roam, tällä en tarkoita keskusteluja hahmojen kanssa, vaan miten mielenkiintoista on tutkia tuota homebase aluetta, se kun ei ole mikään kovin pieni alue, aluksi se siltä voi vaikuttaa, mutta kun saa mahdollisuuden rikkoa seiniä, niin sillon se aukenee ihan eri tavalla, rikotun seinän takana voi olla vaikka kokonaan uusi alue, sit sieltä tosiaan löytyy Muinaisia artifakteja, ikonisia maalauksia, recipejä, aineksiä, avaimia noihin arkkuihin, parempia arkkuja, marvel easter eggejä, Tarot kortteja, puzzleja, challange dungeoneita ja muita mystisiä juttuja, koskaan ei voi tietää mitä löytää. ja tosiaan se exploring eli Arcane level nousee kokoajan mitä enemmän sitä tutkii ja löytää asioita. eilen tosiaan kun lähdin tutkimaan niin tunnin verran varmaan siellä etenin. nyt tosiaan kun jatkan peliä aamupalan jälkeen niin lähden tutkimaan sitä lisää.
 
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
ehkä isoin yksittäinen yllätys on, että miten hemmetin hauskaa on tuo free roam, tällä en tarkoita keskusteluja hahmojen kanssa, vaan miten mielenkiintoista on tutkia tuota homebase aluetta, se kun ei ole mikään kovin pieni alue, aluksi se siltä voi vaikuttaa, mutta kun saa mahdollisuuden rikkoa seiniä, niin sillon se aukenee ihan eri tavalla, rikotun seinän takana voi olla vaikka kokonaan uusi alue, sit sieltä tosiaan löytyy Muinaisia artifakteja, ikonisia maalauksia, recipejä, aineksiä, avaimia noihin arkkuihin, parempia arkkuja, marvel easter eggejä, Tarot kortteja, puzzleja, challange dungeoneita ja muita mystisiä juttuja, koskaan ei voi tietää mitä löytää. ja tosiaan se exploring eli Arcane level nousee kokoajan mitä enemmän sitä tutkii ja löytää asioita. eilen tosiaan kun lähdin tutkimaan niin tunnin verran varmaan siellä etenin. nyt tosiaan kun jatkan peliä aamupalan jälkeen niin lähden tutkimaan sitä lisää.

Oletko jo Firaxis Gamesin työntekijä ja yrität myydä tätä peliä mulle vai mitä häh. Törkeetä kertoa tollasia asioita mitkä saa innostumaan vaan lisää.
 

arit73

Well-Known Member
taistelut on todella tylsiä kun ne on vaan siinä eikä niitä tarvitse etsiä xcom tyylii, tulee mieleen jokin tylsä lautapeli,ja nyt on vaan tässä pelissä laitettu kaiiki tuohon ääni tai puhemaailmaan
 
Ylös Bottom