Marvel’s Avengers

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Avengers pistää lapun luukulle (virallinen tuki loppuu) tämän vuoden syyskuussa. Peli on tämänkin jälkeen pelattavissa, mutta mitään uutta ei sitten enää ole tulossa. Lisäksi kaikki maksulliset asut ynnä muut tulee kaikille saataville ilmaiseksi maaliskuun 31. päivä.

Jep ja kaikki hahmotkin on myös auki heti kaikille ja tämä viimeinen päivitys teki pelistä loistavan. Itse alottelen tätä nyt gamepassin kautta pelaan. Peliin on tullut mieletön määrä sisältöäkin lisää et varmaan äkkiä 200 tuntia saa hukattua tähän.

Tuli katsottua austin eruptionin video tästä pari päivää sitten kun se pelasi pelin 100% läpi ja kertoi omat ajatuksensa ja vasta siitä sain tietää tuosta viimeisestä päivityksestä.
Kyllä tämä nykyisestä alesta tulee pleikkarille ostettua kun hintaa on 7.5e ja ilmeisesti peli on oikeasti hyvä jos pelaa pelkän tarinan läpi.
Jotain ongelmia on kyllä vieläkin jos kaverien kanssa pelaa (trophyt bugaa jne.) ja jos kaverit pelaa vielä edellisen sukupolven konsoleilla niin niiden latausaikoja on sitten myös kiva odotella.
Yksin pelatessa ilmeisesti homma toimii kuitenkin varsin hyvin.

Laitetaan nyt se videokin jos jotain kiinnostaa.

 
Nyt on viimeisiä tilaisuuksia hommata tämä digitaalisesti. Kuun lopun jälkeen se ei ole enään mahdollista. Peli löytyy varmaan jokaiselta alustalta 5€ tai alle joten ostakaa pois vaikka ei nyt kiinnosta. Myöhemmin voi kaduttaa.
 
No hitto, kai se on pakko ostaa, vaikka en tykännyt yhtään, kun yritin pelata sitä aikoinaan, kun se oli Game passissa.
 
Mites tämmöisessä tapauksessa jos peli poistuu myynnnistä niin saako peliin ladattua myöhemminkin aikanaan tulleet päivitykset?
Mites tämmöisessä tapauksessa jos peli poistuu myynnnistä niin saako peliin ladattua myöhemminkin aikanaan tulleet päivitykset?
 
Mullakin jäi taannoin Game Pass versio kesken, ja taisin jopa tänne ketjuunkin uhota etten aio enää koskea, mutta nyt kun lähti Steamista ns. kahvikuppirahoilla, niin pitihän se poimia talteen. Saas nähdä jos vaikka antaisi tälle joku päivä uuden mahdollisuuden.
 
Tän kanssa meni kyllä se 7e ja 7 tuntia täysin haaskuun. Kasa höyryävää paskaa.
Eka se hubina toimiva alus ja war table on niin sekavasti tehty, että mulla meni likemmäs 10 minuuttia edes käynnistää se perus kampanja.
Koko varuste systeemi on aivan paska ja niitä saa olla jatkuvasti vaihtamassa ja sitten saa jonkun parin prosentin boostin johonkin.
Hahmot vaihtuu melkein joka tehtävässä joten et koskaan ehdi tottumaan kehenkään.

Äsken meni lopullisesti taas hermot kun power levelin mukaan olin neljä tasoa suositusta ylempänä ja pelasin Kamalalla.
Vastaan tulee taas kerran kolme jetpack vihollista jotka ampuu sua jatkuvasti ja se sun pitkänmatkan lyönti teki niin vähän vahinkoa, että niitä pitäs lyödä ainakin kymmenen kertaa jotta ne kuolee.
Samaan aikaan maassa on tietenkin myös vihuja jotka käy päälle joten sama ketä yrität mätkiä niin joku toinen aina iskee sua ja kaikki tuntuu kestävän ihan liikaa osumaa ja oma kestävyys hupenee hyvää tahtia. Tämä siis easylla mikä ei ole mikään easy kun viholliset jatkuvasti käy yhtenä laumana päälle.
Tai sitten täytyy olla niin kova pelaaja, että onnistuu tekemään jatkuvasti countereita. Tosin usein heti sellaisen tekemisen jälkeen joku muu iskee sua kuitenkin.
Eikä ole mikään harvinainen skenaario, että peli lukitsee sut isoon huoneseen ja siellä on kivääri vihollisia, droneja, turretteja, perus melee vihollisia ja joku helvetin iso robotti.

Mä olisin vaan halunnut pelata ne perus tarinat läpi, mutta ilmeisesti tarttis alkaa grindaamaan jos haluaisi edes hitusen nauttia.
Poistin koko pelin ja tallennuksenkin vielä etten vahingossakaan enää kokeile uudestaan.
 
Kasa höyryävää paskaa.

Aikaisemman kokeilun perusteella täysin samaa mieltä. En nähnyt tarpeelliseksi ostaa tätä edes alennuskorista, vaikka tätä kolikoilla kaupattiin. Mielenkiinnoton maailma, muovinen ulkoasu, keskinkertainen pelattavuus ja kaiken kruunuksi vielä GaaS-malli käyttöön.
 
Ylös Bottom