Mass Effect 3 multiplayer-peliseura

Rowdiey

New Member
Vastaus: Mass Effect 3 multiplayer-peliseura

Rowdiey lähtee messiin, olisi hienoa kun saisi pelattua pelkästään suomiporukalla. Uskaltaisi pitää mikkiäkin päällä, randomeiden kesken ei spoilerien pelossa voi.
Aika hyvin tuo yhteistyö tuntuu kyllä pelaavan ihan random ihmistenkin kesken, mitä nyt välillä on soolo santereita mukana.
 

Joona_89

New Member
Vastaus: Mass Effect 3 multiplayer-peliseura

Vieläkö jengi pelailee tätä? Jos pelaa, niin mukana ollaan. :D

On jotenkin kumman koukuttava tuo moninpeli. Itse en ole yhtään kenttää läpäissyt vielä gold tasolla, mutta hopeat on menny jopa randomienkin kanssa ihan hyvin.

Oma gamertag: Joona89
 

latela

New Member
Vastaus: Mass Effect 3 multiplayer-peliseura

Lisäilkääs listoille mut! Ronniejameslate

Hyvää mättöähän tää on, ihme kyllä! Ehdottomasti tervetullutta Mässyyn. Ihmetyttää vaan miten penteleen vähän täällä on pelaajia foorumilta ilmoitellut halukkuuttaan geimeihin, alusta pitäen. Tuskinpa tätä enää ketään edes lätkii siis..?

Vähän alkuun pakko vedellä rönssiä ja hopeaa, ei oikein mitään tehoa millään näillä aseille platinumilla. Rennompaa näinkin, ei tarvi olla janttereita hidastelemassa koko aika kuolemisilla.. :D Sooloapinat kyllä ketuttaa, välillä niitä aina tulee vastaan eikä revivata voi millään, lopulta ne on yksin badasseja vastassa tunnin mätkimässä jollain pistoolilla. Onneks harvassa sentään.
 

MAINOS

Ylös Bottom