mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
Dead By Daylight koki muutoksia tällä viikolla, kun torstaina peliin julkaistiin jättimäinen 2.0.0 patch. Perjantaina taas saapui Curtain Call -DLC uuden tappajan, survivorin ja mapin kera. Pistin heti alkuun kokeiluun uuden The Clown -killerin.

 

Masta

Active Member
Laitoin testiin rakennus- ja remontointipeli House Flipperin. Peliä on hauska pelata ja siitä löytyy myös koukuttavuutta, mutta valitettavasti se kärsii tällä hetkellä huomattavista suorituskykyongelmista. Kannattaa siis säästää rahat tässä vaiheessa ja odottaa korjaavia patcheja.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä vastaan tulee mun inhokkikiller; Freddy Krueger aka The Nightmare. Onneksi tällä pelaajalla ei ole vielä Kruegerin kikat täysin hallinnassa, joten myös pakenemiseen tarjoutuu mahdollisuus

 

Masta

Active Member
Poikkeuksellinen hellekausi on koetellut mun pelailuintoa ja onkin tullut vietettyä tavallista enemmän aikaa ulkona. Tämän vuoksi uutta matskua ei ole juuri tullut nauhoiteltua, mutta onneksi uusvanha Dead by Daylight rientää apuun.

 

Masta

Active Member
Minulle ehdotettiin David Kingin No Mither -haastetta ja rohkeana poikana otin haasteen vastaan. Mainittakoot, että Dead by Daylight saapuu ensi viikolla Playstation Plus -jäsenille elokuun ilmaispelinä, joten muistahan käydä lataamassa se pelikirjastoon talteen :)

 

Masta

Active Member
Black Ops 4 saapui yksityisen betatestin muodossa PS4-ennakkotilaajille 3.8 ja kerkesin tätä silloin jo hieman kokeilemaan. Tänä viikonloppuna beta avattiin myös PC- ja Xbox One -pelaajille ja samalla mukaan heitettiin Counter-Strikea ja Battlefield: Hardlinea yhdistelevä Heist-pelimuoto. Täytyi käydä hakemassa vähän warmuppia tdmstä ja kokeilla samalla, että miten se Heist oikein sujuu.

 

Masta

Active Member
Kuukauden PS-Plus peli Dead by Daylight näyttää maistuvan porukalle hyvin ja matchmaking on parantunut huimasti. Kehittäjä ei varmaan ollut varautunut lähes 40 miljoonan Plus-jäsenen mahdolliseen rynnistykseen ja serverit olivat paikoittain lähes viikon alhaalla. Ongelmat on vähitellen selätetty ja peli toimi taas melko hyvin.

 

Masta

Active Member
On aika herätellä kesätauolla ollut pelisarja taas vähitellen, sillä uusi Grim Sky -sisältöpäivitys on jo aivan nurkan takana. Pian lisää uusista operaattoreista ja mapista! :)

 

Masta

Active Member
Siegen päälle taas vaihteeksi hiukan Dead by Daylightia.
Ensi viikolla saapuu Siegeen taas uudet operaattorit, joten niistä myöhemmin lisää :)

 

Masta

Active Member
Uusi Grim Sky -lisäsisältöpaketti saapui tänään Siegeen ja ohessa pienet briiffit tuoreesta päivityksestä.

 

Masta

Active Member
Dead By Daylight oli viime kuun Playstation Plus -ilmaispelinä ja se toi pelin pariin paljon uusia pelaajia. Minua pyydettiin useaan kertaan tekemään jonkinlainen ohjevideo pelistä, koska DBD:n kynnys aloittelijoille ei ole matalin mahdollinen. No, iskin mikin suun eteen ja aloin höpöttämään mieleeni tulevia asioita, ilman sen kummempia ennakkosuunnitelmia. Paljon asioita tuli sanottua, mutta paljon jäi varmasti myös sanomatta. Kuitenkin voin jossain määrin olla tyytyväinen lopputulokseen :)

 

Masta

Active Member
Kävin testaamassa Call Of Duty Black Ops 4:n uutta "Blackout" nimistä Battle Royale -modia. Matsit sujuivat yli odotusten, kun ottaa huomioon historiani BR-peleissä sekä COD:ssa. Videolla pari erää duoa sekä yksi huikea solo-matsi! :)

 

Masta

Active Member
Dead By Daylight sai Shattered Bloodlines -lisärin tällä viikolla, joka toi mukanaan peliin taas uuden killerin, survivorin sekä mapin, joka on kaikkien pelattavissa täysin ilmaiseksi. Pistin heti alkuun testiin The Spirit -killerin ja vastapuolelle asteli heti hiukan kotimaista seuraa :)

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä työn alla Kate Densonin "omat perkit" -haaste. Yritämme kaverin kanssa myös paeta avaimella suljetusta luukusta, mutta se ei sujukaan aivan mutkattomasti.

 

Masta

Active Member
Tänään DBD:ssä paneudun hieman enemmän uuteen Shattered Bloodlines -lisärin pelattavaan hahmoon, eli survivor Adam Francisiin. Ynnäillään vähän Adamin uniikkeja perkkejä ja yritetään siinä sivussa selvitä myös elossa.

 

Masta

Active Member
Tuli hypättyä pitkästä aikaa taas ARKin randomille PVP-servulle ja kuvattua samalla pieni seikkailu. Peli on äärimmäisen raskas kuvattavaksi, joten näitä videoita tuskin tulee tehtyä enää montaa :D

 

Masta

Active Member
Minulle ehdotettiin DBD:ssä "ilman peliääniä" -haastetta ja sehän kuulosti paperilla oikein hyvältä idealta. Ajattelin tätä helpoksi haasteeksi, mutta olin erittäin väärässä. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

 

Masta

Active Member
Kanavalle tuli 1000 tilaajaa täyteen hetki sitten ja tässä tapauksen kunniaksi pieni kiitosvideo.

 

Masta

Active Member
Käytiin pitkästä aikaa katsomassa mitä GTA Onlinen puolelle kuuluu. Paljon uusia ja hienoja ajoneuvoja, joihin kenelläkään ei ole varaa. Ladaan kuitenkin oli ja siitähän riemu repesi.

 

Masta

Active Member
Uutta DBD:tä sateiseen keskiviikkoon. Tässä videossa on koottu yhteen hieman vanhempia matseja. Vastaan asettuu taas hyviä ja...noh...vähemmän hyviä killereitä.

 
Ylös Bottom