mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Tällä viikolla otan vastaan katsojan ehdottoman "kukko-haasteen" eli ryntään pelikentälle hirvimetsälle sopivassa kokopunaisessa asussa, ilman yhtäkään itemiä, perkkiä tai offeringiä.

 
Vuosien Early Access -limboilun jälkeen The Forest -survivalhorror julkaistiin viime viikolla myös PS4:lle, joten laitettiin kaverin kanssa peli heti kokeiluun. Selviytymispeleille ominaiseen tapaan peli ei liiemmin kädestä pitele ja opittavaa on aivan pirusti.

 
Dead By Daylightin parissa jatketaan taas tällä viikolla ja hypätään vaihteeksi tappajan saappaisiin. Vetelen päivän videolla muutaman erän suosikkitappajallani Hillbillylla. Mukavaa mustaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! :)

 
Metsäseikkailu jatkuu. Tänään lastaamme vähäisen omaisuutemme lautalle ja lähdemme haravoimaan läheisiä rantoja. Parempi sijainti baselle on etsinnässä ja pitäisi kaiketi etsiä joku lapsikin...

 
Siege on jäänyt viime aikoina aika reilusti taka-alalle, mutta perinteitä kunnioittaen väsäsin kuitenkin esittelyn uudesta lisäristä. Operation Wind Bastion -laajennus saapui tänään ja se toi peliin jälleen kerran kaksi operaattoria sekä Fortress-nimisen kartan.

 
Dead By Daylightiin saapui tällä viikolla uusi lisäri, jonka mukana tuli taas uusi(uudet) killeri(t) sekä uusi selviytyjä. Laitetaan uusi lisäri testiin vasta myöhemmin ja mennään tämä viikko vielä vanhemmalla materiaalilla.

 
Dead By Daylight sai viime viikolla uuden "Darkness Among Us" -lisärin, joka toi peliin taas uuden killerin sekä survivorin. Tänään keskitytään tarkemmin selviytyjä-Jeffin kykyihin, mutta saattaa tuo uusi killerikin pistäytyä kylään ;)

Oikein mukavaa joulua Konsolifinin väelle! :)

 
Paljon mahtui pelivideoita tähän vuoteen ja näin vuodenvaihteen lähestyessä on perinteisen "koostevideon" aika. Oikein mukavaa ja turvallista uutta vuotta Konsolifinin väelle näin hiukan etukäteen! :)

 
Dead By Daylightin uudesta Darkness Among Us -lisäristä on ynnäiltävänä vielä toinen osuus ja tänään laitetaan testiin The Legion -tappajat. Yritän murhaamisen lomassa selittää hieman killerin uniikeista perkeistä sekä feral frenzy -skillistä.

 
Uusimman Dead By Daylight -lisärin esittely venähti vielä kolmanteen osaan. Luvassa on muutamia "ylijäämäeriä", jotka eivät syystä tai toisesta mahtuneet kahdelle edelliselle videolle.

 
The Forest -metsäseikkailu saa jatkoa. Rantaudumme valittuun maahan ja alamme etsimää paikkaa uudelle leirille. Uusi maa ei kuitenkaan kohtele meitä kevyesti, koska reitille astuu kaiken maailman iljetyksiä limaisine raajoineen.

 
Ylös Bottom