mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
DBD:n tuorein patch on ulkona. Exposed-status aiheuttaa nykyään eräänlaisen efektin, joka sekä säikäyttää että helpottaa sen havaitsemista. Kukapa sopisikaan paremmin esittelemään efektiä, kuin vanha kunnon melonikainalo Michael "Maijeri" Myers!

 

Masta

Active Member
Gamescomeilta ollaan vähitellen kotiuduttu ja on aika palata taas ruotuun. Tänään jatketaan tutulla ja turvallisella DBD-linjalla. Tapaamme mm. kunnioitettavan sinnikkään Cannibalin, joka ei pienistä vastoinkäymisistä hätkähdä! :)

 

Masta

Active Member
Aina ei pelissä ajatus kulje toivotulla tavalla. Huonoja ratkaisuja tulee tehtyä (usein) ja kuten päivän videon otsikkokin kertoo: tyhmyydestä sakotetaan! :(

 

Masta

Active Member
Siegeen odotettiin tänään saapuvaksi uusia operaattoreita. Niitäpä ei tullutkaan, koska Ubi hieroo edelleen updatea ja muuttaa todennäköisesti kaiken, mitä tällä videolla kerron. Noh, mulla ei ole viikolle muutakaan videota takataskussa, joten tällä mennään!

 

Masta

Active Member
DBD:ssä otetaan vielä viimeiset henkäykset ennen uutta chapteria. Survival-eriä on luvassa ja mukana Huntress, Spirit sekä Cannibal. Ensi kerralla testaillaan sitten Stranger Things Chapteria ja sen mukana saapuvia hahmoja! :)

 

Masta

Active Member
Dead By Daylightiin putkahti viime viikolla uusi Stranger Things -aiheinen DLC, jonka mukana saapui uusi killer (The Demogorgon), uudet survivorit (Nancy Wheeler ja Steve Harrington) sekä uusi kartta (The Underground Complex). Otetaan suurennuslasin alle uudet survivorit uniikkeine perkkeineen ja vieraillaan myös uudessa kartassa.

 

Masta

Active Member
Viime viikolla otettiin suurennuslasin alle Stranger Things -DLC:n uudet survivorit ja nyt on uuden Demogorgon-killerin vuoro. Luvassa on neljä ensimmäistä Demo-matsiani koskaan ja kyllä nimittäin maistuu! Mukavaa lokakuuta kaikille! :)

 

Masta

Active Member
DBD:tä on pelattu taas oikein urakalla, joten saatte tälläkin viikolla nauttia kyseisestä pelistä. Tänään päästään pelaamaan ensimmäistä kertaa Demogorgonia vastaan ja mukana on myös pari Ghostface-erää!

 

Masta

Active Member
DBD:ssä rankit kasvaa kovaa vauhtia ja matchmaking on tällä hetkellä melko rikki. Joudutaan nykyään odottamaan avointa peliä jopa puoli tuntia, joka luonnollisesti syö hieman hermoja. Niin päivän videostakin piti sanoa jotain... No, Riki on pyllypää ja mulla palaa (taas) hihat :D

 

MAINOS

Ylös Bottom