mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
DBD:n tuorein patch on ulkona. Exposed-status aiheuttaa nykyään eräänlaisen efektin, joka sekä säikäyttää että helpottaa sen havaitsemista. Kukapa sopisikaan paremmin esittelemään efektiä, kuin vanha kunnon melonikainalo Michael "Maijeri" Myers!

 

Masta

Active Member
Gamescomeilta ollaan vähitellen kotiuduttu ja on aika palata taas ruotuun. Tänään jatketaan tutulla ja turvallisella DBD-linjalla. Tapaamme mm. kunnioitettavan sinnikkään Cannibalin, joka ei pienistä vastoinkäymisistä hätkähdä! :)

 

Masta

Active Member
Aina ei pelissä ajatus kulje toivotulla tavalla. Huonoja ratkaisuja tulee tehtyä (usein) ja kuten päivän videon otsikkokin kertoo: tyhmyydestä sakotetaan! :(

 

Masta

Active Member
Siegeen odotettiin tänään saapuvaksi uusia operaattoreita. Niitäpä ei tullutkaan, koska Ubi hieroo edelleen updatea ja muuttaa todennäköisesti kaiken, mitä tällä videolla kerron. Noh, mulla ei ole viikolle muutakaan videota takataskussa, joten tällä mennään!

 

Masta

Active Member
DBD:ssä otetaan vielä viimeiset henkäykset ennen uutta chapteria. Survival-eriä on luvassa ja mukana Huntress, Spirit sekä Cannibal. Ensi kerralla testaillaan sitten Stranger Things Chapteria ja sen mukana saapuvia hahmoja! :)

 

MAINOS

Ylös Bottom