mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
DBD:n tuorein patch on ulkona. Exposed-status aiheuttaa nykyään eräänlaisen efektin, joka sekä säikäyttää että helpottaa sen havaitsemista. Kukapa sopisikaan paremmin esittelemään efektiä, kuin vanha kunnon melonikainalo Michael "Maijeri" Myers!

 

Masta

Active Member
Gamescomeilta ollaan vähitellen kotiuduttu ja on aika palata taas ruotuun. Tänään jatketaan tutulla ja turvallisella DBD-linjalla. Tapaamme mm. kunnioitettavan sinnikkään Cannibalin, joka ei pienistä vastoinkäymisistä hätkähdä! :)

 

Masta

Active Member
Aina ei pelissä ajatus kulje toivotulla tavalla. Huonoja ratkaisuja tulee tehtyä (usein) ja kuten päivän videon otsikkokin kertoo: tyhmyydestä sakotetaan! :(

 

Masta

Active Member
Siegeen odotettiin tänään saapuvaksi uusia operaattoreita. Niitäpä ei tullutkaan, koska Ubi hieroo edelleen updatea ja muuttaa todennäköisesti kaiken, mitä tällä videolla kerron. Noh, mulla ei ole viikolle muutakaan videota takataskussa, joten tällä mennään!

 

Masta

Active Member
DBD:ssä otetaan vielä viimeiset henkäykset ennen uutta chapteria. Survival-eriä on luvassa ja mukana Huntress, Spirit sekä Cannibal. Ensi kerralla testaillaan sitten Stranger Things Chapteria ja sen mukana saapuvia hahmoja! :)

 

Masta

Active Member
Dead By Daylightiin putkahti viime viikolla uusi Stranger Things -aiheinen DLC, jonka mukana saapui uusi killer (The Demogorgon), uudet survivorit (Nancy Wheeler ja Steve Harrington) sekä uusi kartta (The Underground Complex). Otetaan suurennuslasin alle uudet survivorit uniikkeine perkkeineen ja vieraillaan myös uudessa kartassa.

 

Masta

Active Member
Viime viikolla otettiin suurennuslasin alle Stranger Things -DLC:n uudet survivorit ja nyt on uuden Demogorgon-killerin vuoro. Luvassa on neljä ensimmäistä Demo-matsiani koskaan ja kyllä nimittäin maistuu! Mukavaa lokakuuta kaikille! :)

 

Masta

Active Member
DBD:tä on pelattu taas oikein urakalla, joten saatte tälläkin viikolla nauttia kyseisestä pelistä. Tänään päästään pelaamaan ensimmäistä kertaa Demogorgonia vastaan ja mukana on myös pari Ghostface-erää!

 

Masta

Active Member
DBD:ssä rankit kasvaa kovaa vauhtia ja matchmaking on tällä hetkellä melko rikki. Joudutaan nykyään odottamaan avointa peliä jopa puoli tuntia, joka luonnollisesti syö hieman hermoja. Niin päivän videostakin piti sanoa jotain... No, Riki on pyllypää ja mulla palaa (taas) hihat :D

 

Masta

Active Member
Uusi DBD-eventti myöhästyi ikävästi, mutta videoita tulee silti. Tuli nimittäin Youtubessa vastaan eräs tyyppi, joka pelasi Demogorgonia Mad Grit -perkin kanssa. Oli niin hauskan näköistä menoa, että pakkohan sitä oli itsekin kokeilla :D

 

Masta

Active Member
DBD:n Halloween-event on täällä! Uusi update toi peliin vaikka mitä mukavaa, kuten mm. Archivesin, eli uudet tome-challenget ja rift-palkinnot. Kurpitsa-geneistä tarjotaan ylimääräisiä pisteitä, joten nyt metsästetään niitä luikauksella!

 

Masta

Active Member
Rustia ja Siegeä on molempia toivottu kovasti viime aikoina ja voin vahvistaa, että kumpaakin on tulossa! Tämä viikko mennään kuitenkin vielä DBD:llä ja onneksi meillä on taas apuna tuttu tehokaksikko: Meoww ja Prinssinakki!

 

Masta

Active Member
Manala on ilmeisesti jäätymispisteessä, koska täältä tulee Rust-video! Viimeisestä onkin kertynyt jo aikaa tovi, eli reilut kolme vuotta. Aloitin aikaisemmin pienimuotoisen Solo Survival -seikkailun ja siitähän kertyi matskua ihan kivasti. Edetään hitaasti, mutta varmasti :)

 

Masta

Active Member
Rainbow Six Siegen uusi Shifting Tides -lisäri on pian täällä ja peliin pärähtää sen myötä kaksi uutta operaattoria (Kali & Wamai) sekä re-workin kokenut Theme Park -mappi. Päivän videolla esittelyssä tarkemmat speksit uusista operaattoreista sekä uudistetusta huvipuistokartasta

 

Masta

Active Member
Pari viikkoa on nautittu muista peleistä ja on taas aika palata DBD:n pariin. Joskus DBD:ssä challengen suorittaminen on omaa (ja erityisesti muiden) henkeä tärkeämpää. Mukaan päivän videolle mahtui myös pari erittäin onnekasta hatch-pakoa

 

Masta

Active Member
DBD:n uusi Cursed Legacy -DLC on saapunut! Peliin luikahti sen myötä kuumottava The Oni -killer, Yui Kimura -survivor sekä Sanctum of Wrath -kartta. Tänään videon teemana on ensitesti jättiläissamurai Onilla ja vastaan tulee taas monenmoista tallaajaa :)

 

Masta

Active Member
Kerkesin Rustiin tarkistamaan baseni kohtalon eikä sitä ollut raidattu. Seikkailumme saa siis jatkoa ja tänään noustaan pelissä taas uudelle levelille. Suoritan ensimmäisen vaatimattoman raidini ja se osoittautuukin odotettua paremmaksi!

 

Masta

Active Member
Julkaisin tämän viikon videon poikkeuksellisesti jo nyt, koska huomenna on aatto ja joulukiireet puskevat päälle kovalla voimalla. Tänään on luvassa pari vanhempaa matsia, mikä ei toki menoa haittaa. Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille! :)

 

Masta

Active Member
Vuosi 2019 saapuu pian päätökseen, joten ynnäilin kasaan taas kokoelman satunnaisia klippejä kuluneen vuoden varrelta. Oikein mukavaa uutta vuotta Konsolifinin porukalle ja viettäkäähän mukava sekä turvallinen vuodenvaihde! :)

 
Ylös Bottom