mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
Viikon DBD-video tarjoilee taas survi-matseja arkistojen kätköstä ja tällä kertaa vain kaksi matsia. Tänään sattuukin varsin poikkeuksellinen tuuri mm. hex-toteemien suhteen, mutta siitä lisää videolla!

 

Masta

Active Member
Tänään olisi tarjolla hieman tavallista lyhyempi DBD-video. Mulla piti olla matseja kovalevyn uumenissa vielä reilusti, mutta eipä sitten ollutkaan. No, video näistä matskuista saatiin onneksi kasaan ja se on pääasia.

 

Masta

Active Member
DBD:tä on tullut taas ulos aika monta viikkoa putkeen, joten ajattelin vaihteen vuoksi julkaista jotain muuta. Siege mennään tänään ja tosiaan vähän vanhempia pätkiä luvassa.

 

Masta

Active Member
Tänään olis luvassa jotain ihan uutta - nimittäin GTAV RP:tä! Päivän videolla seurataan mun ensimmäisiä päiviä poliisina PPRP-servulla ja meno on juurikin sen näköistä. Mut pelaamalla oppii ja kokemus karttuu jne!

 

Masta

Active Member
Edellinen GTAV RP -video sai positiivisen vastaanoton, joten tässä hieman lisää tilanteita mun ensimmäisiltä partiopäiviltä. Poliisin työssä tapaa päivittäin monenlaisia tyyppejä ja tänään kanssamme asioi kaksi uutta tuttavuutta Porin kaduilta

 

Masta

Active Member
Mennään tämä viikko vielä GTAV RP:llä ja sitten voisi olla vaihteeksi taas DBD:n vuoro. Tänään tavataan italialainen autokauppias Nino, käydään vuoristossa helikopterikeikalla ja työvuoron päätteeksi lähdetään vielä uuden kärryn ostoon!

 

Masta

Active Member
Viime viikot on vietetty GTA RP:n parissa ja nyt olisi taas vuorossa vanhaa tuttua DBD:tä. Tänään on luvassa neljä hiukan lyhyempää matsia ja näemme myös ensimmäiset maistiaiset äskettäin uusitusta The MacMillian Estate -kartasta.

 

Masta

Active Member
Taas olisi aika hypätä Kimalaisen buutseihin vartioimaan Porin villejä katuja. Seuraillaan edelleen meikän ensimmäisiä työpäiviä ja tänään päästään käymään myös uusitulla vankilalla. Lopuksi tavataan mies, joka haluaa intohimoisesti sorkkarautansa takaisin.

 

Masta

Active Member
Niin siinä kulkaas kävi, että talvi tulla tupsahti myös GTA RP:n puolelle. Lumiset linttakelit aikaansaivat ilmiön, jossa valtaosa Porin asukkaista unohti sattumalta liikennesäännöt, eikä kolareilta vältytty yhtenäkään päivänä. Tänään tapaamme kadulle tuupertuneen filosofin sekä ylinopeussakoille alttiin Kallen!

 

Masta

Active Member
Viime viikko tuli pidettyä taukoa, mutta nyt olisi taas uuden videon aika! Vuoden viimeinen DBD-pätkä pitää sisällään muutaman survi-matsin, jossa koetaan tuttuun tapaan melko rasauttavia hetkiä. Oikein rauhallista joulua kaikille! :)

 
Ylös Bottom