mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Rainbow Six Siegen uusi laajennus, Operation Chimera, saapui tänään. Päivitys toi mukanaan taas kaksi uutta operaattoria sekä uuden Outbreak-pelimuodon.

 
Testissä Rainbow Six Siegen uusi Outbreak-pelimuoto. Paljon on otettu Left 4 Deadista ja COD Zombiesista vaikutteita, mutta ei ainakaan allekirjoittanutta sytyttänyt tämä peli.

 
Human Fall Flat -seikkailu jatkuu seuraavaan kenttään ja tällä kertaa on vuorossa Plant. Paljon rajuja työ_ukko_hommia siis luvassa!

 
Dead By Daylight sai taas uutta virtaa Howling Grounds -eventin muodossa, jolloin selviytymisestä palkittiin jopa kolminkertaisilla pisteillä.

 
Battle Royale -pelejä on nykyisin 11 tusinassa ja suuri osa niistä on surkeita, mutta välillä joukosta löytyy helmiäkin. Darwin Project on vähän kuin Fortnite Battle Royale, mutta Suomen olosuhteissa. Pakkasta, lunta ja poroja. Aseina vain kirves ja jousi. Piristävää vaihtelua!

 
Vauhdikkaan Human Fall Flat -platformpuzzlen viimeinen osa on täällä. Oikein viihdyttävä pikku peli, joka tuli samalla myös platinoitua :)

 
Usean tunnin sparraus tuotti tulosta ja onnistuin rikkomaan Darwin Projectissa henkilökohtaisen tappoennätykseni.


Peli muuttui äskettäin ilmaispelattavaksi, joten käy nappaamassa peli kokeiluun Steamista:

 
Dead by Daylightilla jatketaan taas. Tällä kertaa on vuorossa suoranainen tribuutti Haddonfield-mapille, kun yritän kuumeisesti metsästää yhtä kenttäkohtaista trophya.

 
Dead by Daylightilla mennään tällä kertaa. Ikuistin thumbnailiin oman kuvani, kun editoin tätä videota hirveissä siitepölyallergioissa +28c asteen kuumuudessa. Toivottavasti kohta helpottaa ainakin siitepölyn osalta :D

 
Olin jo väsäillyt Siegen uusista operaattoreista videon, mutta ne perhanat saapuvatkin vasta torstaina 7.6. Odotusta lievittämään pari humoristista erää Dead By Daylightia :)

 
Siegessä käynnistyi tänään Operation Para Bellum, joka toi mukanaan kaksi puolustavaa operaattoria (Maestro & Alibi), uuden Villa-mapin sekä liudan muita uudistuksia ja parannuksia. Nakuttelin jälleen videolle pienet briiffit uudesta kaudesta :)

 
Helteiseen sunnuntaihin sopii mainiosti kylmä juoma ja uusi Rainbow Six Siege -video. Lisää matskua uusista operaattoreista sitten ensi viikolla :)

 
Ylös Bottom