mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Masta

Active Member
Rainbow Six Siegen uusi laajennus, Operation Chimera, saapui tänään. Päivitys toi mukanaan taas kaksi uutta operaattoria sekä uuden Outbreak-pelimuodon.

 

Masta

Active Member
Testissä Rainbow Six Siegen uusi Outbreak-pelimuoto. Paljon on otettu Left 4 Deadista ja COD Zombiesista vaikutteita, mutta ei ainakaan allekirjoittanutta sytyttänyt tämä peli.

 

Masta

Active Member
Human Fall Flat -seikkailu jatkuu seuraavaan kenttään ja tällä kertaa on vuorossa Plant. Paljon rajuja työ_ukko_hommia siis luvassa!

 

Masta

Active Member
Dead By Daylight sai taas uutta virtaa Howling Grounds -eventin muodossa, jolloin selviytymisestä palkittiin jopa kolminkertaisilla pisteillä.

 

Masta

Active Member
Battle Royale -pelejä on nykyisin 11 tusinassa ja suuri osa niistä on surkeita, mutta välillä joukosta löytyy helmiäkin. Darwin Project on vähän kuin Fortnite Battle Royale, mutta Suomen olosuhteissa. Pakkasta, lunta ja poroja. Aseina vain kirves ja jousi. Piristävää vaihtelua!

 

Masta

Active Member
Vauhdikkaan Human Fall Flat -platformpuzzlen viimeinen osa on täällä. Oikein viihdyttävä pikku peli, joka tuli samalla myös platinoitua :)

 

Masta

Active Member
Siegellä jatketaan taas pitkästä aikaa. Sain aikaiseksi siivota vanhat klipit pois arkistoista.

 

Masta

Active Member
Usean tunnin sparraus tuotti tulosta ja onnistuin rikkomaan Darwin Projectissa henkilökohtaisen tappoennätykseni.


Peli muuttui äskettäin ilmaispelattavaksi, joten käy nappaamassa peli kokeiluun Steamista:

 

Masta

Active Member
Dead by Daylightilla jatketaan taas. Tällä kertaa on vuorossa suoranainen tribuutti Haddonfield-mapille, kun yritän kuumeisesti metsästää yhtä kenttäkohtaista trophya.

 

Masta

Active Member
Matskua oli runsaasti, joten uutta Siegeä sunnuntaihin. Muistakaa onnitella äitiä tänään! :)

 

Masta

Active Member
Dead by Daylightilla mennään tällä kertaa. Ikuistin thumbnailiin oman kuvani, kun editoin tätä videota hirveissä siitepölyallergioissa +28c asteen kuumuudessa. Toivottavasti kohta helpottaa ainakin siitepölyn osalta :D

 

Masta

Active Member
Kovalevyn syövereistä löytyi ennennäkemättömiä pätkiä DBD:stä. Tässäpä niistä rakenneltu kokoelma:

 

Masta

Active Member
Olin jo väsäillyt Siegen uusista operaattoreista videon, mutta ne perhanat saapuvatkin vasta torstaina 7.6. Odotusta lievittämään pari humoristista erää Dead By Daylightia :)

 

Masta

Active Member
Siegessä käynnistyi tänään Operation Para Bellum, joka toi mukanaan kaksi puolustavaa operaattoria (Maestro & Alibi), uuden Villa-mapin sekä liudan muita uudistuksia ja parannuksia. Nakuttelin jälleen videolle pienet briiffit uudesta kaudesta :)

 

Masta

Active Member
Helteiseen sunnuntaihin sopii mainiosti kylmä juoma ja uusi Rainbow Six Siege -video. Lisää matskua uusista operaattoreista sitten ensi viikolla :)

 

Masta

Active Member
Juhannuksen jälkeiseen kuositukseen sopii mainiosti limsa, pitsa ja uusi Rainbow Six Siege -video :)

 

Masta

Active Member
Hankkiudutaan vanhoista Dead by Daylight -klipeistä eroon ennen uuden Curtain Call -lisärin saapumista

 
Ylös Bottom