Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

mastakillah1988 - suomenkielisiä pelivideoita ja tahatonta komiikkaa

Tällä viikolla otan vastaan katsojan ehdottoman "kukko-haasteen" eli ryntään pelikentälle hirvimetsälle sopivassa kokopunaisessa asussa, ilman yhtäkään itemiä, perkkiä tai offeringiä.

 
Vuosien Early Access -limboilun jälkeen The Forest -survivalhorror julkaistiin viime viikolla myös PS4:lle, joten laitettiin kaverin kanssa peli heti kokeiluun. Selviytymispeleille ominaiseen tapaan peli ei liiemmin kädestä pitele ja opittavaa on aivan pirusti.

 
Dead By Daylightin parissa jatketaan taas tällä viikolla ja hypätään vaihteeksi tappajan saappaisiin. Vetelen päivän videolla muutaman erän suosikkitappajallani Hillbillylla. Mukavaa mustaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! :)

 
Metsäseikkailu jatkuu. Tänään lastaamme vähäisen omaisuutemme lautalle ja lähdemme haravoimaan läheisiä rantoja. Parempi sijainti baselle on etsinnässä ja pitäisi kaiketi etsiä joku lapsikin...

 
Siege on jäänyt viime aikoina aika reilusti taka-alalle, mutta perinteitä kunnioittaen väsäsin kuitenkin esittelyn uudesta lisäristä. Operation Wind Bastion -laajennus saapui tänään ja se toi peliin jälleen kerran kaksi operaattoria sekä Fortress-nimisen kartan.

 
Dead By Daylightiin saapui tällä viikolla uusi lisäri, jonka mukana tuli taas uusi(uudet) killeri(t) sekä uusi selviytyjä. Laitetaan uusi lisäri testiin vasta myöhemmin ja mennään tämä viikko vielä vanhemmalla materiaalilla.

 
Dead By Daylight sai viime viikolla uuden "Darkness Among Us" -lisärin, joka toi peliin taas uuden killerin sekä survivorin. Tänään keskitytään tarkemmin selviytyjä-Jeffin kykyihin, mutta saattaa tuo uusi killerikin pistäytyä kylään ;)

Oikein mukavaa joulua Konsolifinin väelle! :)

 
Paljon mahtui pelivideoita tähän vuoteen ja näin vuodenvaihteen lähestyessä on perinteisen "koostevideon" aika. Oikein mukavaa ja turvallista uutta vuotta Konsolifinin väelle näin hiukan etukäteen! :)

 
Dead By Daylightin uudesta Darkness Among Us -lisäristä on ynnäiltävänä vielä toinen osuus ja tänään laitetaan testiin The Legion -tappajat. Yritän murhaamisen lomassa selittää hieman killerin uniikeista perkeistä sekä feral frenzy -skillistä.

 
Uusimman Dead By Daylight -lisärin esittely venähti vielä kolmanteen osaan. Luvassa on muutamia "ylijäämäeriä", jotka eivät syystä tai toisesta mahtuneet kahdelle edelliselle videolle.

 
The Forest -metsäseikkailu saa jatkoa. Rantaudumme valittuun maahan ja alamme etsimää paikkaa uudelle leirille. Uusi maa ei kuitenkaan kohtele meitä kevyesti, koska reitille astuu kaiken maailman iljetyksiä limaisine raajoineen.

 
Tänään Dead By Daylightissa luvassa runsaasti toivottua Freddy Krueger -pelikuvaa sekä pari matsia Adam Francis -survivorilla. On yleisesti tiedossa, että pelin hitboxit ovat tällä hetkellä hieman epäkunnossa ja hermothan siinä taas menee.

 
Kaikki viime viikolla nauhoittamani DBD-setit eivät mahtuneet edelliselle videolle, joten tässä vielä muutamat survivor-erät Adam Francisilla. Laitoin mukaan myös pari vanhaa killer-erää, jotka sattumalta löysin vanhan kovalevyni uumenista.

 
Dead By Daylight juhlistaa kiinalaista uutta vuotta Moonrise-eventillä ja tarjoaa pelaajille niin ylimääräisiä bloodpojoja kuin myös kiiltäviä kolikkeja, joilla voi avata tapahtumaan liittyviä asuja melko vaivattomasti. Lähdettiin kaverin kanssa tietysti grindaamaan helppoa xp:tä.

 
DBD:ssä jatketaan ankaraa Moonrise-eventin grindausta ja pelaillaan mm. Spirittiä ja Jeff-survivoria. Mikäli kanssapelaajia on uskominen, niin ilmeisesti myös hakkeroidaan peliä Myerssilla :D

 
Tänään jatketaan Moonrise-grindausta Hagia ja Spirittiä vastaan. Pingit on aivan hanurista ja lähes jokainen killer punaisella, mutta ei anneta sen haitata menoa. Lopuksi vedellään vielä yksi solo-erä Dwightilla, jolloin näemme kenties yhden DBD-historian vihaisimmista killereistä.

 
Tänään Dead By Daylightissa tryhardataan loadouttien kanssa oikein kunnolla. Survivor-puolella Nea Karlssonilla otetaan mukaan kaikki henkilökohtaiset suosikkiperkit ja killer-matseissa Hagilla laitetaan vielä op-perkkien päälle kunnon add-onit. Hagin loadout osoittautuukin erittäin toimivaksi, vaikkei mapeiksi valikoidukaan niitä kaikista helpoimpia.

 
Haetaan pitkästä aikaa vaihtelua DBD:lle ja otetaan ynnäilyyn Rainbow Six Siegen uusi sisältöpäivitys. Oheisella videolla taas tuttu kooste uudesta Burnt Horizon-lisäristä sekä parit ennennäkemättömät matsit. Burnt Horizon on nyt pelattavissa kaikilla alustoilla :)

 
Viime viikon Siegeilyjen jälkeen on taas hyvä palata Dead By Daylightin pariin. Tänään vedetään muutamat solo-survival erät ja vastaan saapuu mm. sisukas Hillbilly, erittäin törkeästi facecamppaava Wraith sekä hieman harmistunut Legion

 
Joskus pelit ei vaan suju ja vastoinkäymisen nyrkkiä isketään alavatsaan joka suunnasta. Allekirjoittanut suhtautuu elämän vastoinkäymisiin yleensä melko huonosti, joten näitäkään tappioita ei aivan purematta niellä :oops:

 
Ylös Bottom