Midtown Madness 3 livessä

vesa

New Member
Onko ne pelilistan oikeassa reunassa olevat viisi palkkia jotain yhteyden laadun mittareita?

Menen yleensä niihin joissa on neljä tai viisi tolppaa, kai se sitten on hyvä yhteys. Manuaalihan ei tunne tuota ominaisuutta lainkaan.

Mistäs se johtuu, että joskus peleissä on autoja jotka eivät liiku lainkaan, mutta kuitenkin ne saavat jäniksen joskus. Ja joskus muutun poliisiksi vaikka lähellä ei ole yhtään autoa. Johtuuko tämä lagista vai mistä?
 

MK

New Member
Jos sinulla joku auto ei liiku ja jos sinulla on jänis ja se katoaa yllättäen ongelma johtuu vissiin yhteyksistä. Itelläni niin käy aika usein. Jos vaikka sinulta on kadonnut se jänis ja lähdet hakemaan sitä siltä joka ei liiku. Kun olet ottanut sen siltä se katoaa uudestaan, koska se joka ei liiku näkee sinut paikoillaan eli kun sinä otat jäniksen niin se joka ei liiku käy hakemassa sen sinulta joka ei liiku (hänelle sinä et liiku). Muille te molemmat liikutte. Ongelman voi ratkaista potkimalla jompikumpi ulos.
Selitin aika epätarkasti mutta koita tajuta!
 

Unreal-Hawk

New Member
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan MK
Selitin aika epätarkasti mutta koita tajuta!
_Aika epätarkasti_? Koitetaas sammuttaa ne waretus-ohjelmat jotka pörrää siinä PC:llä, jos ei auta niin sitten hommataan parempi yhteys kuin 56k modeemi.
 

MK

New Member
Yhteksistä tarkoitan että DNA ei tykkaa vaikka elisasta tai ne ristiin leikkaa jotenkin. Kun sinulta katoaa jänis niin kato kartaa niin näet että joku ei liiku ja hänellä on pupu. Se joka ei liiku näkee tilanteen samalla lailla mutta hänellä sinä et liiku.
 

vesa

New Member
Niinpä. yhteytenä on Soneran Taloyhtiö, joka toimii nopeudella 1024/~512, luulisi olevan tarpeeksi nopea. Mutta voihan se olla niin, että se ei kaikkien kanssa toimi hyvin. Nykyään olenkin vain lähtenyt pelistä pois jos siellä on ollut noita liikkumattomia autoja. Kyllä niitä toimiviakin pelejä sitten on löytynyt.

Ja onhan yhteys sitä parempi mitä enemmän palkkeja on päällä pelilistan "signaalitolpastossa"? Jos se edes esittää yhteyden laatua, kun manuaali ei sitä lainkaan mainitse.
 

MK

New Member
Counterissa on ainakin niin että mitä enemmän sen parempi joten on varmaan samoin midtownissa.
 
Ylös Bottom