Mikä kirja on luettavana nyt?

SkyPolaris

Moderator
Ylläpitäjä
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Nappasin hyllystä luettavaksi Stephen Kingin kirjoittaman Kuvun Alla -kirjan. Kirja on koossaan mammutti 1100 sivua, mutta alun perusteella kirja on koukuttava ja en usko, että tuo sivumäärä tulee ongelmaksi. Samalla tulee uusi kirjailija tutuksi.
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Nyt luettavana Dachaun vapauttaja pokkari.
Seuraavaksi lähtee lukuun Noituri kirjat, jotka juuri sain postista ja sitten luultavimmin tulee lukuun Game Of Thrones kirjat jotka posti myös kantoi kotiin.
Eiköhän tuossa ole jo pariksi kuulaudeksi ihan tarpeeksi luettavaa tähän pelaamisen lomaan ☺
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Tällä hetkellä menossa Timo Vihavaisen Opas Venäläisyyteen.

Sen jälkeen luettavaksi lähtee C.J Chiversin teos AK-47 Kalašnikovista.

Mukavaa vaihtelua fantasia ja sci-fi kirjoihin.
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Nyt lainattu luettavaksi Conn Igguldenin Rooman Portit, joka kertoo Julius Ceasarin eeeeppisistä seikkailuista. Sitä ennen luettu Noituri -sarjan viimeisin suomennettu: Pääskytorni.

Nykyään tulee itselläni luettua eniten varmaan juuri historiallisia kirjoja. Silloin tällöin fantasiaa, sotaa, muistelmia ja dekkareita.
 

milesizdead

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Flexsocial - Svenska för högskolar.

Jos vaikka tällä kertaa opettelisi ton kielen, eikä vain menisi läpi siitä mistä aita on hatarin.
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Juuri tuli luettua Charlie Humanin 'Apocalypse Now Now', ja kohta saatu loppuun jatko-osa 'Kill Baxter'. Etelä-Afrikkaan sijoittuvaa 'Harry Potteria' aikuisille. Suosittelen!

Ja toinen kirja, joka on ihan juuri luettu loppuun, on David Wongin 'Futuristic Violence And Fancy Suits'.

Ja kun nuo kaksi on saatu loppuun, jatkan S. Alexander Reedin kirjoittamaa 'Assimilate: A Critical History Of Industrial Music'.

Kyllä. Luen paljon. :D
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Hitaasti ja kovin epävarmasti etenee projekti Black Swan. Saas nähdä, jaksanko loppuun asti, vai pitääkö vaihtaa välissä kirjaa. Teoksen perusideat nimittäin ovat melko tuttuja muualta.
 

Aphex

Active Member
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Sain juuri Halo: Last Lightin luettua, ja nyt ovat enää kesken Neal Stephensonin Seveneves ja James S.A. Coreyn Cibola Burn. Seveneves on oikein menevää "spekulatiivista scifiä", mutta kirja on pirun pitkä, reilusti yli 800 sivua. Cibola Burn jatkaa Expanse-sarjaa ja vaikuttaa muutaman kappaleen perusteella olevan samaa hyvää tavaraa.

Hassua että näin iän karttuessa ei enää riitä keskittymiskyky yhden kirjan loppuun lukemiseen, vaan melkein aina tulee aloitettua lukemaan useampaa muuta samaan aikaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Aloitin juuri lukemaan Joe Abercrombien Ase itse fantasiakirjaa. Tässä on kuulemma paljon väkivaltaa, mustaa huumoria ja hyvin kuvatut henkilöt.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Nyt on luettavana Juho Kuorikosken X-Com kirja, joka kertoo Ufo pelien historiikin.
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Gillian Flynn, Paha Paikka. Loistavan ensimmäisen kirjan jälkeen(Teräviä esineitä)oli pakko jatkaa seuraavaan.
 

ULVI

Administrator
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Vachssia suomensi Like ainakin alkupään kirjojen kohdalla, voipi olla että joutuu englanniksi lukemaan myöhempiä. Miehen katu-uskottavuutta nostaa silmälappu, ja läheinen kosketus lastensuojelun ikävään maailmaan työnsä puolesta ennen kirjailijaksi ryhtymistä. Kovaa settiä.
Tsekkasin vihdoin kesällä reissulukemisena Vachssin Burke-stoorin Hard Candy. Valitettavasti ei oikein iskenyt! Vähän korninpuoleinen stoori ja asetelma, eikä järin uskottava hahmokatras. Odotukset oli korkealla kans. Ehkä pitää jokin toinen Burke-teksti lueskella. Kiitos suosituksesta kuitenkin :) Nyt muutenkin vähemmän dekkareita lukenut.

Keväällä ahmin yhtä menoa (pari Westöä välilukemisina) Martinin Song of Ice and Firen alkuperäisinä enkkuversioina ennen kuin putketin ensi kertaa koko Game of Thrones -tv-sarjan. Vähemmän yllättävästi aivan helvetin kovia fantasiakirjoja. Kutoskirja Winds of Winterin julkaisu saisi pikkuhiljaa tarkentua/lähentyä/tapahtua. Innostuksissani nappasin sitten vielä prologinovellikokoelman A Knight of the Seven Kingdoms. Sen loppuun lukeminen vähän jäi, vaikka eka stoori mielenkiintoinen olikin. Sijoittuu siis aikaan sata vuotta ennen Game of Thrones -kirjan tapahtumia. Ehdottoman suositeltavaa matskua sitten, kun kaikki muu Thrones-sälä on selattu. Mukavasti kertoo monista pääsarjan kirjoissa viitatuista hahmoista (lähinnä Dunk & Egg eli Ser Duncan the Tall ja tuleva King Aegon, joiden kasvutarinasta kyse).

Tuoreemmaltaan luin tuossa Kerouacin On the roadin. Ai että kuinka elämänmakuista kerrontaa 40-luvun lopulla matkanteosta Amerikan halki kengännauhabudjetilla. Aivan mieletöntä tajunnanvirtaa ja sekopäisiä hahmoja sekä sattumuksia. Kiehtovimpia lukemiani kirjoja ikinä. Ilmeisesti tästä on tällä vuosikymmenellä tehtailtu flopahtanut leffakin. Kirjaa voin suositella sataprosenttisesti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Whitley Strieber ja James Kunetka kirjoittivat vuonna 1984, War Day nimisen opuksen. Suosittelen sitä kaikille Fall Out pelaajille.
Kirja antaa melko realistisen oloisen kuvauksen ydinsodan jälkeisestä Amerikasta. Kirjan kertomassa tarinassa tuho ei ole yhtä täydellinen kuin pelisarjassa, mutta yhtäläisyyksiä pelisarjaan on niin paljon, että pelin tekijät ovat kirjan varmasti lukeneet.
Löytyy suomennettuna kirjastoista.


f
aa
 

Aphex

Active Member
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Ei varsinaisesti enää luettavana, mutta sain juuri luetuksi Alastair Reynoldsin Muistoissa Sininen Maa. Erittäin hyvä utopistinen scifiromaani; virkistävän erilainen aikaisemmin lukemiini siinä mielessä, että ongelmia ei missään vaiheessa ratkota väkivallan keinoin. Suosittelen.
Nyt lähtee lukuun tämän sarjan viimeinen osa, Poseidonin lapset. Välissä ollut Terästuulen yllä on myös erinomainen kirja, joten odotukset viimeistä kohtaan ovat aika korkealla.
 
Vastaus: Mikä kirja on luettavana nyt?

Mielikuvituksettomasti Game of Thrones: Feast for the Crows eli 4. tiiliskivi avattiin eilen. Yllättävän tarkkaan tv-sarja on seurannut kirjoja ennen tätä.
 
Ylös Bottom