Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

Kiinnostava tarjous kyllä, mutta olen melko tyytyväinen CSL eliteihin niin ehkä tuohon ei viitsi reagoida.

Hyvä jos rimmeihin tulee halvempiakin vaihtoehtoja, mutta en usko, että tulee CSL rimmejä ostettua. Tuo formularimmi materiaaleiltaan huokuu laatua jos vertaa tuohon CSL perusrimmiin, niin eipä sille sitten käyttöä varmaan tulisi. Maksan myös helposti sen 50e tuosta paremmasta quick releasesta, sen verran nopeampi se on kiinnittää, pysyy paremmin kiinni ja muutenkin laadukas/kestävä pitkäaikaisessa käytössä.

Vähän kyllä polttelee, että jos jokin hyvä tarjous tulee niin eiköhän johonkin tule tartuttua. Joku 30cm CS rimmi ehkä tai shifteri/kässäri
 
Nyt siellä olisi Oeppaelle universal hub ja siihen vaikkapa 33 cm:n GT-rimmi pelkän hubin hinnalla. Eihän tuo hubi tietenkään PS4:lla tuo kauheasti lisäarvoa, paitsi että erilaisia ratteja voi sitten myöhemminkin hankkia "pikkurahalla".
 
Viimeksi muokattu:
Höh, ja kolmantena tarjouksena CSL Elite Starter Pack for XBox/PC: 299 €. Ei hirveästi motivoi laittamaan PS4-varianttia ostoskoriin. :(
 
Ei taida sitten ps4-versiosta tulla Black Friday -tarjousta, jos kerran 4/4 on se uusi ratti. Fb:ssä olivat näköjään vastanneet jonkun kyselyyn, että ps4-version hinta on jo valmiiksi kilpailukykyinen ja kilpaijoita edullisempi.
 
Taitaa tulla halpa black friday ainakin Fanatecin tarjousten perusteella \O/ Jännä, kun olisi ollut osto-nappi aika herkässä, mutta ehkä parempi näin.
 
Siis hetkinen onko Thrustmaster TX ja T300 servo baseissa mitään käytännön eroa muuta kun yhteensopivuus tiettyyn konsoliin? Aika hullua kun tuon TX basen saa alle satasen...
 
Siis hetkinen onko Thrustmaster TX ja T300 servo baseissa mitään käytännön eroa muuta kun yhteensopivuus tiettyyn konsoliin? Aika hullua kun tuon TX basen saa alle satasen...
Maksimikääntösäde on myös eri; TX 900 astetta ja T300 1080. Muuten kai nuo on tekniikaltaan aika samanlaiset keskenään.
 
Missähän voisi olla vika kun PS4 on ihan eloton G29:n kanssa? Tunnistaa ratin, kalibroi ja valo syttyy PS4:n asentoon mutta siinä kaikki...?
 
Mitä ratilla toimivia autopelejä voisitte suositella? Olen kaikista eniten tykännyt Driveclubista. Siinä on omaan makuun paras ajettavuus. Ei liian realistinen (vaikea) mutta kuitenkin tarpeeks opeteltavaa ettei voi aina vetää vaan kaasu pohjassa.
 
Itse siirryin Driveclub (VR) parista realistisempiin simuihin keväällä ja kyllä sitä tietä vain voi suositella vaikka aluksi vaikealta tuntui, kyllähän voit pitää myös ajoapuja päällä, ainakin aluksi. Assettoa saa varmaan joulualesta todella halvalla ja PCARS2 on enemmän sisältöä yksinpelailuun ja toimivampi multiplayer-systeemi. Dirt rallyä luulisi kans saavan jouluna tarjouksesta jos ralli maistuu. Jos noi edelliset menee liian simuiksi niin GT Sportti on varmaan seuraava pykälä, vaikkakin online-painotteinen mutta taitaa olla yksinpelisisältöäkin tulossa vielä tänä vuonna.

Eipä tuollaista Driveclub II tyylistä oikein ole tarjolla tällä hetkellä, ehkä tuo GT sportti lähinnä. Jännä kyllä, itsellenikin Driveblub tuntui ihan paketista parhaalta kädessä ja siinä ei koskaan tarvinut säätää yhtää slideria ajettavuuden/ffb parantamiseksi vaan kaikki tuntui hyvältä. Toki ehkä aika on kullannut muistot ja onhan se melkoisen epärealistinen lopulta.
 
Jos paljon pelaat ja yksin lähinnän niin ei tule mieleen muuta kun Project cars 2 ja ehkäpä jos arcadempaan suuntaan menee niin Need for speedit jotka ei vissiin toimi ratilla muuten kun conusmax tms. välissä.
 
G29 lähtisi nyt tarjouksesta 199€. Voikos tuota käyttää sylissä, vai vaatiiko ajopenkin / pöytäkiinnityksen? Itsellä vähän vaikea sellaisia saada nykyiseen pelipaikkaan...
 
G29 lähtisi nyt tarjouksesta 199€. Voikos tuota käyttää sylissä, vai vaatiiko ajopenkin / pöytäkiinnityksen? Itsellä vähän vaikea sellaisia saada nykyiseen pelipaikkaan...

Terve,
Kaikki on tietysti mahdollista mutta en pysty kuvittelemaan että tuota rattia pystyisi sylistä ajamaan.
Suosittelen Wheelstandia, itse hommasin tuollaisen juuri sen takia että saa näppärästi kasaan ja piiloon.
Ei voi kun suositella, on todella pätevä.
 
Ylös Bottom