Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

Prätkäpelissä sais myös istua jonkun jousen päällä ja tulla sivuttaisia tuulenpuuskia. Lentää lattialle kun pääsee tuuli yllättämään.
Tosin siinä voi vaimo katsoa pahalla jos taulut ja kukkamaljakot lentää olkkarin seinään samalla.:cool:
 
Thrustmaster t 100 ratti on alkanut jonkun verran rahisemaan käännellessä. Onko mitään vinkkiä asiaa ?
 
Niin no eihän se rata-auto yleensäkään ole ihan täysin tungettu eristettä täyteen että kai siellä ilma kiertää (vs. normi auto)... Tuon tarkoitus on varmaan kuitenkin esittää sitä ns. ilmastointia joka noissa myös usein on...
 
Niin no eihän se rata-auto yleensäkään ole ihan täysin tungettu eristettä täyteen että kai siellä ilma kiertää (vs. normi auto)... Tuon tarkoitus on varmaan kuitenkin esittää sitä ns. ilmastointia joka noissa myös usein on...
Mikä ilmastointi pienenee jarruttaessa ja kasvaa kiihdyttäessä? :D
Eiköhän tuo avokilpureihin ole tarkoitettu ja siksi outoa olikin esitellä koppiautolla sitä.
 
Mikä ilmastointi pienenee jarruttaessa ja kasvaa kiihdyttäessä? :D
Eiköhän tuo avokilpureihin ole tarkoitettu ja siksi outoa olikin esitellä koppiautolla sitä.

Aivan totta. Mut tuon luoma ilmavirta on niin pieni et eroa tuskin huomaa silleen mitenkään viimana... Aina tietysti kun auto liikkuu, tulee ilmavirtaa, se kai tossa ideana.
 
Eikös ne siinä videolla juuri yrittänyt demota tuota ilmavirran vaihtelua. Muutoinhan tohon kävis euron pc tuuletin Kiinasta. :D
En kyllä keksi tälle keksinnölle mitään käyttöä. Ainakaan rahansa arvoista.
 
Ei taida vissiin olla mitään korjauskeinoa kun T300RS painelee itsestään nappeja.
Tuntuu että melkein joka kisassa tekee tuota, pahin oli GT Sportin nettikisassa kun nappas Interlagosin pääsuoralla pleikkarin työpöydälle.

Pitää harkita huoltoon lähettämistä, sen verran tiheään tekee tuota.
 
Tämäkö on nyt se seuraava hitti sitten?

Tuli tos kesällä käytettyä tuuletinta ajopenkin läheisyydessä (kun oli ne helteet) ja ihan huomaamatta tuli ns. testailtua tuota tuulenvirettä ajaessa... Eihän se nyt mikään mullistava juttu ole mut vähän samaa kun nuo bass shakeri jutut, eli tuo vähän lisää tunnetta irl. :rolleyes: Mitäs ootte mieltä tarviiko tämmöstä käytännössä... ?

Tuli tuossa rakenneltua samanlainen viritelmä. Pitää vielä 3d tulostaa noi tuulenohjaimet jne
Ihan ok, ei mullistavaa mutta juurikin pikku gimmick kuten bass shakerit ym. Täysillä nuo huutavat melkoisesti, ilmavirtaakin toki on melkoisesti ja tuossa tulee jo kylmä kun ei ole enää kesähelteitä. Mutta helppo säätää maksimivoimakkuutta vähän alemmas (sopiva ilmavirta ja äänetön).
Immersiota vähän lisää, mutta tärkeintä viilennys VR lasien kanssa.

 
Tuli ostettua muutama ratti.

Ferrari 599XX Evo 30 ja F1 ratti. Aika kova pettymys tuo 599XX, ei sovi omaan käteen kyllä yhtään, napit on niin kaukana että joutuu kurotteleen, liian pienet kädet tuolle, muutenkin tuntuu semmoiselta ratilta että pitäis olla melkeinpä hanskat.

F1 ratti on taasen todella hyvä, tuntuu että reaktiot nopeutuu tuolla ratilla ja aika monessa koppiautossa on nykyään tuon muotoinen ratti, taidan ottaa tuon pääratiksi.

Kyllä tuo Evo nyt pahimman alkujärkytyksen jälkeen ihan hyvältä tuntuu, pitää harkita hanskojen hommaamista niin ei luista.
 
Viimeksi muokattu:
Löysin kaapista uudet ohuet työhanskat, leikkasin hanskojen kaikista sormista paitsi keskarista puolet pois, kun tulee sillä keskarilla vaihdettua vaihteita, ihan hyvin pitää, ei sitä mitään aitoja hanskoja edes tarvi.

Rupesin myös miettimään ajokenkiä, mutta niissä ei taida pohja luistaa polkimilla. Ite polen kaasua sillain että luistatan päkiää ja varpaita polkimella, niin taitaa tuommoset paksut sukat olla paras ratkaisu.
 
Tavalliset tegeran työhanskat ja toimii hyvin. Tavallisilla lenkkikengillä kannattaa kokeilla, tätä en osaa selittää paremmin mutta kyllä niillä "tuntuma" muuttuu aika tavalla kun ilman kenkiä ja uskoisin että se on se pääasiallinen tarkoituskin. Mulla vähän sama et kengät ei saisi liimautua kiinni, ne pitää vähän luistaa...
 
Kertokaa mikä ratti/poljin yhdistelmä PS4 kanattaa hankkia. Nyt käytössä T500 ja jotenkin tekis mieli pakettia päivittää uudempaan.
 
Onko tuossa CSL Elitessä Forset parempia ?? ja siihen saa varmaan myös tuon F1 Ratin hankittua ?? Mistä kyseinen paketti kannattaa hankkia ??
 
Okei. tarvii ruveta katsomaan millaisen setin kasaa. vinkkejä ja suosituksia saa antaa mitä kannattaa ostaa.
Load cell polkimissa on se oleellisin. Eli joko CSL Elite -polkimet load cellilla tai Clubsportit. Ratteja, shifteriä yms sitten oman maun ja kukkaron mukaan..
 
Noista Shftereistä on pitkään ajatellu et eikö tosiaan oo tehty Thrustmasterilla tai jonkin muun valmistajan toimesta ihan vaan perus käsijarrua? Olisi ralli peleissä aika käytännöllinen.

Dirt Rally on se pääasiallinen peli jota tuolla T300 setillä pelaan/ajan.
 
Ylös Bottom