Minecraft: Suomalainen KitPvP-palvelin | Premium | Avajaiset Tammikuussa!

#1

IP: mc.suomikits.ml tai 54.37.90.239:25565
Discord: https://discord.gg/hnhJdv2
www.suomikits.ml
SuomiKits 1.8 - 1.13.1

SuomiKits on ainut suomalainen minecraft-palvelin, joka tarjoaa pelaajilleen ainutlaatuisimman ja laadukkaimman pelikokemuksen. Täällä voit hankkia itsellesi uusia ystäviä, pelata kavereiden ja ylläpidon kanssa sekä viettää monipuolisesti aikaa. Täällä sinulla on mahdollisuus ilmaista itseäsi parhaalla katsomallasi tavalla. Ylläpito kannustaa kaikkia pelaamaan yhdessä, joten kannattaa edes tulla vilkaisemaan viikottaisia turnajaisia tai päivittäisiä tapahtumia, joissa voit voittaa mahtavia palkintoja!

Miksi SuomiKits?

Täällä voit taistella muiden pelaajien kanssa KitPvP maailmassa, kartuttaa taistelutaitoja PvP-botin avulla tai pelata kavereiden kanssa Duelsia! SuomiKitsissä on helppoa aloittaa pelaaminen. Jokainen aloittaa aluksi yhden kitin avulla. Kun on taistellut riittävästi, ja saanut voitoista rahaa, on mahdollisuus ostaa lisää uusia kittejä.

Koitamme tehdä parhaan mahdollisen KitPvP kokemuksen, joten ylläpito on kiinnostunut kuulemaan pelaajien toiveita. Meillä on käytössä pistejärjestelmä, joka antaa pelaajille pisteitä tappamisesta ja vietetystä peliajasta. Näitä pisteitä voidaan käyttää erilaisten aseiden, panssareiden ja ominaisuuksien hankkimiseen.


Mitä pelaaminen siis vaatii?

Pelaaminen vaatii minkä tahansa minecraft-version välillä 1.8-1.13.1, joten palvelimella on käytössä vanhat combat-mekanismit. Näiden lisäksi iso osa plugineista on suomennettu tai koodattu itse javalla ja skriptillä. Ylläpito pyrkii siirtämään aktiivisesti nykyisen skript koodikannan javaksi.

Jos tarvitset apua, voit kokeilla palvelimella komentoja /apua tai /kysy. Voit tarvittaessa myös kysyä suoraan apua ylläpidolta pelissä tai Discordissamme! Genz (Genz#4171) ja MiksuFIN (MiksuFIN#2890) auttavat mielellään sinua. Tämän lisäksi kaipaamme lisää ylläpitoa, mutta kriteerit ovat kovia, sillä ylläpidon vastuuna on Suomen ainoan minecraft-palvelimen ylläpitäminen.


Tervetuloa pelaamaan SuomiKitsiin!
~ SuomiKitsin Ylläpito
 
Ylös Bottom