Minecraft

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana The FinGuy, 25.10.2011.

 1. The FinGuy

  The FinGuy New Member

  PSN:
  Kamikatse
  En löytänyt kyseistä ketjua, joten päätin sitten tämmöisen laittaa. Eli MineCraft saapuu tosiaan siis konsoleille. Netistä bongattu uutinen:

  Minecraft myöhästyy konsoleille
  Minecraft-megasuperturbohitin piti ilmestyä Xbox Live Arcadeen talvella. Nyt Microsoft Game Studios ilmoitti, että pelin julkaisu siirtyy kevääseen 2012.

  Peli tulee perusidealtaan pysymään ilmeisesti samanlaisena kuin miljoonia myynyt pc-versio, mutta ainakin käyttöliittymä muuttuu hieman.

  Asiasta kertoi Eurogamer.
   
 2. hartzu

  hartzu Active Member

  PSN:
  Haraldo
  Vastaus: MineCraft [PS3/Xbox360 Hype]

  Mojangin mukaan on vain boksille, ei PS3:lle.
   
 3. The FinGuy

  The FinGuy New Member

  PSN:
  Kamikatse
  Vastaus: MineCraft [PS3/Xbox360 Hype]

  Tuossa artikkelissa jonka tänne kopsasin, puhuttiin konsoleista, eli itse ajattelin tulevan kummallekkin alustalle. Höh, itse pelaan pleikalla :/
   
 4. Cobretti

  Cobretti New Member

  Vastaus: MineCraft [PS3/Xbox360 Hype]

  Tässä linkki pelin aiemmasta ketjusta ( http://www.konsolifin.net/bbs/yleista-keskustelua-konsoleista-peleista/94359-minecraft.html ):

  "IGN: Is the Xbox 360 exclusivity a timed exclusive? Is there any chance Minecraft might show up on PlayStation 3 in the future, or Nintendo's Wii U?

  Markus Persson: I have been instructed not to reply to this question, so here's a picture of a sheep instead.." (heppu piirsi siis vastaukseksi vain lampaan.. ;) )

  ( The Future of Minecraft - Xbox 360 Feature at IGN )

  **

  Rivien välistä voi lukea, että PS3-versio on tuskin pois suljettu ns. pidemmässä juoksussa. Mutta tuskin puhutaan ensi vuodesta.
   
 5. rops 93

  rops 93 New Member

  XBL:
  Haaamu
 6. srenghtukkel

  srenghtukkel New Member

  XBL:
  Honksi
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Tämän julkaisuun ei ole enää montaakaan viikkoa ja olen vähän kahden vaiheilla että pitäisikö hommata. Todennäköisesti tulen kuitenkin hommaamaan, vaikka olen PC:llä jonkun verran pelaillut, mutta kuitenkin konsolipelaaminen on lähempänä sydäntä. Asia, mistä tahtoisin tietää lisää, on Minecraft serverit Xboxilla. Koska moninpeli on luvattu, niin mitenköhän se käytännössä toimii? Voinko tehdä kavereideni kanssa serverin jotenkin, voimmeko pelata samaa serveriä vaikka emme olisi yhtäaikaa livessä? Siis voisin yksin muokata maailmaa ja kun toinen tulee sinne niin asiat olisivat muuttuneet. Kaiken järjen mukaan näihän se olisi fiksuinta.

  Onko kenelläkään tarkempaa tietoa?


  Mitkä ovat muuten suurimmat erot PC versioon? Suurin ero mitä itse tiedän on tämä helpoitettu tavaran rakentaminen. Ei tarvitse asetella niitä ainesosia sinne laatikkoon oikeaan järjestykseen, vaan reseptit ovat ikäänkuin valmiina valikossa. Onko muita "isoja" eroja?

  Ja mikähän versio Minecraftista on kyseessä? Ja tuleeko päivityksiä samalla tapaa usein kuin PC:llekin?
   
 7. the_kimppa

  the_kimppa New Member

  PSN:
  the_kimppa
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Jostain lukenut, että pitäisi olla kahdeksan pelaajan moninpeli. Suurin ero pc-versioon on se, että pystyy pelaamaan neljä jaetulta ruudulta.
   
 8. Baune

  Baune New Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Kuulemma 09.05.-12 tulee. Aivan mahtavaa jos edes 2-splitti!
   
 9. Hinin

  Hinin New Member

  XBL:
  TacitHinin
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  [video=youtube;kUM6gp_XgmA]http://www.youtube.com/watch?v=kUM6gp_XgmA&list=UU1sELGmy5jp5fQUugmuYlXQ&index=1&feature=plcp[/video]

  Aika toimivalta näyttää. :) Saa nähdä miten toimii oikeasti.
   
 10. Baune

  Baune New Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Onko tietoa monen aikaan suomen aikaa tullee?
   
 11. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Hyvinhän se toimii!

  - Destructoid: Minecraft review

  Pahasti näyttää kuinka vuoden nautittavimmat kokemukset löytyy väärältä alustalta :D
   
 12. Serpico

  Serpico New Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Official Xbox Magazinen arvostelussa sanotaan, että Xbox versio perustuu vuoden vanhaan PC:n beta versioon.

  "Minecraft is naturally a very slow and deliberate experience, but the Xbox 360 Edition is curiously based on a year-old PC beta version, and thus lacks many of the elements seen in the official release and later updates, including new animals, resources, food, enemy actions, and combat mechanics."

  Lähde: Official XBOX Magazine | Minecraft: Xbox 360 Edition review
   
 13. J2M

  J2M New Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Minecraft on viimein ilmestynyt, ja hintaa sillä on 1600 pistettä. Joko joku on päässyt kokeilemaan? Kaipaisin kokemuksia.
   
 14. srenghtukkel

  srenghtukkel New Member

  XBL:
  Honksi
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  On nyt muutamia tunteja pelattu ja hyvältä vaikuttaa. Aluksi oli vähän hankalaa ohjaimen kanssa pelaaminen, mutta nopeasti toiminnot oppi ja nyt tuntuu jo erittäin hyvältä ja helpolta pelata. Tavaroiden valmistus oli myöskin hieman sekava aluksi ja vieläkin on vähän totuttelemista, mutta toimii kyllä hyvin. Vähän pitää vielä etsiä joitakin reseptejä, mutta eiköhän siihenkin totu ajan kanssa. Pelasin minä + 3 kaveria (pelasin kaverin hostaamassa pelissä, jossa he pelasivat jaetulla ruudulla) ja täytyy kyllä sanoa, että moninpeli on erittäin vaivatonta ja mukavaa. Siitä jäi erittäin positiivinen kuva, ainoa miinus on tietysti, että varsinaisesti "servuja" ei tietenkään voi tehdä. Pelin tallenne pysyy vain host pelaajalla. Toki vierailevan pelaajan tavarat inventoryssä säilyy, mutta peliä ei tietenkään hostin lähdettyä pysty jatkamaan, ellei host jätä peliä auki ja seisoskele jossain turvallisessa paikassa. Leaderboardit ovat ehkä vähän omituiset. Ei siinä mitään, ne toimivat moitteettomasti, mutta siellä mitattavat ja "kilpailtavat" asiat ovat ehkä vähän outoja, mutta ihan hauskoja.

  Hieman häiritsee ehkä se, että pelin versio on ilmeisesti n. vuoden vanha ja jos on PC:llä pelannut Minecraftia, niin on jotain sellaisia asioita, jota kaipaisi siitä uudemmasta versiosta. Mutta eiköhän niitä päivityksiä saada, toivottavasti vielä mahdollisimman pian.


  Taisi tulla aika sekavaa tekstiä, mutta ehkä siitä jonkun kuvan saa. Laitan lisää kokemuksia kunhan pelitunteja kertyy...
   
 15. Prokopjev

  Prokopjev New Member

  Vastaus: MineCraft [PS3/Xbox360 Hype]

  Onko tästä kuulunut mitään uutta? Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta vituttaa, kun Minecraft on niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Duunikone ei sitä pyöritä :)D) enkä halua ostaa 360:stä pelkän Minecraftin vuoksi, vaikka Jumalallinen peli onkin.
   
 16. Teemu.I

  Teemu.I Member

  Steam ID:
  Tiemu
  XBL:
  Tiemu I
  PSN:
  xTiemux
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Aamulla tuli peli ladattua Live Arcadesta ja tutoriaalin verran ehdin tuota testaamaan. Ja olipahan koukuttava peli. Aikaisempaa kokemusta ei pelistä ole ja silti muutamassa minuutissa se koukutti aivan totaalisesti. Mielenkiinnolla odotan millaisiin luomuksiin peli ja ennenkaikkea oma mielikuvitus taipuu.
   
 17. poksori

  poksori Member

  PSN:
  pyllyninja
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Onko tässä konsoliversiossa mukana survival mode? Entä nälkä - eli pitääkö tässä syödä? Netissä on vähän riistiriitaista tietoa tästä. Joidenkin mukaan on ja joidenkin mukaan ei.
   
 18. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Ei ole nälkä mittaria, mutta syöminen palauttaa energiaa(sydän). Survival muoto on mukana.
   
 19. Olvi

  Olvi New Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Survival-muoto tuntuu olevan ainoa mikä on mukana, en ainakaan itse löytänyt mistä saisi creative-moodin päälle?

  Muutenkin peli perustuu vanhaan versioon (1.6) eikä mukana ole esim pistoneita, npc villageita ym. Tiedossahan se oli mutta pettymys silti. Päivitykset on kyllä luvattu mutta millä aikataululla? :rolleyes:

  Itsellä molemmat ja ostaisin ehdottomasti PC-version.
   
 20. Olvi

  Olvi New Member

  Vastaus: Minecraft [X360 Hype]

  Lisätään vielä että maailmatkin on rajattu 1000x1000 -kokoon eli todella pieniksi. PC-version jälkeen tuo ei oikeastaan edes tunnu oikealta Minecraftilta vaan lähinnä todella rajoitetulta, maksulliselta demolta. PS3-pelaajien ei tuota kannata kadehtia.
   

Jaa tämä sivu